Scrisoare deschisă adresată lumânăresei şefe de la Lumea Lumânărilor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragă lumânăreasă şefă,

Am primit cu bucurie cadoul de la matale şi vreau să îţi mulţumesc, în numele colegilor de la blogdebere.ro, că ne-ai făcut o aşa surpriză. Numai că, vezi matale, deşi ne-a plăcut teribil ce ne-ai trimis, noi suntem bloggeri (dacă nu zicem ceva de rău cică nu avem trafic şi alea alea) şi avem o reclamaţie. După cum poţi vedea mai jos.

Zici matale în scrisoarea pe care ne-ai trimis-o că Lumea Lumânărilor a apărut la Cluj-Napoca în 2007 şi că de atunci reuşiţi să faceţi tot felul de lumânări pentru te miri ce evenimente şi cu te miri ce înfăţişare. Şi mai zici că pregătiţi o colecţie faină de lumânări pentru iarna 2012-2013, care o să ne invite să dăruim. Ceea ce e foarte bine, dar întrebarea noastră este una dură de tot: până ce vine iarna ne lăsaţi aşa pe uscat? Păi matale nu vezi ce vreme e afară? E vreme de lumânări cu plajă şi cu nisip auriu, zău aşa…

Am înţeles că o să fiţi prezenţi şi în Bucureşti cât de curând, la magazinul Azay de pe Calea Victoriei, ceea ce nu poate decât să ne bucure să vă avem atât de aproape. Dar – pentru că te-am avertizat că o să fiu rău, ca un blogger, să fac trafic, mă înţelegi – întrebarea mea este, de fapt, un avertisment: să nu cumva să vă pună pucioasa iadului lumânăristic să vă stricaţi obiceiul fain ardelenesc de a fi serioşi, că schimbăm şi noi placa, zău.

No bun, şi acum cel mai dur lucru pe care îl am a vi-l spune: nu mai ziceţi că faceţi lumânări, căci nu e bine ce ziceţi. Păi astea sunt lumânări? Pe care nu le lasă inima să le aprindem de frumoase ce sunt? Zău aşa…

În rest, vă doresc să ardeţi bine sau ceva de genul. Şi să mulţumesc încă o dată şi pentru lumânarea cu blogdebere.ro, dar şi pentru aia mai veche, cu chinezu. Că-s tare faine amândouă!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Scrisoare deschisă adresată lumânăresei şefe de la Lumea Lumânărilor”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)