Recomandare pentru cei care au un startup în domeniul tehnologiei web

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am eu o vorbă, apreciată corespunzător de multă lume: teoretic se poate, practic suntem la nivel teoretic. Aşa sunteţi şi voi, mulţi dintre voi. Da, voi, cei care aveţi o idee splendidă, unii chiar aţi pus-o puţintel în aplicare, dar care simţiţi că nu aveţi resurse să mergeţi înainte singuri. Şi vă gândiţi că „ce bine ar fi să găsesc o finanţare…”. E bine că începeţi să vă gândiţi, desigur, doar că asta e partea teoretică. Căci atunci când vine partea practică, adică să te duci să găseşti o finanţare, tot la teoria cu „ce bine ar fi să găsesc o finanţare…” apelaţi. Şi tot aşa, uite aşa se învârte cercul.

Aşa că recomandarea mea către voi, cei care aveţi un startup în domeniul tehnologiei web, este să vă înscrieţi proiectul la Startup Spotlight. Pentru că acolo o să fie prezenţi oameni şi companii care – spus pe româneşte – vă pot schimba viaţa. Dar asta se poate numai dacă vreţi şi voi. Adică să ieşiţi din partea teoretică şi să intraţi în aia practică. Pentru că nu ştiu dacă aţi aflat, dar daca vreţi să faceţi business cu proiectul vostru, doar în partea pratică se poate.

Succes!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)