De când nu aţi mai fost la un party de ăla adevărat?

Ce vedeţi mai jos este scriitura tinerei (din toate punctele de vedere :D) Loredana. Pe care am rugat-o să meargă în locul meu la petrecerea cu pricina, căci eu, mai apropiat de pensie decât aş vrea, nu am putut ajunge. Şi bine am făcut. Căci – vorba aia – trebuie să îi lăsăm pe cei tineri să presteze ceea ce noi, din diverse pricini, nu mai avem cum sau, ca să o dau altfel, nu mai putem :D

M-aţi putea întreba de ce scriu acest text în Republica Culturală Chineză. Pentru că eu am teoria că şi partyuri făcute cum trebuie au o componentă culturală (în sensullarg, desigur) masivă. O să dezvolt odată teoria acilea. Până atunci o las pe Loredana să vă zică pe scurt cum a fost. Pe scurt, desigur, căci oamenii s-au distrat, nu au avut timp de scris.

Aș minți dacă aș spune că nu m-am distrat la petrecerea superjeans, din Energiea. Că na, doar eu am dat tonul.
Da, știu, mă cam laud, dar asta-i adevărul. Corpul meu se pune în mișcare atunci când aude muzică. Dansul și muzica sunt ca un viciu periculos de frumos pentru mine. Ca un drog, la care nu vreau să renunț. A, și dacă tot am vorbit despre muzică, aș vrea să mai spun că formația Moonlight Breakfast a cântat excepțional. Nu-i știam, spre rușinea mea, dar mă bucur că în România există astfel de formații.

Aș spune multe, dar pozele de la petrecere vorbesc de la sine.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De când nu aţi mai fost la un party de ăla adevărat?”

  1. Pingback: Guest post pe Republica Culturala Chineza! | NAIV BEAUTY

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)