Şi bloggerul care a câştigat un device hands free de la Germanos este…

De fiecare dată când lansez câte o provocarea aici pe chinezu.eu, care presupune că va trebui să aleg dintre mai mulţi bloggeri doar pe unul singur pentru a-i oferi un premiu, mă gândesc că iar mi-o caut cu lumânarea. Pentru că, în primul rând, cele mai multe postări îmi ating coraconul la modul corespunzător, ceea ce face ca luarea deciziei să fie dată dracului, vă spun io. Apoi mai este faza cu indiferent cum ţi-ai explica alegerea făcută, câţiva din cei care nu au câştigat o să spună că nu e corect ce ai făcut şi de astea. Adică nu e uşor să faci de astea, pe şleau zis.

Dar eu mă încăpăţânez să îmi asum asemenea riscuri pentru că am un motiv mare cât China, ca să zic aşa: un blogger câştigă ceva. Ba chiar, dacă îmi permiteţi să fiu un pic teoretic, şi ceilalţi bloggeri participanţi câştigă ba experienţa de a participa la o astfel de mini-campanie (iar asta contează foarte mult în timp şi dacă bloggerul cu pricina vrea să se profesionalizeze), informaţii despre subiectul provocării (unii din cei care participă fa research serios şi asta nu are cum să nu îi ajute), ba un link pe chinezu.eu către blogul lor (am auzit că ajută la PR sau ceva de genul :D). Ca să nu mai zic – bonus – că primesc mulţumirile mele :)

Aşa am făcut şi cu campania Safe Drive de la Germanos. În care eu am provocat bloggerii să îmi scrie 3 argumente pentru care este important să folosim hands free când conducem. Au răspuns provocării mele 8 bloggeri, pe care îi puteţi vedea mai jos, cu un mic comentariu personal la fiecare.

Tarabostes a adus mai multe argumente, pe scurt, pentru folosirea hands free, dar cel mai mult îmi place că a decis să inaugureze secţiunea „La volan” de pe blog pentru a promova siguranţa rutieră. Chapeau! Şi ţinem legătura, căci avem treabă pe zona asta. În curând :)

Cartuş a adus 3 argumente întemeiate, plus a pus o poză combinată care te-a cam făcut să te înfiori, mai ales când te pune să alegi dintre cele două imagini…

Adrian bagă factorul social media în ecuaţie, adică zice că dacă ai hands free nu mai stai pe twitter şi facebook pe telefon :)) E şi acesta un argument, dar mai bune mi s-a părut ăla cu amenda :D

Adrian aduce în discuţie, printre alte argumente, un comportament care duce la multe accidente, adica la faza cu condusul cu o singură mână, mai ales când vorbeşti la telefon.

Daniel m-a lovit drept în suflet cu povestea despre copilul care i-a murit în braţe…

Teo a scris cel mai amuzant dintre toţi participanţii. Deşi teoretic era greu să scrie într-un astfel de registru pe un asemenea subiect, ea a reuşit :D

Cristian ne povesteşte despre un caz real, un accident în care au murit 5 persoane şi în care vorbitul la telefon fără hands free a avut o contribuţie mare…

MIV Online a avut cea mai documentată postare. Vă invit să o citiţi. Pentru că aceasta este postarea câştigătoare :)

Felicitări câştigătorului şi mulţumiri din suflet participanţilor, cu care sper să mai pot bea bere de acum înainte :)

2 comentarii la “Şi bloggerul care a câştigat un device hands free de la Germanos este…

  1. Daniela Iliosu Răspunde

    Felcitari castigatorului!

  2. Taraboste Răspunde

    Bravo MIV.
    @Chinezu: astazi am scris a doua pagina a campaniei „La Volan”, in care provoc bloggerii soferi sa reziste reactiilor impulsive la volan:
    http://taraboste.blogspot.ro/2012/09/la-volan-2-puterea-de-rezista.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: