23.07.2017

Ştiţi care este cea mai bună cover band din România?

Vă spun eu. Şi v-o spun cu un subiectivism de-a dreptul atroce, aşa cum trebuie să fie tot ce simte şi ce scrie un blogger :D Este vorba despre Trupa Atelier. Ascultaţi mai jos un potpuriu, ca să nu ziceţi nu ştiu ce. Sunt subiectiv, fireşte, pentru că îi ştiu pe băieţii din trupă, mi-am băut beri cu ei, mi-am rupt cămaşa de multe ori la party-urile la care am dansat pe ce cântau ei, adică tacâm complet, ce să mai :)) Îi recomand cu mare căldură pentru cei care au nevoie, la diverse evenimente, de o astfel de trupă, pentru că pe lângă că sunt foarte simpatici, creează şi o atmosferă de aia de pace şi prietenie răvăşitoare, cum ar veni :))

Mai zic doar că, evident, împrieteneala mea cu trupa este opera – în proporţie exactă de 99,9564% – lui Vlad Dulea, un prieten excepţional şi un asociat pe care mă bazez mai mult decât îmi place să o recunosc :D şi care este vocea masculină a trupei, pe care vă invit să o ascultaţi mai jos.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cântarea zilei: byron – On the Road

Astăzi începe UNDERCLOUD 2012 Festival de Teatru Independent (de Orice)

2 comentarii

 1. joi, 30 august 2012, 15:22

  ##@!@$!^$&^%&)((_)+

  =))

  Răspunde
 2. luni, 3 septembrie 2012, 19:01

  […] Culturală Chineză (zona culturală a blogului său personal) o recomandare subiectivă despre ”Cea mai bună trupă de coveruri din România” ”Sunt subiectiv, fireşte, pentru că îi ştiu pe băieţii din trupă, mi-am băut beri cu […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *