Ştiţi care este cea mai bună cover band din România?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă spun eu. Şi v-o spun cu un subiectivism de-a dreptul atroce, aşa cum trebuie să fie tot ce simte şi ce scrie un blogger :D Este vorba despre Trupa Atelier. Ascultaţi mai jos un potpuriu, ca să nu ziceţi nu ştiu ce. Sunt subiectiv, fireşte, pentru că îi ştiu pe băieţii din trupă, mi-am băut beri cu ei, mi-am rupt cămaşa de multe ori la party-urile la care am dansat pe ce cântau ei, adică tacâm complet, ce să mai :)) Îi recomand cu mare căldură pentru cei care au nevoie, la diverse evenimente, de o astfel de trupă, pentru că pe lângă că sunt foarte simpatici, creează şi o atmosferă de aia de pace şi prietenie răvăşitoare, cum ar veni :))

Mai zic doar că, evident, împrieteneala mea cu trupa este opera – în proporţie exactă de 99,9564% – lui Vlad Dulea, un prieten excepţional şi un asociat pe care mă bazez mai mult decât îmi place să o recunosc :D şi care este vocea masculină a trupei, pe care vă invit să o ascultaţi mai jos.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ştiţi care este cea mai bună cover band din România?”

  1. Pingback: Chinezu despre Trupa Atelier - Trupa Atelier - Cover Band

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)