Aţi auzit? Pe 29 august începe Olimpiada

Da, aţi citit bine, pe 29 august începe Olimpiada. Una pe atât de superbă, pe cât de teribilă, pe atât de emoţionantă, pe cât de plină de inspiraţie. Pentru că pe 29 august încep Jocurile Paralimpice.

Hai să punem un pic lucrurile în perspectivă. Uitaţi-vă la filmarea de mai jos.

Acum, după ce aţi văzut filmarea, imaginaţi-vă că nu aţi fi putut vedea niciodată aşa ceva. Că aţi fi simţit imensa emoţie din tribune doar auzind ce s-a întâmplat acolo. Simţiţi cât este de greu? Bun, acum imaginaţi-vă că intraţi şi voi pe pista aia şi începeţi să alergaţi. Sau imaginaţi-vă că intraţi în bazinul de înot şi înotaţi cu ochii închişi. Şi după ce vă imaginaţi toate acestea, ridicaţi-vă în picioare şi salutaţi-i pe toţi acei oameni extraordinari care nu au acceptat că soarta i-a lovit dur, ci că doar i-a provocat un pic. Şi că ei au acceptat provocarea şi, astfel, ne-au dat una din cele mai frumoase lecţii pe care le putem primi vreodată: ridică-te şi mergi înainte oricât de greu ar fi.

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, ridicaţi-vă în picioare şi salutaţi-i plini de respect pe cei care vor duce tricolorul României la Jocurile Paralimpice de la Londra! RESPECT!

Florin Cojoc (atletism)
Eduard Novak şi Imre Torok-Novak ( ciclism)
Samuel Ciorap (din păcate Samuel nu mai poate ajunge…) şi Naomi Ciorap (nataţie)
Dacian Makszin (tenis de masă)

5 comentarii la “Aţi auzit? Pe 29 august începe Olimpiada

 1. cotos Răspunde

  Le tin pumnii stransi..Mult succes, si indiferent de rezultate ei trebuie sa stie ca deja au castigat…

 2. D-Petre Răspunde

  Din pacate ne aducem cam rar aminte de astfel de oameni.

 3. Cristian China Birta Răspunde

  Pe mine ma emotioneaza tare oamenii acestia. Mai ales ca am avut privilegiul sa ii cunosc si sunt incredibil de motivati.

 4. spanac Răspunde

  frumos postul tau! felicitari si mult succes romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *