Cum poţi obţine un discount de 100 euro pentru un smatphone

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Mă scuzaţi că voi fi foarte succint, dar sunt pe malul Dunării şi mă urc imediat pe un vaporaş (da, ştiu, mă spetesc de atâta muncă :D), dar cum am primit informaţia asta acum pe mail, am zis să vă zic pe repede înainte care e faza.

Pe 26 iulie se deschide Vodafone Experience Store, un loc special amenajat in mall-ul AFI Palace Cotroceni. O să vă spun mai multe despre care e faza la locul faptei, acum vreau să revin asupra ideii din titlu: În perioada 26-29 iulie clienţii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri de top, precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

Mai mult, cine o să cumpere anumite produse de la Vodafone Experience Store căşti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Şi mai mult :)) clientii prezenti joi in AFI Cotroceni, incepand cu ora 14:00, vor putea participa la un concurs de tip Treasure Hunt, pentru care s-au pus in joc premii speciale – terminale (Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab, Vodafone Smart II) si bilete la film.

Revin mâine cu detalii.  După croaziera cu vaporaşul :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum poţi obţine un discount de 100 euro pentru un smatphone”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)