Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Cum poţi obţine un discount de 100 euro pentru un smatphone

Mă scuzaţi că voi fi foarte succint, dar sunt pe malul Dunării şi mă urc imediat pe un vaporaş (da, ştiu, mă spetesc de atâta muncă :D), dar cum am primit informaţia asta acum pe mail, am zis să vă zic pe repede înainte care e faza.

Pe 26 iulie se deschide Vodafone Experience Store, un loc special amenajat in mall-ul AFI Palace Cotroceni. O să vă spun mai multe despre care e faza la locul faptei, acum vreau să revin asupra ideii din titlu: În perioada 26-29 iulie clienţii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri de top, precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

Mai mult, cine o să cumpere anumite produse de la Vodafone Experience Store căşti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Şi mai mult :)) clientii prezenti joi in AFI Cotroceni, incepand cu ora 14:00, vor putea participa la un concurs de tip Treasure Hunt, pentru care s-au pus in joc premii speciale – terminale (Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab, Vodafone Smart II) si bilete la film.

Revin mâine cu detalii.  După croaziera cu vaporaşul :))

2 comentarii la “Cum poţi obţine un discount de 100 euro pentru un smatphone

  1. Stefan Reply

    Mai mult, cine o să cumpere ce?… Cum? Casti? Stick-uri? Merg si iau direct produsele…? Cred ca lipseste esentialul acolo

    • Cristian China Birta Reply

      Prietene, daca imi permiti, tocmai am zis ca zic doar pe fuga si ca o sa revin maine cu detalii. Daca imi permiti, desigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.