Am decis să donez 50 de euro pentru Anim’est

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Căci, firește, deși Anim’est este un Festival care are deja un renume european, România nu reușește să găsească bani să finanțeze în întregime isprava, suma alocată de Centrul Național al Cinematografiei fiind de doar 100.000 lei, care nu prea ajung dacă vrei să faci o treabă oablă. Așa că organizatorii s-au gândit să lanseze ceea ce ei numesc prima campanie de crowdfunding a unui festival de film din România.

Campania se derulează prin intermediul platformei KissKissBankBank și puteți dona sume cuprinse între 5 euro și 5000 de euro. În funcție de suma donată, primiți anumite recompense. Intrați voi acolo și vedeți ce și cum.

Eu am hotărât să salut acest gest al organizatorilor Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est, Asociația Estenest, care nu și-au pus mâinile sub pernă, cum fac alții când au dat de greu, ci sunt proactivi și încearcă să rezolve problema, așa că o să donez și eu 50 de euro. Nu e o sumă colosală, firește, dar aia e ideea cu crowdfunding, să vină bani puțintei de la cât mai multă lume.

Poate faceți și voi un gest frumos și renunțați la o bere, un pachet de țigări și un mers cu taxiul și donați pentru Festival :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)