Recomandările zilei din blogosferă și nu numai

Echipa Bloggerilor se pregătește să lovească din nou :D Bun, hai să vă zic doar că îmi pare tare rău că nu ne mișcam mai cu talent pe faza asta cu Echipa Bloggerilor. În sensul că am putea face un concept în care să avem și fotbal, dar și baschet, tenis, handbal, karting, polo și orice alt sport mai vor bloggerii sa practice. O să mă ambiționez în perioada următoare măcar să pornim proiectul ăsta și apoi să vedem cine se mai bagă să îl facem să meargă așa cum ar merita.

Clar trebe să ajung și io să vizitez nava asta spațială :D Căci, din rațiuni de program încărcat, nu am ajuns încă acolo și nici nu o să ajung în următoarele două săptămâni. Ați fost careva pe acolo? E așa de mișto cum arată în poze? :))

La Social Networks Conference o să fie prezenți, printre alți speakeri de mare angajament, următorii: Andrew Smith, Head Of Client Services, 180 Amsterdam, Emil Jimenez, CEO/CCO, Passion Communications, Czech Republic si Stefanos Karagos, Founder, XPLAIN.

Noul site vitantis.ro arată bine :) Adevărul este că am primit mail de la Bogdan Pater să s-a schimbat siteul și am zis că, așa, din amiciție, să zic și io despre modificare :D Dar chiar nu arată rău.

Interesantă ideea cu jocul de schimb de timbre :) Să nu îmi ziceți că nu ați avut și voi, măcar în tinerețe, clasoarele cu timbre și că nu vă adunați în fața blocului să faceți schimburi, că nu vă cred :D

HUB Bucharest ne anunță că oferă spațiu comun de lucru pentru inovatori (așa e poziționarea lor) începând de la 15 euro. Interesantă chestiunea asta cu open space. Dacă vorbim despre asta în cazul unei corporații, sună nașpa. Dacă vorbim în contextul unui spațiu gen HUB Bucharest, cu free lanceri și mici antreprenori, dintr-o dată sună mai bine :D Ba chiar are o aură de aia dandy, ca să zic așa :))

 

8 comentarii la “Recomandările zilei din blogosferă și nu numai

 1. Paul Reply

  Dacă se face echipă de handbal, mă bag eu !

  • Cristian China Birta Reply

   Chiar astazi am avut o discutie pe mail cu Make si cu inca cineva pe tema echipei bloggerilor la handbal :D Stai pe aproape, ca urmeaza ceva…

 2. Natural Reply

  Ca bine zici. Chiar vorbeam cu Cretu’ sambata inainte de Campionatul de gratarit Golden Brau. Bloggeri stiu doar fotbal? Si-asa este supra-mediatizat de TV. De ce nu si bloggeri in alte sporturi? Si am exemplificat cu tenis de masa :) Vezi link-ul de la semnatura. Noi la Craiova am facut deja o tentativa bloggeri-fotbal, am avut si o intamplare bloggeri-ping-pong, cred ca facem si o tacaneala bloggeristica in curand :) Spor(t)!

  • Cristian China Birta Reply

   Hai ca ne ocupam sa facem conceptul de Echipa Bloggerilor mai general, sa nu ne rezumam doar la fotbal, ca tot vad ca exista doritori :D

 3. Natural Reply

  Bloggerii, ca am mancat un i :)

 4. Bogdan Pater Reply

  Mulțumim. :)

 5. claudiu Reply

  La handbal ma bag si eu. :P

  • claudiu Reply

   De fapt ma pot baga si la baschet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.