Recomandările zilei din blogosferă și nu numai

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Echipa Bloggerilor se pregătește să lovească din nou :D Bun, hai să vă zic doar că îmi pare tare rău că nu ne mișcam mai cu talent pe faza asta cu Echipa Bloggerilor. În sensul că am putea face un concept în care să avem și fotbal, dar și baschet, tenis, handbal, karting, polo și orice alt sport mai vor bloggerii sa practice. O să mă ambiționez în perioada următoare măcar să pornim proiectul ăsta și apoi să vedem cine se mai bagă să îl facem să meargă așa cum ar merita.

Clar trebe să ajung și io să vizitez nava asta spațială :D Căci, din rațiuni de program încărcat, nu am ajuns încă acolo și nici nu o să ajung în următoarele două săptămâni. Ați fost careva pe acolo? E așa de mișto cum arată în poze? :))

La Social Networks Conference o să fie prezenți, printre alți speakeri de mare angajament, următorii: Andrew Smith, Head Of Client Services, 180 Amsterdam, Emil Jimenez, CEO/CCO, Passion Communications, Czech Republic si Stefanos Karagos, Founder, XPLAIN.

Noul site vitantis.ro arată bine :) Adevărul este că am primit mail de la Bogdan Pater să s-a schimbat siteul și am zis că, așa, din amiciție, să zic și io despre modificare :D Dar chiar nu arată rău.

Interesantă ideea cu jocul de schimb de timbre :) Să nu îmi ziceți că nu ați avut și voi, măcar în tinerețe, clasoarele cu timbre și că nu vă adunați în fața blocului să faceți schimburi, că nu vă cred :D

HUB Bucharest ne anunță că oferă spațiu comun de lucru pentru inovatori (așa e poziționarea lor) începând de la 15 euro. Interesantă chestiunea asta cu open space. Dacă vorbim despre asta în cazul unei corporații, sună nașpa. Dacă vorbim în contextul unui spațiu gen HUB Bucharest, cu free lanceri și mici antreprenori, dintr-o dată sună mai bine :D Ba chiar are o aură de aia dandy, ca să zic așa :))

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Recomandările zilei din blogosferă și nu numai”

  1. Ca bine zici. Chiar vorbeam cu Cretu’ sambata inainte de Campionatul de gratarit Golden Brau. Bloggeri stiu doar fotbal? Si-asa este supra-mediatizat de TV. De ce nu si bloggeri in alte sporturi? Si am exemplificat cu tenis de masa :) Vezi link-ul de la semnatura. Noi la Craiova am facut deja o tentativa bloggeri-fotbal, am avut si o intamplare bloggeri-ping-pong, cred ca facem si o tacaneala bloggeristica in curand :) Spor(t)!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)