Aradul Meu – am lansat ultimul hit al verii; e cu student și blogger

Foarte frumos a fost evenimentul ”Aradul Meu”. Chapeu, Daniel, pentru idee și pentru munca prestată și îți mulțumesc frumos că te-ai gândit să mă inviți și pe mine :) Am cunoscut oameni care m-au surprins un pic (recunosc, ce să fac :D) prin modul în care puneau problema, m-am reîntâlnit cu unii cu care nu mă văzusem de ceva vreme, m-am emoționat la unele momente din unele prezentări (ssshhhht, nu mai spuneți nimănui :D), una peste alta a fost un eveniment care mi-a căzut foarte, foarte bine la coracon :)

Eu am avut o prezentare cu poze. Da, cu poze. Căci am zis că e mai bine să prezint așa. Toate pozele au fost cu și despre mine, firește :D Căci am vrut să transmit mesajul în care eu cred și pe care îl aplic permanent: dacă tu nu te ajuți și nu te scoți în față, stai liniștit atunci că nu o să o facă nimeni pentru tine. Am încercat ca la fiecare fotografie să scriu câteva cuvinte, un fel de concluzii de viață (mă rog, pretențios spus, dar ați înțeles voi), pe care le-am învățat pe pielea mea, dând cu capul masiv în grinda ontologică. Aveți mai jos prezentarea. Dacă vă dă ceva cu virgulă, întrebați, nu fiți sfioși :)

Iar ziua s-a încheiat cu compunerea unui nou șlagăr de mare angajament. Adică am făcut cu Oana un duet intergalactic și, cu ajutorul unei aplicații, am creat nemuritoarea piesă de mai jos =))

Filmare realizată de Silviu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Aradul Meu – am lansat ultimul hit al verii; e cu student și blogger”

  1. Pingback: Vlogu’cel prim (VIDEO) | EnterTrainer TV

  2. Pingback: Știrea FARMECătoare a zilei: Daniel pleacă voluntar în Africa • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)