Prea puţină lume ştie de byron. Cel puţin în Cluj

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu oareșce întârziere, cauzată de programele cel puțin ciudate cu care ne-am pricopsit atât eu, cât și Miruna, cea căreia îi aparține textul de mai jos, pe care l-a scris în calitate de ambasador al Republicii Culturale Chineze la preafrumosul concert :)

Prea puţină lume ştie de byron. Cel puţin în Cluj. Dacă nu exista acel site cu muzică şi videoclipuri poate nici eu nu aş fi auzit de byron. Pentru că îmi plăcea de Andrieş, la o căutare mi-a fost dat să vizionez un videoclip. După aproximativ 2 minute am fost fermecată. Au urmat toate celelalte featuring-uri (Ada Milea, Paula Seling, Timpuri Noi, etc), după care byron au devenit o prezenţă constantă în viaţa mea. De aceea am fost mai mult decât fericită să îi revăd concertând în Cluj.

Bonus, am avut ocazia să ascult povestea lansării DVD-ului „Live Underground” chiar în seara dinaintea concertului, la Cărtureşti, unde Mihai şi colegii lui ne-au găzduit, oferindu-ne ceai şi o atmosferă mai mult decât familiară. Poveştile au fost multe, pe rând băieţii ne-au delectat cu istorioare mai mult sau mai puţin amuzante legate de cântarea din Salina Turda (recomand tuturor măcar o vizită, merită!). Am aflat cum au ajuns ei acolo – felicitări lui Codruţ pentru iniţiativă, am urmărit cu drag „Making of”-ul şi am rămas surprinsă să aflu că nu ar mai repeta experienţa pentru nimic în lume. Să fi avut legătură cu cele 13 etaje ale salinei care au trebuit parcurse de mai multe ori pe zi… Cumpăraţi-vă DVD-ul, acolo veţi afla toată povestea şi chiar mai mult.

Partea cea mai frumoasă, fără îndoială, a fost cântarea live şi acoustică cu care ne-au surprins băieţii. Vă las cu video-ul, de unde puteţi trage voi concluziile (mulţumesc mult Roxana!):

Până aici a fost doar încălzirea, pentru că a urmat concertul din Euphoria Music Hall. Din păcate, am fost foarte dezamăgită de numărul extrem de restrâns de clujeni prezenţi la eveniment. Într-adevăr, scuze s-au găsit: sonorizarea destul de proastă (am aflat ulterior că nu sunetiştii sunt de vină, ci clădirea în sine), etapa de noapte la Clujul Pedalează, tocmai începuseră Zilele Clujului, etc. Cu toate astea, băieţii au făcut un show mai mult decât senzaţional. Au reuşit să-l impresioneze chiar şi pe Alex, care a participat la eveniment „decât” la insistenţele mele.

N-am prea avut timp de poze, am preferat să cântăm, să dansăm şi să ne bucurăm. Concluzia serii, în ritmuri perfecte, au cântat-o tot băieţii de la byron: „Alles ist wunderbar!”

Mulțumesc Cristi, mulțumesc byron.

Poze mai găsiţi aici, aici și aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Prea puţină lume ştie de byron. Cel puţin în Cluj”

  1. Din păcate, cam aşa-i. :( Ştie prea puţină lume despre byron şi nu sunt apreciaţi cum ar trebui. Daaar, încerc cât pot de mult să le fac un soi de PR prin prisma poziţiei de fană. :)) Cu fiecare om pe care îl facem să-i asculte pe băieţi şi să meargă la concerte obţinem o mică victorie. :) Eu deja l-am „corupt” pe fratele mai mic. Mai cu postare pe blog, mai cu anunţuri pe reţelele sociale… :) Cum pot, na.

    1. M-am mirat teribil când am văzut că sala unde s-a ţinut acest ultim concert de la Cluj nu era nici pe jumătate plină… După cum am menţionat, au fost mulţi factori care i-au împiedicat pe clujeni să vină, dar byron merită. Sunt printre puţinii artişti care pot să scoată un show excelent şi să creeze o atmosferă extraordinară cu un public (din păcate) restrâns…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)