Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Dragoș Irimia, bloggerul care candidează

V-am spus că am început o serie (mă rog, cu începutul a fost ușor, cu continuatul e mai greu… :D) despre bloggerii care candidează la o funcție publică. Primul a fost Lucian Prejebeanu, care candidează din parte PDL la Consiliul Local Craiova. Astăzi vi-l prezint pe Dragoș Irimia, cel care candidează pentru un loc în Consilul Local din Băicoi. Iată motivația lui.

Răspunsul amuzant este „vreau să fac oraşul Băicoi ca o floare” :) Când am mai aruncat explicaţia asta, în glumă, mi s-a răspuns „şi tu vrei să ne abureşti?” Serios vorbind: m-am săturat să aştept să facă primăria aia şi aia şi aia. Am zis că mai bine încerc să intru în sistem şi să fac eu. Poziţia de consilier îmi permite să vorbesc altfel cu autorităţile locale (oricare ar fi ele), am alt acces la factorii de decizie şi tot aşa. Unde mai pui că nu îmi trebuie basculante cu nisip, dale am în curte … :D
Ca blogger mă gândesc la mult trâmbiţata transparenţă a instituţiilor statului. Voi spune ce se discută în şedinţele de consiliu, când se discută, voi întreba poporul ce părere are, dacă vrea să propună proiecte etc. Asta pot face lejer, doar am experienţa scrisului şi votanţii mei sunt (marea majoritate) tineri şi foarte activi online.

12 comentarii la “Dragoș Irimia, bloggerul care candidează

 1. Marius Matache Răspunde

  Toata stima pentru cei care se implica – e cel mai usor sa stai pe bara si sa spui ca lucrurile nu merg bine! Bafta multa!

 2. Dragos Irimia Răspunde

  să fie Marius !

 3. Arhi Răspunde

  in ce oras, ca nu am inteles exact? :D

  • Cristian China Birta Răspunde

   @Arhi
   Ai dreptate, imi scapa si mie numele. O sa il rog pe Dragos sa ne dea coordonatele pe google maps. Poate ne bagam observatori acolo. Din partea Pro Democratia, fireste :D

 4. Arhi Răspunde

  ma gandesc si la formulari. stii, este consilierul bucurestean, pitestean, vrancean. domnul Irimia va fi consilier…?

 5. Dragos Irimia Răspunde

  @Arhi – oraşul Băicoi, judeţul Prahova. Dacă voi fi ales, devin consilier în Consiliul Local al oraşului Băicoi.

 6. Bancul Zilei Răspunde

  Toata chestia este sa aiba si sustinere, sa nu aibe piedici puse !

 7. Arhi Răspunde

  Ce etimologie are numele orasului?

 8. Monica Sibisteanu Răspunde

  Mie îmi place motivaţia lui. :) Simplă şi transparentă. Dacă eram din Băicoi l-aş fi votat, fără zahăr şi ulei ! Mulţi au uitat cum să-si convingă electroratul să îi voteze.

  Împărtăşesc aceeaşi opinie ca şi Marius. Dragoş Irimia a ales să nu stea pe tuşă şi să comenteze, a ales să se implice ! Bravo lui! mult succes !

 9. Dragos Irimia Răspunde

  @Monica – mulţumesc Monica !
  @Bancul zilei – deja am depus contestaţii la BEC Băicoi :)
  @Arhi – ciobanul Baicu avea oi, ciobanul Bai şi koy care înseamnă sat în limba turcă sunt cele mai întâlnite explicaţii.

 10. gaby Răspunde

  Mult succes :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.