Aplicație ”Primăria ta” pentru smartphone

Este propunerea lui Lucian Prejbeanu, candidat din parte PDL pentru Consiliul Local în Craiova, pe care l-am intervievat acilea. Om de online de multă vreme, asociat în craiovaforum.ro, Lucian a zis că dacă tot s-a băgat în politică să combine onlineul cu partea administrativă. Ceea ce eu salut. Căci aș vrea să văd cât mai mulți politicieni care să înțeleagă mai bine cât este ceasul, ca să zic așa, cu 2.0. Și să vină cu astfel de propuneri. Care pot părea mici la prima vedere, dar sunt un bun început pentru niște chestii grande. Gen, dacă îmi permiteți să visez, faza cu ROTLD, cu neutralitatea internetului legiferată cum trebuie, de astea mai grele și care sunt, în acest moment, limbi străine pentru 98,65% (estimare proprie, evident) dintre politicieni.

3 comentarii la “Aplicație ”Primăria ta” pentru smartphone

 1. andrei Reply

  Super tare! Aplicatia asta ar avea nevoie si de un intreg departament care sa centralizeze rezultate, dar cred ca ar putea scadea costurile din administratie.

  P.S. Mi-e frica de o lume in care pensionarii de azi ar invata sa foloseasca asa ceva. Iti dai seama ce plangeri ar aparea… “vecinul trage apa prea des”, “sex zgomotos la etajul 3”, … o nebunie.

 2. Cristian China Birta Reply

  @andrei
  Lasa, bre, pensionarii in pace :)) Ca ei vor sa se intalneasca in realitate, nu pe facebook :))

 3. Lucian Reply

  Nu e nevoie de un intreg departament ci de un singur dispecer care sa redirectioneze toate cererile catre departamentele deja existente. Costurile sunt minime, rezultatele ar fi maxime (rapiditate in rezolvarea cererilor, transparenta totala, usurinta in trimiterea cererilor, etc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.