Mergeți la Târgul de Bijuterie Contemporană?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Focus Designer la cea de –a VII –a ediție a Târgului de Bijuterie Contemporană va fi Ana Wagner. Evenimentul se va desfășura la Sala Dalles din București în 12 și 13 mai.

La Târgul Autor, Ana Wagner va lansa o nouă colecție spectaculoasă de bijuterii – “Grădina cu giuvaiere” și va face vizitatorilor o demonstrație live de artă a picturii manuale pe porțelan.

Prin colecția de bijuterii “Grădina cu giuvaiere” artista dorește o apropiere mai intimă a creațiilor casei Wagner de public, printr-o formulă a eleganței. În cadrul Târgului AUTOR, Ana Wagner ne va invita să descoperim povești spuse pe porțelan cu grădini paradisiace și peisaje fantastice, armonizate ca ritm și proporții cu monturile fine de argint sau aur și cu cromatica rafinată a pietrelor. Piesele din noua colecție “Grădina cu giuvaiere” sunt mici comori de artă lucrate manual cu pasiune în atelierul de creație Wagner ce pot fi transmise din generație în generație.

Ana Wagner  este creatoarea mărcii « Wagner – arte frumoase și povești » și co-proprietara manufacturii și magazinului Wagner din București. Conduce o echipă de 5 artiști, absolvenți de Arte Frumoase. Este absolventa a Academiei de Arte Plastice din București și a urmat cursuri de specializare în domeniul gravurii și al picturii pe porțelan în Budapesta și Barcelona, respectiv în Paris. A studiat în detaliu tehnica picturii pe porțelan peste glazură la manufacturile de porțelan de la Sevres și Limoges prin vizite repetate în muzeele și atelierele de creație ale acestor faimoși  producători de porțelan. Ana Wagner a avut expoziții personale și de grup atât în România  cât și în orașe ale Europei. În câteva din aceste evenimente, a colaborat sau a avut ca parteneri, mărci de renume mondial.

Focus Designer este o secțiune specială în cadrul târgului de bijuterie contemporană Autor în care un designer cunoscut este invitat să aibă o prezentare într-un format extins decât cel normal.

La ediția a șasea, care s-a desfășurat în luna noiembrie a anului trecut, Focus Designer a fost Carla Szabo. Ea a expus atunci colecția realizată pentru Berlin Fashion Week și prezentată împreună cu Irina Schrotter.

Ediția a VII-a a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România se va desfășura luna viitoare, pe 12 și 13 mai la Sala Dalles din București. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11 și 20 și va aduce în premieră cele mai noi colecții de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri români.

La Târgul Autor din această primăvară sunt așteptați peste 3000 de vizitatori care vor face cunoștință cu noile tendințe în bijuteria contemporană.

În cadrul Târgului AUTOR vor expune: Adina Marin (Biophilia), Alexandru Lupu, Alis Lalu, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Băncilă, Alina Carp, Cornelia Brustureanu, Carla Szabo, Daciana Dax, Dana Tudor, Iuliana Asoltanei, Ina Moisi, Maria Filipescu, Mihaela Zvîncă, Noha Nicolescu, Oana Manta, Odette Lupu, Gabi Urda, Raluca Buzura dar și brandurile: atelier44, BuyHand, Expression – Contemporary Jewelry, Prochaine, ADC bijuterii arhitecturale, Statement Jewelry, Lady Magpie, LivingenBermudas,  Lorina Bijoux, Modamania,  Mika by Oana Țigănuș,  Ligia’s Accesorize, The Awesome Project.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară  (12-13 mai 2012) și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 5 și 6 noiembrie 2011și a numărat peste 2500 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Mergeți la Târgul de Bijuterie Contemporană?”

  1. Desi nu pretind sa am o parere tehnic avizata, am ramas impresionata, de ceea ce am vazut, creatiile tinerilor designeri sunt extrem de sensibile si chiar am avut un sentiment pozitiv dupa. Sunt talentati tinerii nostri si merita cat mai multe reprezentatii publice pentru a-si expune lucrarile.
    Eu reprezint o companie de distributie ambalaje si sunt interesata de a intra in aceste cluburi.
    Din acest club respectabil am avut placerea sa le cunosc pe Romana Topescu (cred ca nu afost prezenta la aceasta editie) si Alis Lalu, cu care am intrat in colaborare acum cateva saptamani.
    Cred ca traseul pe care merge organizatorul e foarte ok, doar ca ar trebui sa mai caute talente si prin tara – sa se deschida cat mai mult, sa fie cat mai multi expozanti si o rigurozitate maxima in alegerea lor (aici ma gandesc ca e bine sa faca o demarcatie stricta intre artisti si mestesugari – de data asta cred a reusit!).

    Succese!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)