Cine și de ce merge la Internet Festival?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro
Later edit: Din chestiuni organizatorice (nu intru în detalii pentru că nu le știu nici eu), Festivalul se amână. La o dată care se va anunța, îmi spun organizatorii printr-un mail.
Ce vedeți mai jos este un guest post semnat de Claudiu. Căci, în dorința mea de a scrie despre Internet Festival, mi-am zis io în gândul meu de ce să nu întreb chiar organizatorul despre ce este vorba în propoziție? Și de la a-l întrebat am trecut, absolut firesc, la a-l ruga să scrie textul de mai jos. Ceea ce, recunosc, m-a scutit de muncă suplimentară :)) Am lăsat mailul de la el așa cum l-am primit. Ca să vedeți un pic din ”bucătăria” chinezărească :D
Mi-am dat seama ca nu am scris niciodata un “guest-post” si ti-am pus cinci intrebari ajutatoare ca sa ajung tot acolo. Asta ca sa raspund si la intrebarea “ce parere ai de blogosfera si incotro se duce ea”. Fac parte din cei care scriu si isi citesc blogul, noroc cu Social Media ca ma conecteaza cu ce au scris ceilalti. Insa asta e si topicul scrierii: Internet Festival, conectarea offline-ului cu online-ul.
M-am incapatanat (si o fac in continuare) sa creez un eveniment pentru Internet, asa cum este el: fun, usor, zilnic, lejer, care provoaca dependinta. La Brasov ca atmosfera e mai dezghetata (ma rog, nu stiu in ce context pot folosi cuvantul asta cu clima orasului…), insa ESTE evenimentul care da semnul verii si al vacantei de vara in online, caldura ocupa bitii fara CTRL. Simbolul unuia din evenimente – Ursii, tematic. Ii protejam si ii ajutam pe cei mici sa creasca mari si o data cu ei si afacerile lor. Gratuit si platit (ambele de calitate similara), dam know-how pe paine, trei zile, studentilor, antreprenorilor si angajatilor care opereaza cu concepte digitale ca sa isi imbunatateasca activitatea zilnica, fie ca pun degetelul pe tasta de la computer sau pe ecranul de la iPhone.
Ce vreau de la lume in general? Sa stie ca e fain, ca poata sa vina sa se distreze si sa primeasca informatie de calitate. Cu cat mai multa lume o sa stie, cu atat mai bine, exista premisa ca pe viitor sa devina din ce in ce mai cunoscut. Deocamdata indrept textul asta spre tine si daca se va ridica la standard, poate prin intermediul internetului, va ajunge la mai multe urechi, ochi si guri sa spuna povestea mai departe. Dupa ce vor bea o bere la NetFiesta, vineri noapte, asa de inchidera Festivalului.
Brasov. Let’s Rock ! www.internetfestival.ro – restul de detalii corporate. Si pentru cei mai indrazneti dintre voi, trimiteti ideile voastre de afaceri la evaluare@arenaursilor.ro daca vreti o experienta inedita.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)