23.07.2017

Trupa byron lanseaza DVD-ul Live Underground pe 3 mai in The Silver Church

Trupa byron prezinta, cu participarea HBO Romania, un concert inedit filmat la peste 100 de metri sub pamant, in salina din Turda. Evenimentul de lansare a DVD-ului Live Underground va avea loc pe 3 mai 2012, incepand cu ora 21:00, in clubul bucurestean The Silver Church. Membrii trupei byron vor canta in doua reprize, unplugged si electric, iar concertul va fi insotit de proiectia unui documentar despre salina Turda prezentat si narat de actorul Marius Florea Vizante.

Live Underground a fost filmat in noiembrie 2010 in salina Turda. Atunci, membrii trupei au coborat in subteran alaturi de echipa de productie si de invitatii speciali Nicu AlifantisIoana MantulescuAlex GorneanuRene Popescu si Gabriel Balasa unde au inregistrat timp de doua zile la peste 100 de metri adancime. DVD-ul va contine setul unplugged sustinut debyron pe insula de sare de pe lacul subteran, concertul electric care a avut loc in amfiteatrul din mina Rudolf, un documentar prezentat de Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati, galerii foto, secvente “making of” si alte surprize.

Live Underground a fost difuzat in premiera de catre HBO Romania pe 1 Decembrie 2011, deschizand seara speciala dedicata sarbatoririi Zilei Nationale. Materialul a fost inregistrat in format Full HD cu ajutorul a opt camere video, una din ele fiind urcata pe o macara lunga de 12 metri – oferind niste perspective spectaculoase asupra salinei si a trupei de pe scena. In premiera pentru Romania, Live Underground va fi lansat si in format Blu-ray (editie limitata), pentru o calitate fara cusur a sunetului si a imaginii.

Va asteptam asadar pe 3 mai in clubul The Silver Church (calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti) la concertul de lansare a unui material deosebit: byron – Live Underground! Evenimentul va incepe de la ora 21:00 iar pretul unui bilet de intrare este de 30 lei.

Un eveniment realizat cu participarea HBO Romania.

Site oficial: www.byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic

Youtube: http://youtube.com/byronvideos

Download: http://tinyurl.com/download-byron

Partenerii media ai concertului de lansare sunt: Radio Guerrilla, Jurnalul National, Zile si Nopti, urban.roport.ro, Best Music, Metalhead, no3.roartline.rocodrosu.ro, Maximum Rock, sofresh.roinfomusic.rohypestreet.rowoobicha.roiconcert.ro, Decat o Revista.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Au început înscrierile pentru Ideo Ideis VII

Intrare liberă la lansarea noul album HI-Q de astăzi

2 comentarii

  1. luni, 9 aprilie 2012, 18:12

    daca nu vii, iti povestesc eu cum a fost :))

    Răspunde
  2. joi, 3 mai 2012, 06:46

    […] să veniți, că o sa fie show de show), de la The Silver Church, unde o să lanseze și DVD-ul ”Live Underground”, filmat impecabil în salina de la Turda, cu un sunet devastator, ca să zic așa :)) Eu am […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *