Cum a fost la concertul Merci Band

Am avut onoarea să îl am pe tovarășul Adi Zăbavă ambasador al Republicii Culturale Chineze la concertul Merci Band. Cu mulțumirile de rigoare pentru că a prestat decisiv, vă invit să îi urmăriți guest postul :)

Pe Maxilian l-am vazut prima dată cântând acum mai bine de un an într-un karaoke bucureștean. A cântat Michael Buble atât de bine încât termenul „karaoke” a căpătat un nou înțeles pentru mine. Mi-am dat seama că la karaoke mai sunt și oameni care știu să cânte, locul nefiind doar arena lălăielilor semi-publice.

În vară aveam să dau din nou de el, de data asta într-un cadru mai organizat și alături de fratele său mai mic, Sebastian, și de Oana. Umpleau în fiecare după-amiază de miercuri (dacă îmi amintesc bine) un frumos loc din Centrul Vechi. Mai toată lumea se oprea câteva secunde în fața localului să-i audă.

Dacă vă întrebați de unde îi știți, vă spun eu: de la Vocea României. Maximilian, Oana și Sebi au ajuns până în fazele finale ale concursului. De data asta au fost adversari :) Oana a fost în echipa Loredanei, Maximilian în echipa lui Smiley, iar Sebastian în cea a lui Moga.

Săptămâna trecută mi-a făcut o deosebită plăcere să-i revăd. Maximilian, Oana și Sebastian, adica Merci Band J, au cântat în Joy Pub. Că au voce o superbă e inutil să vă mai spun, știți deja. Dar am să vă spun că Merci Band sunt cei pe care ai vrea să-i vezi intr-o seară de weekend, într-un local frumos din București, fiind sigur că te vor bine dispune după o săptămână obositoare. Dacă nu mă credeți vă las să vă convingeți mai jos cu un fragment din concertul la care am fost :)

P.S. Îi găsiți pe facebook https://www.facebook.com/pages/Merci-Band/199775343400288 și  îi puteți vedea sâmbătă la St. Petersburg PUB – Centrul Vechi http://www.facebook.com/pages/St-Petersburg-PUB-Centrul-Vechi/198689076871811, dar faceți-vă rezervare întâi că e plin de fiecare dată J

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)