Cum a fost la concertul Merci Band

Am avut onoarea să îl am pe tovarășul Adi Zăbavă ambasador al Republicii Culturale Chineze la concertul Merci Band. Cu mulțumirile de rigoare pentru că a prestat decisiv, vă invit să îi urmăriți guest postul :)

Pe Maxilian l-am vazut prima dată cântând acum mai bine de un an într-un karaoke bucureștean. A cântat Michael Buble atât de bine încât termenul „karaoke” a căpătat un nou înțeles pentru mine. Mi-am dat seama că la karaoke mai sunt și oameni care știu să cânte, locul nefiind doar arena lălăielilor semi-publice.

În vară aveam să dau din nou de el, de data asta într-un cadru mai organizat și alături de fratele său mai mic, Sebastian, și de Oana. Umpleau în fiecare după-amiază de miercuri (dacă îmi amintesc bine) un frumos loc din Centrul Vechi. Mai toată lumea se oprea câteva secunde în fața localului să-i audă.

Dacă vă întrebați de unde îi știți, vă spun eu: de la Vocea României. Maximilian, Oana și Sebi au ajuns până în fazele finale ale concursului. De data asta au fost adversari :) Oana a fost în echipa Loredanei, Maximilian în echipa lui Smiley, iar Sebastian în cea a lui Moga.

Săptămâna trecută mi-a făcut o deosebită plăcere să-i revăd. Maximilian, Oana și Sebastian, adica Merci Band J, au cântat în Joy Pub. Că au voce o superbă e inutil să vă mai spun, știți deja. Dar am să vă spun că Merci Band sunt cei pe care ai vrea să-i vezi intr-o seară de weekend, într-un local frumos din București, fiind sigur că te vor bine dispune după o săptămână obositoare. Dacă nu mă credeți vă las să vă convingeți mai jos cu un fragment din concertul la care am fost :)

P.S. Îi găsiți pe facebook https://www.facebook.com/pages/Merci-Band/199775343400288 și  îi puteți vedea sâmbătă la St. Petersburg PUB – Centrul Vechi http://www.facebook.com/pages/St-Petersburg-PUB-Centrul-Vechi/198689076871811, dar faceți-vă rezervare întâi că e plin de fiecare dată J

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: