Cântarea zilei. Și un salut ferm adresat nemților

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Știți cum e clișeul despre nemți? Reci, calculați, un fel de cyborgi :D Cu toate acestea, ca o confirmare a teoriei populare că sub apele liniștite stau curenți zbuciumați (sau ceva de genul :D), nația germanică ne-a lovit în decursul istoriei cu un lirism desăvârșit, în artă, în general, în muzică, în special. Pot spune fără să îmi tremure nici un micron feelingul de rocker că în topul meu ever se află lejer multe trupe nemțești. Care au scris și vor scrie istorie. Ar fi prea multe să le menționez aici pe toate și nu vreau să fac pentru că aș comite o nedreptate, căci sigur aș uita pe cineva. Așa că prefer să vă dau doar un exemplu de trupă, nu prea cunoscută de publicul larg (ca să folosesc o expresie consacrată, dar atât de slăbuță…).

Axxis. Prima dată am ascultat excelentul lor album ”The Big Thrill”. Și de atunci mi-au rămas la suflet. Iar ”Stay Don’t Leave Me” este una din piesele mele preferate :)

Axxis Stay Dont Leave Me de XoOs

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cântarea zilei. Și un salut ferm adresat nemților”

  1. Pingback: tot chinezu' e german | BogDan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)