Astăzi lansez ”Cântarea zilei”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Muzica a fost și este pentru mine unul din cei mai buni prieteni care m-a însoțit tot timpul în viață. Am multe momente intense (și în sensul bun, dar și în cel rău) în decursul celor 37 de ani trăire pe aceste meleaguri pe care le asociez cu anumite cântece sau cu anumite trupe. Și acum, după ce au trecut niște ani buni de la acele întâmplări, îmi dau seama că muzica a fost cea care m-a ajutat să trec mai ușor peste cele grele și să mă bucur mai tare de cele bune :)

Azi dimineață m-am trezit cu gândul că vreau ca în fiecare zi să vă recomand câte o piesă care mie îmi place. Nu mă întrebați de ce mi-a venit gândul ăsta :) Pentru că muzica se simte cu sufletul, iar sufletul omului are un mod aparte de a-ți spune, din când în când, ”șefule, bag-o pe aia”… Așa cum fac eu acum. Pentru că așa simt că e bine :) I-am zis ”Cântarea zilei” pentru că asta mi-e venit prima dată în minte. Poate pentru că a merge la ”o cântare” a fost și este (deși mai rar, e drept…) una din cele mai frumoase experiențe cu prieteni…

Încep cu una din cântările mele preferate din toate timpurile: Joe Satriani – Always with Me Always with You. Ascultare plăcută :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Astăzi lansez ”Cântarea zilei””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)