Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Dragi clujeni, sper că nu v-am făcut de telecomandă…

V-am spus ce mult mi-a plăcut la Cluj Napoca, atunci când am fost cu proiectul orasulpebicicleta.ro, o inițiativă minunată a Raiffeisen Bank. La conferința de presă de atunci, Sorin Mirea a afirmat că se pregătesc și niște surprize în cadrul proiectului. Care acum sunt out in the open. Și la care ne-a făcut mare plăcere să lucrăm: este vorba de niște audioghiduri pentru mai multe obiective din orașele prinse în proiect, în cazul meu pentru Cluj Napoca. Le puteți descărca de pe site dacă doriți, iar eu chiar vă recomand să o faceți, măcar pentru a ne auzi cum ne-am căznit (unii dintre noi, e drept…) să pronunțăm clar și frumos textele alea, întru lauda oamenilor de la studioul unde am făcut înregistrările :))

Mai jos vă dau the making of, cum ar veni, al campaniei extrem de simpatice :)

Profit de ocazie, cum se zice elegant și profi :D, să mulțumesc din suflet tuturor celor care ați propus nu mai puțin de 151 de obiective din Cluj Napoca pe orasulpebicicleta.ro, căci voi sunteți cei care ați plasat orașul pe locul doi, după București, în ceea ce privește numărul de obiective propuse :)

Așadar, cu mențiunea că vă invit să ascultați audioghidul cu obiectivele din Cluj Napoca și să îmi ziceți dacă am zis bine sau nu, sper că nu v-am făcut de telecomandă în campania asta, dragi clujeni :)

Mai puteți descărca audioghiduri pentru București, Brașov, Iași și Constanța.

Bun, și acum să vă spun cum a fost la I Velo Bike Day, unde s-au și lansat, de altfel, și ghidurile audio despre care vă povestesc, într-o conferință de presă la care au participat Raluca Fiser, extraordinar de energica șefă a Asociației Green Revolution, Steve Van Groningen, președintele Raiffeisen România, și Sorin Oprescu, despre care știți voi cine este :D Bine, înainte de conferință, am băgat niște pedale de la intrarea in Herăstrău dinspre Aviatorilor până la Parcu Izvor, alături de alte câteva sute de bicicliști. Apropo, senzația de Calea Victoriei plină de bicicliști a fost una tare faină :)

Am stat la povești cu colegii de campanie Cabral, Adi Ciubotaru, Dobro și Gabi Macovei, ne-am râs corespunzător (căci asta știm face foarte bine :D), adicătelea a fost chiar un început de zi perfect pentru nește oameni de action cum suntem noi :D

2 comentarii la “Dragi clujeni, sper că nu v-am făcut de telecomandă…

  1. thaopets Reply

    vreau sa fac si eu dar la mine in calarasi nu e mare lucru de vazut.crezi ca pot si eu sa particip la un astfel de eveniment cu orasul meu?crezi ca pot sa scot ceva bun din mizeria asta?ma deprima rau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.