Ce mi se mai întâmplă mie ca blogger

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

O să vă raportez exact, cât de obiectiv pot să fiu eu în subiectivismul meu atroce de-a dreptul, ce mi s-a întâmplat zilele astea la Cluj Napoca, unde mă aflu ”cu treabă” :D. Și vă rog să îmi ziceți ce să înțeleg din toată tevatura, ca să știu cum se procedează în astfel de circumstanțe. Adică, mă înțelegeți, nu că nu am procedurile mele, ca să zic așa, pe care le folosesc când pățesc de astea, dar no, mi-e tare drag mie principiul că mai multe minți gândesc mai bine :)

Joi seara mă întâlnesc la un eveniment cu Delia Cărbune, șefa de la știridecluj.ro. Despre care site mi-am și cerut scuze că nu am auzit până acuma, dar no, eram sincer :)) Mi-a povestit ce fac, cum folosesc social media pentru promovarea a ceea ce fac, am avut o discuție constructivă, am schimbat datele de contact, am zis că ținem legătura. Cum fac niște oameni civilizați, de altfel.

Vineri am plecat cu Adi Hădean la fabrica de brânză de la Țaga, pentru că eram foarte curios cum se face brânza aia cu mucegai din peșteră sau ceva de genul. Plus că nu gustasem niciodată din ea. Și în timpul vizitei acolo am dat niște twituri și niște poze. La care Horia Șoica, pe care nu îl cunosc și nu am nici o treabă cu el, a început să mă ia la rost că am interese mercantiliste și că nu susțin proiecte sociale, ci doar firme și de astea. Ultima ”tragere de urechi” am văzut că era dată de pe contul @Stiridecluj de nu mai înțelegeam nimic :)) Apoi am aflat că Mihai e cel ce se ocupă de social media pentru stiridecluj.ro.

Bun, acuma vă întreb. Eu ce atitudine ar trebui să am față de acest brand, față de știridecluj.ro? Haideți, vă rog, spuneți-mi voi, că am zis de la început că e mai bine să ascult ce aveți de spus decât să vă zic eu cât de tare mă interesează :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Ce mi se mai întâmplă mie ca blogger”

  1. @marius
    iertare, am confundat, era vorba de horia :) dar imi ramasese mihai in minte de cand lucram prin presa :))

    @Bass player
    nu e vorba de iertare, ca nu am ce ierta, ca doar nu mi-a furat pedala de la bicicleta :))

  2. Pingback: Aberatii aproximativ utile din domeniul prezentului… » #ClujPubCrawl

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)