Ce mi se mai întâmplă mie ca blogger

O să vă raportez exact, cât de obiectiv pot să fiu eu în subiectivismul meu atroce de-a dreptul, ce mi s-a întâmplat zilele astea la Cluj Napoca, unde mă aflu ”cu treabă” :D. Și vă rog să îmi ziceți ce să înțeleg din toată tevatura, ca să știu cum se procedează în astfel de circumstanțe. Adică, mă înțelegeți, nu că nu am procedurile mele, ca să zic așa, pe care le folosesc când pățesc de astea, dar no, mi-e tare drag mie principiul că mai multe minți gândesc mai bine :)

Joi seara mă întâlnesc la un eveniment cu Delia Cărbune, șefa de la știridecluj.ro. Despre care site mi-am și cerut scuze că nu am auzit până acuma, dar no, eram sincer :)) Mi-a povestit ce fac, cum folosesc social media pentru promovarea a ceea ce fac, am avut o discuție constructivă, am schimbat datele de contact, am zis că ținem legătura. Cum fac niște oameni civilizați, de altfel.

Vineri am plecat cu Adi Hădean la fabrica de brânză de la Țaga, pentru că eram foarte curios cum se face brânza aia cu mucegai din peșteră sau ceva de genul. Plus că nu gustasem niciodată din ea. Și în timpul vizitei acolo am dat niște twituri și niște poze. La care Horia Șoica, pe care nu îl cunosc și nu am nici o treabă cu el, a început să mă ia la rost că am interese mercantiliste și că nu susțin proiecte sociale, ci doar firme și de astea. Ultima ”tragere de urechi” am văzut că era dată de pe contul @Stiridecluj de nu mai înțelegeam nimic :)) Apoi am aflat că Mihai e cel ce se ocupă de social media pentru stiridecluj.ro.

Bun, acuma vă întreb. Eu ce atitudine ar trebui să am față de acest brand, față de știridecluj.ro? Haideți, vă rog, spuneți-mi voi, că am zis de la început că e mai bine să ascult ce aveți de spus decât să vă zic eu cât de tare mă interesează :))

7 comentarii la “Ce mi se mai întâmplă mie ca blogger

 1. marius Răspunde

  eu n-am inteles cine e Mihai!?

 2. Bass player Răspunde

  Ca un prim pas, iertarea poate fi o optiune buna…

 3. chinezu Răspunde

  @marius
  iertare, am confundat, era vorba de horia :) dar imi ramasese mihai in minte de cand lucram prin presa :))

  @Bass player
  nu e vorba de iertare, ca nu am ce ierta, ca doar nu mi-a furat pedala de la bicicleta :))

 4. Bass player Răspunde

  Daca nu ai ce ierta, inseamna ca nu e nicio problema… :)

 5. marius Răspunde

  @Chinezu
  daca e acelasi Soica pe care-l stiu si eu… Mare om, mare caracter :evil:
  Abia asteapta sa critice, sa incate pe cineva

 6. D-petre Răspunde

  Publicand povestea i-ai facut cunoscuti in toata tara nu doar la Cluj :) restul va fi istorie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: