Vreau ca un blogger să câștige cei 20.000 dolari

Tare îmi place campania celor de la Pepsi România. Care Pepsi România, by the way, este una dintre cele mai deschise la minte companii cu care am avut plăcerea să lucrez și pentru care social media nu e doar o floricică 2.0 de pus la panoplie, ci chiar un tool pe care se bazează :)

Bun, dar să lăsăm aprecierile din ciclul ”șefule, era să ai o scamă” :D și să trecem cu adevărat la chestiunea pe care vreau să v-o spun acilea. Căci afirm răspicat și irevocabil că vreau din tot sufletul ca o bloggeriță/un blogger să câștige cei 20.000 de dolari puși la bătaie de Pepsi România. Este un obiectiv realizabil, hai, nu mai strâmbați din nas :D, iar pentru a-l atinge vă propun lucrurile de mai jos. Precizez că singura piedică în calea realizării acestui obiectiv ar fi știți voi ce, râca asta care pentru mine nu are sens, sistemul pe care funcționează unii ”să moara capra vecinului 2.0”. Dar ce aș vrea eu să arătam cu acest apel pe care îl fac către voi este că suntem mai mulți cei care vrem să fim uniți întru blogoreală decât cei care ne vor dezibinați :) Și să nu uitați că sunt și premii faine de câștigat dacă vă implicați în susținerea acestui proiect prin Blogal Initiative :)

De ce am ales acest proiect ca să vă lansez provocarea? Sunt mai multe motive, dar selectez câteva și le pun cu liniuță, frumos, ca la școală:
– pentru că ideea de ”Dă un refresh” mi se pare că se potrivește perfect cu ceea ce ar trebui noi să arătăm că putem face în blogosferă
– pentru că premiul de 20.000 de dolari este unul extrem de atragător, iar dacă un blogger sau o bloggeriță îl va câștiga, ne vom putea lăuda, ca bloggeri, ca unul dintre noi este câștigătorul :)
– pentru că Pepsi a dat dovadă de un gest de mare curaj când s-a bazat pe social media în promovarea proiectului și tare aș vrea să ne ridicăm, ca blogosferă, la înălțimea acestei provocări și să vadă că e bine să își păstreze acest nărav bun :)

De ce cred că trebuie să arătăm că bloggeri pot fi uniți? Tot cu liniuțe:
– pentru că simt că a venit momentul măcar să încercăm să facem asta
– pentru că mesajul pe care l-am transmite ar fi unul de maturizare a blogosferei, extrem de important pentru dezvoltarea sa
– pentru că putem reuși mai multe lucruri împreună decât dezbinați :)

Ce cred că ar trebui să facem?
– să încercăm să facem o listă cu toți bloggeri care au depus până acum proiecte în cadrul campaniei. Vă rog să lăsați comentarii aici dacă sunteți printre ei sau dacă știți bloggeri care au depus proiecte.
– să promovăm această inițiativă pentru ca bloggerii de peste tot să audă de campanie, dar și de faptul că sunt invitați la un gest de solidaritate pentru colegii lor 2.0
–  după ce se termină perioada de înscrieri, să alegem bloggerul pe care să îl susținem și să facem acest lucru cu adevărat. Și pe măsură ce jurizarea înaintează, să nu renunțăm, chiar dacă bloggerul pe care l-am ales inițial a ieșit din competiție și să alegem alt blogger pe care să îl sprijiniim
– să credem cu adevărat că unul dintre noi poate câștiga premiul cel mare :)

Aștept cu mare interes propunerile și părerile voastre. Vă mulțumesc :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

32 thoughts on “Vreau ca un blogger să câștige cei 20.000 dolari”

 1. pai cristi, uite care sunt ideile mele pentru orasul bucuresti

  canapele urbane: http://apps.facebook.com/pepsi-romania/?ref=bookmarks&fb_source=bookmarks_apps&fb_bmpos=2_

  este o idee ce mi-a venit dupa ce am vazut canapelele respective in viena :D

  the big maze: http://apps.facebook.com/pepsi-romania/?ref=bookmarks&fb_source=bookmarks_apps&fb_bmpos=2_

  cat de tare ar fi sa fie in bucuresti un ditamai labirintul. din ala cum am vazut in filme sau in poze sau prin alte tari.

  astea sunt ideile mele :D

 2. Cum spunea şi Ruxa, cred că cel mai bine ar fi să strângem undeva proiectele propuse de bloggeri în această campanie şi apoi să facem un vot să vedem care ies fruntaşe. Apoi, le promovăm toţi pe fruntaşele clasamentului, trebuie să iasă careva :)

 3. Eu am propus un proiect pe care multi nu l-au aprobat. Am ideile mele, iar in Bucurestiul meu cred ca ar da roade…, de fapt cred in ideea mea si mai cred ca ar fi benefica pentru toata tara.

  Desi imi voi lua probabil si aici criticile de rigoare, imi place asa de mult ce si cum ai scris incat voi posta „refresh-ul” meu :)

  Refresh-ul Meu

 4. Pingback: Un refresh pentru Timişoara? – Ovidiu Sîrb, un blog de sirb.net

 5. Pingback: Mă ajutați să fac o listă cu toate proiectele bloggerilor? | Chinezu

 6. In spiritul actiunilor ziboriene, vedeti AICI actiunea pe care am propus-o in proiectul „Pespi refresh”. Actiunea se numeste „Un copil, un copac”, se va desfasura in saptamana 2-6 aprilie 2012 in toata tara si e atat de frumoasa incat sunt sigur ca vom castiga premiul celor de la Pepsi.

  Mai ales ca ma bazez pe suportul ziborienilor, ambasadorilor si al prietenilor zibo.ro. Care sunt din ce in ce mai multi :))

  Multumiri ziboriene tuturor!

 7. Pingback: Lista cu proiectele bloggerilor participante la Pepsi Refresh | Chinezu

 8. Pingback: Analiza: Campaniile de CSRpe prima pagina a celor mai populare bloguri - Responsabilitate Sociala - CSR in Romania

 9. Pingback: In ultima vreme...

 10. Pingback: De ce vă invit sa dați Like Turnului nostru? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.