Avem un câștigător. Iar concursul continuă…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

De fapt este o câștigătoare. Care se numește Mihaela Ivan :) Și pe care o felicit pentru premiu, adăugând (precum TVA :D) și mulțumirile mele pentru munca pe care a depus-o. Căci s-a muncit pentru premiul aceasta :) Mulțumiri și felicitări le adresez tuturor participanților, pentru că au înțeles spiritul acestei campanii, adică no pain, no gain :))

Iar în ceea ce privește promisiunea de a invita 4 dintre participanți să vină la o tură de shopping în Carrefour Vitantis cu subsemnatul, unde vor primi premii surpriză, cei 4 sunt… 5 :)) Adică Luminița Diaconu, Ioana Ghita, Irina, Andu și Răchieru Octavian. Căci era păcat să nu plusez cu un loc gașca veselă :D Ne auzim pe mail pentru a stabili detalii despre când vom merge în ”expeditie” :D

Concursul pentru voucherul de 780 de RON continuă. Dau mai jos cu copy/paste ce am scris în postarea inițială, căci, firește, regulile rămân neschimbate :)

În fiecare săptămână, în ziua de joi, voi anunța câștigătorul voucherului de 780 RON aici pe blog, plus o rezervă, în caz că fericitul câștigător renunță sau, și mai bine, a câștigat premiul pe unul din celelalte două bloguri participante și vrea să își ridice premiul de acolo :))

Mecanism campanie:
– trebuie să găsești produsele aflate la reducere în Carrefour Vitantis (cele cu bulina roșie pe care scrie ”Garantat, la Carrefour Vitantis găsești cele mai mici prețuri din cartier”; semn ajutător ”Profită acum” – vezi și foto mai jos cum sunt semnalizate produsele la reducere din campanie)
– să mergi în alte magazine (cu excepția Carrefour, firește :D), să găsești prețuri mai mari decât cele din campanie, să faci o comparație între produsele Carrefour Vitantis și cele pe care le-ai găsit în alte magazine, să faci un calcul cât economisești dacă le achiziționezi din Carrefour Vitantis și apoi să intri pe chinezu.eu și să postezi un comentariu cu cât ai economisit (și cu alte gânduri sau păreri, treaba ta, că tu ești șeful :D)
– ATENȚIE: să nu dai numele magazinelor unde ai găsit prețuri mai mari. Nu e fair și nu vrem să transformăm campanie într-un fel de ”pâră” :)) Poți să zici ”la mine în cartier” sau, hai, treacă de la mine, să zici eventual, cu aproximație, locul unde respectivele magazine se află, dar atât. Mulțumesc pentru înțelegere :)
– și ca să te am în baza mea de date pentru această campanie, te rog să îmi trimiți pe cristi.china pe gmail.com prețurile comparative, iar aici poți să specifici magazinul ”concurent”, că doar noi știm și rămâne între noi :D
– Nota bene: în fiecare joi, produsele aflate la promoție se schimbă, așa că trebuie să întocmești lista cu prețurile comparative până miercuri seara și să le postezi în comentariu pe blog, plus trimis lista mai detaliată pe mailul de mai sus.
– în ceea ce privește criteriile de departajare între participanți, cel mai important este să îmi trimiteți lista completă cu produsele aflate la reducere în Carrefour Vitantis versus cele din alte magazine (foarte important, să comentați și pe chinezu.eu), iar în caz de egalitate decisiv va fi șarmul cu care veți povesti cât ați economisit în toată afacerea asta :))

Condiții de participare în campanie:
– să ai 18 ani împliniți, cetățenie română și rezident în București sau Sectorul Agricol Ilfov.
– să te înscrii în campanie pe chinezu.eu, concediaza-ti-seful.ro sau piticu.ro (te poți înscrie pe toate cele 3 bloguri, dar poți câștiga doar o singură dată, firește :D)

Foto: exemplu cum sunt semnalizate în Carrefour Vitantis produsele aflate în campanie și pentru care trebuie voi să găsiți prețuri comparative în alte magazine.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Avem un câștigător. Iar concursul continuă…”

 1. Pingback: Gata, vă ”angajez” cu 780 RON pe săptămână :D | Chinezu

 2. Pingback: Primul castigator al concursului Carrefour Vitantis - Concediaza-ti seful!

 3. Mulțumesc mult ( Chinezu & Carrefour Vitantis) atât pentru premiu cât și pentru oportunitate!
  A fost o experiență foarte utilă!!! Pe lângă faptul că am învățat prețurile, să fiu atentă de unde îmi fac cumpărăturile, am realizat modalitatea de jonglare a prețurilor șiiii am hotărât hypermarketul pe care îl vizitez în fiecare weekend!
  Succes în continuare, tuturor participanților!
  Având în vedere că, ,,salarul” este câștigat pe câmpul 2.0 aș vrea să îl investesc în campania pentru Bloger European. Detalii pe mail.
  O zi frumoasă! :)

 4. Eu vreau sa mi se explice CUM produsele gasite de Mihaela au putut participa la concurs. Nu era vorba doar de cele cu bulinuta? 100% twix nu putea avea bulinuta, deoarece in ambele dati cand am fost in vitantis (prima data pt concurs si a doua oara pentru a poza orezul pe care l-am gasit mai ieftin in alt hypermarket – prilej cu care am fotografiat 90% dintre produsele cu bulinuta, pentru a demonstra ca le-am gasit) mi-am cumparat si sigur as fi observat bulinuta. As vrea sa aflu criteriul de departajare, caci numarul produselor cu bulinuta identificate si totalul economiei nu au contat. Mersi!

 5. Pingback: Raportat la cât câștigați pe lună, cât înseamnă 780 lei? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)