Cine se bagă să câștige o chitara a lui Jon Bon Jovi?

V-am povestit despre cum m-a convins Ciuc Premium să mă bag într-o campanie. True story :)) Acuma vine și partea din campanie care mie mi se pare minunată :D Adică deja parcă vă văd pe unul dintre voi cum o să puneți mâna pe chitara pe care au cântat Jon Bon Jovi și Richie Sambora și cum o să urcați în top 10 în Billboard :))

Eu unul, ca fost chitarist în tinerețile mele și actual pasionat de foioioi de chităreală auditivă, ca să zic așa :)), când am auzit că premiul o să fie un Fender Stratocaster m-am emoționat. Căci țin minte că prin 1992, când am pus mâna pentru prima oară pe o asemenea superbă chitară, mi-au dat lacrimile :) Uite, și acum mă emoționez când îmi aduc aminte… :) Pentru că Stratocaster-ul are acel feeling unic, care face din chitara asta acel obiect însuflețit pe care îl pui la suflet, de unde nu îl mai scoți niciodată :)

No bun. Faza foarte mișto este că această chitară (apropo, sunt doar 100 de astfel de minunății în toată lumea cu semnăturile trupei Bon Jovi pe ele) poate fi a ta. Și să te și distrezi în timp ce încerci să pui mâna pe ea, ca să zic așa :)) Cum cred că s-ar pierde din thrillul căutării să vă spun eu ce și cum trebe să faceți, mai bine vă dau linkuri către Regulamentul concursului, către siteul Ciuc Premium și către pagina de facebook, unde puteți găsi toate detaliile.

Și îi mai invit pe cei doi grei de mai jos să vă convingă, dacă nu am reușit eu :D, să participați la concurs, așa cum o știu ei cel mai bine :)

5 comentarii la “Cine se bagă să câștige o chitara a lui Jon Bon Jovi?

 1. Postolachi Dumitru Reply

  Eu nu ma bag, prefer ceva cu clape :)

 2. Dan Tanasescu Reply

  De ce oare au făcut regulamentul ăla aşa de complicat??? Până înţelegi ce scrie acolo se termină şi concursul! :))

 3. Vali Reply

  Chinezu’, tu crezi ca Jon Bovi canta pe un Fender Standard Strat de 600 de euro, fabricat in Mexic? Ca asta e premiul. Poate e semnata de Jon Bovi, dar nu e chitara lui. El mai baga din cand in cand acorduri, dar nu pe Fender. Ala cu Fenderul era Ritchie Sambora, dar un Fender Sambora Edition arata (si suna) cu totul altfel. Era, zic, pentru ca de cativa ani a trecut pe ESP.
  Vezi tu, asta e problema cu social, pardon, marketing media si, intr-o oarecare masura, cu netul, in general. Oricine (eventual de buna credinta) poate sa scrie orice i se spune si sa fie si crezut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.