Faceți rețeta asta și, dacă nu vă iese, îmi ziceți cuțu :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Asta cu ”să îmi zici mie cuțu dacă nu (ceva)” era o vorba pe care o foloseam masiv în copilăriile mele prin Baia Mare sau zona Lăpușului. Și nuș ce mi-a venit să o folosesc acum :)) Poate pentru că, de fapt, când am filmat pentru creatordepofta.ro (mulțumesc, din nou, lui Vlad Dulea pentru ajutor) io m-am jucat :) Așa fac mereu când mă mai încumet să intru în bucătărie, mă joc și uneori îmi iese (aproape tot timpul, ca să o zic pe aia dreaptă :D), uneori îmi mai dă cu virgulă :D Dar ideea e că mă simt bine făcând ceea ce fac, iar astea de neprețuit.

Io zic să vă faceți curaj să gătiți puiul după cum vă recomand eu în rețeta asta. Căci eu am mâncat prima dată respectiva chestiune când am fost în Argentina și tare mi-a plăcut. Drept pentru care vă invit să prestați și voi. Și, firește, dacă nu vă place să îmi ziceți mie cuțu :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Faceți rețeta asta și, dacă nu vă iese, îmi ziceți cuțu :D”

  1. Daca este ceva ca sa ma faca sa „simt” totul, pana la aparitia si poate si dincolo aparitia televiziunii despre care vorbesti (aia cu miros inclus) atunci este felul in care inghiti in sec catre final, cand prezinti realizarea :) :). Asa si la puiu’ portughiju, asa si acum … faci pofta nebuna !

    Si ar mai fi ceva … in amandoua lasi sa se intrevada o capacitate si disponibilitate de folosire a cutitului dincolo de „atitudini stict culinare” :) … tai toata pofta (de contre, bineinteles) !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)