Voi ascultați radiouri online? Și cam care?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Adevărul adevărat e că dacă nu povesteam cu Florin Grozea despre eok.ro (unul din cele mai vechi din zonă, din câte știu eu) nu mă gândeam să scriu postarea asta :))

Eu nu prea ascult când sunt la laptop. Pentru că am idiotul obicei, recunosc, să las televizorul să meargă pe știri. Da, știu, mizerabil sunt, dar lucrez la asta, lucrez de zor :)) Așa că doar în mașină mai reușesc să ascult radio.

Așa că, pentru a mă dezobișnui de uitatul la televizor, vă rog să îmi dați niște propuneri de radiouri online, să știu ce am de făcut. Fără eok.ro și rockzone.ro că astea le știu :)) Hai merci :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

52 thoughts on “Voi ascultați radiouri online? Și cam care?”

  1. Pe langa cele mentionate de tine eu mai ascult Techno4Ever, un radio online de prin Germania. Cand vreau sa ascult ceva anume folosesc YouTube, dar Trilulilu.

  2. instaleaza ITunes si ai acolo la radiouri online pana te plictisesti. Radiouri din Romania sunt destule. Intri pe westiruile lor, descarci un fisier, il teci in winamp si ai, de la kiss fm, la radio21 si tot asa. Cum doreste inima ta :D

  3. Di.fm premium package. Never looked back. 30+ posturi de radio in pachet (as fi platit linistit premium doar pt. canalele chillout si lounge – fac toti banii); nu se compara cu nimic in RO. Cand ai o luna de piese care nu se repeta si fara reclame evident.. n-ai cum sa te intorci la dezastrul din Romania (FM sau pe net).

    http://di.fm – sunt si ceva streams free. Give it a try.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)