Chinezu și Giulietta – comedie 2.0 cu bloggeri

Dragă maestre cu obârșia în Stratford-upon-Avon, iertare că execut acest barbarism și îți împrumut pentru ceva vreme ideea din piesa ta de mare angajament (apropo, mie nu îmi place decisiv, dar io sunt de la peluză, ce să fac :D) pentru a încerca o succintă comedie 2.0, în câteva acte (câte, nu mă întreba, că încă nu știu), rolurile principale avându-le nește bloggeri și cu apariții fulgerătoare din partea unor twitteriști. Să îți explic că ce și că cum.

Pe 3 martie voi porni călătoria teatralo-auto-social mediatică spre Iași, mai exact către Social Media Summit. Și voi merge la volanul unei Giulietta Alfa Romeo, de unde, cu permisiunea matale, și relativ cretinul titlu al acestei postări :)) Căci eu și cu sus numita Giulietta vom sta braț la braț, ca să zic așa, timp de câteva zile, pe traseul București – Iași – Brașov – București (la Brașov ajung la altă ispravă mișto numită Cupa Sportmeet). Și pe tot acest parcurs voi încerca să scriu comedia de rigoare.

Am ales acest gen, comedia, pentru că m-am uitat și eu la fața oamenilor care o să-mi fie în preajmă, cum ar veni :)) Păi imaginează-ți și matale cum o să mă mai distrez cu tovarășii care o să mă însoțească în călătorie, și i-am numit aici pe Andrei Cismaru, Haotik și pe Bogdan Dăscălescu, cei care mă vor stresa ca pasageri :D Ca să nu mai zic că și la Iași și la Brașov o să ne întâlnim, și io și Giulietta, cu niște oameni care, trag nădejde, își vor juca bine rolul în această epocală odisee 2.0 :))

Așa că, drag maestre, rogu-te să înțelegi aceste umile rânduri ca pe o prolog la ceea ce urmează a se scrie, printre kilometri, beri și râsete, și anume comedia 2.o ”Chinezu și Giulietta” :D

PS. Mulțumesc tovarășei Iulia de la Autoitalia pentru contribuția decisivă la punerea în scenă a acestei piese și, de asemenea, îl menționez pe Mircea Meșter… dar am uitat pentru ce :D

PS bis. Mai jos bestia cu care o să înghițim kilometri și la volanul căreia sper să rămân, totuși, cu carnetul :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Chinezu și Giulietta – comedie 2.0 cu bloggeri”

 1. @PATRICKdan
  bine, mah, acuma si tu, acolo vin sa bem ceva ceaiuri cu ceva grade, ce dracu :))

  @Vasile Manu
  mai stai un pic pana iti spun cum o fost
  ca sa iti fac si mai tare in ciuda :))))))

 2. Pingback: Roadtrip cu Giulietta - Bogdan Dascalescu Bogdan Dascalescu

 3. Pingback: Mâine începe ”Chinezu și Giulietta” – comedie 2.0 cu bloggeri | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)