Dragilor, astăzi vă invit, cu drag, la baschet

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dap, astăzi avem mare meci mare între Steaua și BC Timișoara, echipă de ale cărei aruncări de trei puncte în online (și nu numai) se ocupă cu destoinicie tovarășa Nebuloasa. Vă invit, așadar, la meciul care va avea loc de la ora 18.00 în Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu” (peste drum de AFI) și unde vom ajunge mai mulți viețuitori ai onlineului de pe la noi.

Îmi era dor de un meci de baschet, recunosc. Nu am fost de mult prea multă vreme la un asemenea, îndrăznesc să spun, spectacol. Și cum, ca la orice întâmplare faină, e mai adevărăciune să o petrec alături de cât mai mulți oameni faini, al aprecia dacă v-ați rupe din timpul vostru de hălăduială 2.0 și dacă ați veni să ne bucurăm de baschet :)

Vă aștept.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Dragilor, astăzi vă invit, cu drag, la baschet”

  1. Loool!
    Mă mănâncă degetele să sun o parte a galeriei echipei de fotbal, cantonată în Militari, şi să se lase cu perversiuni :))
    Da’ e vorba de tine şi eşti băiat finuţ, aşa că trec cu vederea :))

    PS – Nu garantez, că nu am cum, dar poate-poate, cine ştie :))

  2. Pingback: Baschet: CSA Steaua Turabo – BC Timisoara | Holerga.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)