Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

La intersecția dintre două lumi noi se naște cunoașterea

Sâmbătă seara al fost la Aristocrații. Cu mai mulți bloggeri care mi-au făcut onoarea de a accepta invitația mea, căci Radu, unul din Aristocrați, îmi spusese că sunt pregătiți sufletește să dea piept cu ăștia răii din blogosferă, pentru că, și aici mi-a plăcut de el drept pentru care am acceptat să invit bloggerii, vor să facă față unei astfel de provocări. Așa că am trimis mai multe invitații. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi sâmbătă. În același timp, însă, îmi exprim regretul (ca să nu zic altfel…) față de cei care, deși au confirmat că vin, nici măcar nu au mai dat un semn că nu vor mai ajunge. Așa ceva nu se face. Nu dacă mă respecți. Nu dacă mai vrei să te respect. Nu dacă vrei ca relația care există între noi să nu sufere o știrbire, în unele cazuri decisivă.

Ce am văzut sâmbătă seara a  fost intersecția a două lumi. Ambele aflate la început de drum, indiferent cât de solizi ne dăm, și unii și alții, că suntem tari și mari. Și blogosfera e la începuturi, dar și stand up-ul la noi e tot pe acolo. Iar asta e un lucru bun. Pentru că de aici încolo doar înainte putem merge.

Bloggerii au fost un public diferit față de ce erau obișnuiți băieții de la Aristocrații. Sau cel puțin eu am avut această părere. A fost un test, cred eu, pentru ambele ”tabere”. Pentru cei de pe scenă pentru că erau puși, exact cum și-au dorit, în fața unei provocări. Pentru noi, cei din sală, pentru că eram scoși din 2.0 al nostru și puși în fața unei întâmplări pur offlineeană. Trag nădejde că fiecare am învățat câte ceva din această ispravă :)

Ce mi-a plăcut la Aristocrații? Faptul că, în ciuda greutăților (că nu cred că și-a luat vreunul mașină din stand up) se încăpățânează să facă ceea ce le place, ceea ce simt că vor să facă. Cam la fel ca bloggerii :)

Ce nu mi-a plăcut la Aristocrații? Apelul cam des la umorul (dacă pot să îi spun așa) ușor și previzibil legat de sex și urmările lui. Nu că aș fi pudibond, mă cunoașteți, doar că râd mai mult la chestunile care nu îmi sunt servite, cu mare ușurință, pe tavă și pentru care trebuie să îmi pun și eu neuronul la contribuție.

Una peste alta, în ceea ce mă privește, Aristocrații au câștigat în mine un prieten. Pentru că, într-un fel destul de ciudat pentru cei care ma cunosc bine :), am rezonat la ceea ce fac ei și m-a regăsit dacă nu în prestațiile lor, măcar în destinația unde vor să ajungă :)

Au mai scris despre ispravă Anne-Marie, Cezar, Laurențiu, Ionuț, Sorin, Titus, Andrei Roșca, Allias, Gabi, Auraș.

11 comentarii la “La intersecția dintre două lumi noi se naște cunoașterea

 1. somnulescu Reply

  Sa vezi pe Facebook cum e cu evenimentele, dar probabil ca stii si tu :). Toata lumea confirma si vin 2-3 :))

 2. sorin Reply

  Am scris si eu

 3. cristian voiculescu Reply

  La un Roblogfest a performat un Stand-up comedian si tot asta a fost principalul repros: trimiterile prea dese la sex. A lasat impresia ca parerea lui despre bloggeri e ca sunt niste frustrati in domeniul asta.
  Chiar daca bloggerii sunt mai slobozi la gura, nu inseamna ca sunt ahtiati dupa glume facile. Daca vor glume facile, le fac ei pe blogurile lor :) nu se duc la un show.

  Frumoasa initiativa celor de la Aristocratii, si bravo tie ca ai percutat. Asa cum zici, a fost o experienta din care sa invete si unii si altii.

 4. Manuel Reply

  Trebuie sa merg si eu sa vad care e treaba cu teatrul si stand-up. Sunt cam incuiat…:))

 5. Dragos Grijincu Reply

  Mi-a placut faza ” I: Ce lasam noi copiilor nostri peste 30 de ani? R: Niste datorii la FMI! Ati vazut padurea? E luna!” :))

 6. aristocratii Reply

  all in all ne-am bucurat de expierenta, am mai observat si niste bube care nu le vazusem pana atunci, si acu sunt mai increzator ca inainte ca la urmatoarea ocazie o sa iasa excelent:)
  multumim de atentie si fii cu ochii pe tel ca ne regrupam si atacam din nou:)

 7. Stand-up comedy: Aristocratii | Gabi Boaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.