La intersecția dintre două lumi noi se naște cunoașterea

Sâmbătă seara al fost la Aristocrații. Cu mai mulți bloggeri care mi-au făcut onoarea de a accepta invitația mea, căci Radu, unul din Aristocrați, îmi spusese că sunt pregătiți sufletește să dea piept cu ăștia răii din blogosferă, pentru că, și aici mi-a plăcut de el drept pentru care am acceptat să invit bloggerii, vor să facă față unei astfel de provocări. Așa că am trimis mai multe invitații. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi sâmbătă. În același timp, însă, îmi exprim regretul (ca să nu zic altfel…) față de cei care, deși au confirmat că vin, nici măcar nu au mai dat un semn că nu vor mai ajunge. Așa ceva nu se face. Nu dacă mă respecți. Nu dacă mai vrei să te respect. Nu dacă vrei ca relația care există între noi să nu sufere o știrbire, în unele cazuri decisivă.

Ce am văzut sâmbătă seara a  fost intersecția a două lumi. Ambele aflate la început de drum, indiferent cât de solizi ne dăm, și unii și alții, că suntem tari și mari. Și blogosfera e la începuturi, dar și stand up-ul la noi e tot pe acolo. Iar asta e un lucru bun. Pentru că de aici încolo doar înainte putem merge.

Bloggerii au fost un public diferit față de ce erau obișnuiți băieții de la Aristocrații. Sau cel puțin eu am avut această părere. A fost un test, cred eu, pentru ambele ”tabere”. Pentru cei de pe scenă pentru că erau puși, exact cum și-au dorit, în fața unei provocări. Pentru noi, cei din sală, pentru că eram scoși din 2.0 al nostru și puși în fața unei întâmplări pur offlineeană. Trag nădejde că fiecare am învățat câte ceva din această ispravă :)

Ce mi-a plăcut la Aristocrații? Faptul că, în ciuda greutăților (că nu cred că și-a luat vreunul mașină din stand up) se încăpățânează să facă ceea ce le place, ceea ce simt că vor să facă. Cam la fel ca bloggerii :)

Ce nu mi-a plăcut la Aristocrații? Apelul cam des la umorul (dacă pot să îi spun așa) ușor și previzibil legat de sex și urmările lui. Nu că aș fi pudibond, mă cunoașteți, doar că râd mai mult la chestunile care nu îmi sunt servite, cu mare ușurință, pe tavă și pentru care trebuie să îmi pun și eu neuronul la contribuție.

Una peste alta, în ceea ce mă privește, Aristocrații au câștigat în mine un prieten. Pentru că, într-un fel destul de ciudat pentru cei care ma cunosc bine :), am rezonat la ceea ce fac ei și m-a regăsit dacă nu în prestațiile lor, măcar în destinația unde vor să ajungă :)

Au mai scris despre ispravă Anne-Marie, Cezar, Laurențiu, Ionuț, Sorin, Titus, Andrei Roșca, Allias, Gabi, Auraș.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “La intersecția dintre două lumi noi se naște cunoașterea”

 1. La un Roblogfest a performat un Stand-up comedian si tot asta a fost principalul repros: trimiterile prea dese la sex. A lasat impresia ca parerea lui despre bloggeri e ca sunt niste frustrati in domeniul asta.
  Chiar daca bloggerii sunt mai slobozi la gura, nu inseamna ca sunt ahtiati dupa glume facile. Daca vor glume facile, le fac ei pe blogurile lor :) nu se duc la un show.

  Frumoasa initiativa celor de la Aristocratii, si bravo tie ca ai percutat. Asa cum zici, a fost o experienta din care sa invete si unii si altii.

 2. Pingback: Titus Blog » Bloggerii nu-s oameni seriosi, dom-le!

 3. Pingback: Mona's Blog » Blog Archive » Stand-up comedy

 4. all in all ne-am bucurat de expierenta, am mai observat si niste bube care nu le vazusem pana atunci, si acu sunt mai increzator ca inainte ca la urmatoarea ocazie o sa iasa excelent:)
  multumim de atentie si fii cu ochii pe tel ca ne regrupam si atacam din nou:)

 5. Pingback: Stand-up comedy: Aristocratii | Gabi Boaca

 6. Pingback: Pentru mine a fost o dovadă de respect | Chinezu

 7. Pingback: Stand-up Comedy: Aristocratii versus Jokers |

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)