24.04.2017

Vonda Shepard si țopârlanii

Fenomenală Vonda Shepard în concertul de aseară din  The Silver Church! Fenomenală! Am văzut multe concerte la viața mea și pot să spun cu mâna pe inimă că ieri am asistat la cel mai firesc mod de a cânta. Pentru că Vonda și cei trei muzicanți din gașca ei au fost de o naturalețe devastatoare.

A fost ca și cum undeva, nici măcar nu are importanță unde, stai cu niște prieteni, apare Vonda și zice ”băi, cântăm și noi ceva?” și apoi se pune pe cântat așa, ca în fața unor prieteni. Și Vonda cântă. Cântă de ți se furnică pielea pe tine și inima în tine. O voce extraordinară, un joc de scenă pe care nu poți să-l numești joc de scenă, căci a fost doar o țopăială mega-simpatică a Vondei, acel savuros ”mulțumese” pe care ni-l adresa și pe care așa l-a înțeles ea de la spectatorii din fața scenei, totul a fost excepțional.

Acum, după ce am văzut concertul, pot spune că mi-ar fi părut enorm de rău dacă nu mi-ar fi oferit Mika această oportunitate. Drept pentru care îi mulțumesc :)

Ajuns în acest moment, ar trebui să scriu și despre țopârlanii pe care i-am văzut/auzit la concertul de aseară. Dar nu o să o fac. Dă-i dracului! Că nu merită stricată o seară atât de hooked on a feeling pentru niște jagardele ca și ei.

În schimb spun doar atât: thank you, Vonda!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cartea Neagra

Am ajuns personaj de carte. Probabil ceva criminal…

3 comentarii

 1. Mika Pana
  luni, 15 februarie 2010, 07:22

  Hihihi. Cum spuneam, ME HAPPY! Este rasplata faptelor tale bune, Chinezule :)

  Răspunde
 2. luni, 15 februarie 2010, 08:12

  da,concertul de aseara a fost frumos,iar daca vrei sa il revezi in inregistrari,am urcat deja melodiile pe youtube.cont: vulpita2127 .lucru care este valabil si pentru cei care si-ar fi dorit sa fie acolo,dar nu au avut aceasta sansa.eu m-am bucurat ca au venit foarte multe cupluri si f putine fete singure.

  Răspunde
 3. miercuri, 17 februarie 2010, 08:58

  Intr-adevar un concert reusit. Am scris si noi o recenzie insotita de o galerie foto…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *