Despre mine

Salutare!

Numele meu este Cristian China-Birta. Unii mă știți drept Chinezu, brand cu care am defilat la începuturile mele în social media. De fapt, multă lume îmi spune în continuare Chinezu, iar eu nu am nici o problemă cu asta :)

Dacă ar fi să mă descriu pe scurt, aș folosi trei cuvinte: antreprenor, consultant, blogger. Pentru că am ales cu niște ani în urmă să merg pe această combinație, una din cele mai bune decizii din viața mea. Pentru că fiecare ipostază îmi aduce noi și noi provocări și beneficii de fiecare dată.

Cu ce vă pot ajuta în calitate de antreprenor

Sunt asociat în agenția digitală Kooperativa 2.0. Dacă aveți nevoie de servicii de promovare prin Google Ads și Facebook Ads, administrarea de pagini de Facebook sau Linkedin și de conturi pe alte rețele sociale, de campanii cu influenceri, dați-ne un mail pe office@kooperativa.ro.

S-ar putea să vă ajutăm. Sau nu. Dar nu pierdeți ocazia de a afla, zic :)

Cu ce vă pot ajuta în calitate de consultant social media

Cursuri, consultanță și coaching. Le-am făcut pe toate. Și le fac în continuare. Și îmi place maxim să fac asta. Și – lumea zice – că sunt foarte bun :D

Companiilor le recomand opțiunea de curs sau workshop chiar în cadrul companiei. Unde vin (sau venim, depinde) cu lecțiile făcute pentru a rezolva o problemă specifică a companiei, nu cu generalități. Hai să îți dăm detalii pe cursuri@kooperativa.ro.

Pe partea de coaching de social media, ehei, aici povestea este foarte frumoasă. Doar că nu poate fi spusă :) De ce? E simplu: în 90% din cazuri, cei care vin la aceste sesiuni sunt șefi mari (ca să le zic așa, generic) și pentru care reprezintă o mare problemă de imagine dacă află lumea că nu se pricep la social media (că doar de aia vin la mine!).

Dar e frumos, e foarte frumos să trec cu ei prin toate etapele, astfel încât, la finalul sesiunilor, să îi aud nu că acum le place social media sau ceva de genul, ci că acum ÎNȚELEG social media și că au toate toolurile necesare pentru a lua decizii de BUSINESS în ceea ce privește prezența brandului (personal sau al companiei) în social media. Sau nu :)

Speaker la evenimente. Despre zona digitală. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro și întrebați-mă dacă aș putea veni speaker la evenimentul vostru. Poate batem palma :D Așa, ca idee, aveți seria asta video ca să mă vedeți un pic la lucru.

Cu ce vă pot ajuta în calitate de blogger

În primul rând cu articole pe blog. Am scris, în cei 12 ani de blogging, peste 13.000 de articole. Dintre care multe comerciale. Deci cam știu cum se pune problema. Faptul că, de 4 ani consecutiv, sunt pe locul 1 în topul bloggerilor în relația cu agențiile realizat de Revista Biz spune ceva, zic :)

Cu seria de emisiuni #LaivuLuChinezu. Am sărit de un total de juma de milion reach și vreo 350.000 de views cu seria aceasta de emisiuni. Și, cumva, reușesc să scot tot ce-i mai bun din invitații mei. Și asta se vede. Și se simte :)

MC. Moderator. Cum vreți voi să îi ziceți. Cică sunt bun spre foarte bun. Așa zice lumea. Și are dreptate :D Am fost MC sau moderator la zeci de evenimente. Unele în cadrul companiilor, altele publice. Îmi place. Mă energizează întâlnirea cu oamenii. Și eu îi energizez pe ei :)


Dacă vreți să povestim, dați-mi un mail pe cristi at kooperativa.ro. Iar, dacă sunteți activi și pe alte rețele sociale, mă găsiți pe Facebook, pe Linkedin, pe Twitter și pe Instagram.

195 thoughts on “Despre mine”

 1. Chinezule:)

  Nu sunt maramureseanca, dar o sa-mi faca placere sa fiu prin preajma si sa citesc despre voi!
  Asa dupa cum ti-am spus, sunt din Petrosani dar pentru urmatorii ani sunt la Bucuresti la faculta:)

  e fain pe-aici pe la voi:)
  deci voi fi pe-aproape!

  salutari – Lory

 2. m-am googalit si am ajuns la aceeasi concluzie:

  „Aşa că rămâne în zona politicului, dar pe partea de “dat sfaturi”.”

  e vorba de tine…:-) ..romanul e campion in a da sfatuti. In a face ceva real, e la coada. Coada Europei. :-) sau numarul unu in lume cu PROTV international :-)

 3. Balauru:
  te admir enorm ca esti anonim
  si ca iti asumi parerile cu atata tarie
  asa intre doi anonimi, io care imi dau numele si tu care esti balaur, pot sa iti spun ca io chiar traiesc din sfaturile de care zici tu
  si sa omoare fat frumos balauru daca nu 75% din ele sunt ceva real

 4. Sa-ti spun ceva. Eu mi-am facut blog aici, sa scriu la el, sa-mi calmez nervii si din nostalgie pentru Romania. Am stat in ea 22 de ani. Ce sens are sa nu fiu anonim, cind eu nu stiu ce mai merge in Romania? Ce valoreaza criticile mele „serioase” ?

  Pot sa-ti spun insa ca am vazut la stiri documentare despre Romania din care am vazut foarte clar ce merge acolo. :-) Si mi s-a facut parul maciuca. Insa, cu rusine in suflet, nu-mi prea pasa cine e la putere acolo, din cauza ca e cam acelasi lucru.
  :-) Dar sa fac misto, nu poate afecta pe nimeni, e chiar sanatos.

  numai bine

 5. Pingback: Un an. Vă mulţumesc! « Sătmăreanca

 6. S-a deschis YOURVINTAGEWARDROBE, magazinul tau vintage! Viziteaza-ne la http://yourvintagewardrobe.blogspot.com si daca iti place, te mai asteptam pe la noi!
  Ne poti gasi si pe http://yourvintagepolice.blogspot.com – discuta si citeste despre vintage, da-ti cu parerea, critica si lauda asa cum consideri tu de cuviinta!

  Am fi onorati sa facem schimb de link-uri! Daca nu se poate, nu se suparam! Iar daca mesajul nostru te-a deranjat, te rugam sa ne ierti!

  Cu drag, Cristina Deutsch

 7. Pingback: Pardon, două covoare roşii « Sătmăreanca

 8. Buna ziua,

  Numele meu este Dragos Draghici si doresc sa inchei un parteneriat cu blog-ul dumneavoastra.

  Parteneriatul consta in plasarea unui link in blogroll-ul blogului dvs., iar noi va plasam un baner de dimensuni 125×125 in pagina de afisare a trei jocuri din cadrul site-ului http://www.jokopo.ro

  In cazul in care sunteti de acord cu acest parteneriat, asteptam un e-mail cu baner-ul dumneavoastra de 125×125.

  Cele 3 jocuri sunt alese aleator de sistem si primiti linkul catre ele in momentul in care va dati acceptul pentru acest parteneriat.

  Multumesc anticipat,
  Dragos Draghici.

  ———————————————————–
  Dragos Draghici
  Marketing at http://www.jokopo.ro
  Telefon: 0746.931.331
  0763.138.897
  E-mail: dragos.draghici@jokopo.ro
  Site: http://www.jokopo.ro

 9. ZIUA de Constanta, ziar interzis de Mazare

  Începând cu data de 6 aprilie a.c., mai mulţi cititori ne-au sesizat că, în chioşcurile Conpress Group nu au găsit ZIUA de Constanţa, iar abonamentele ce trebuiau distribuite prin grija aceleaşi companii nu au inclus şi ediţia locală a ziarului ZIUA. După verificarea informaţiilor a reieşit că situaţia prezentată este reală, fapt confirmat şi de vânzătorii de la punctele de distribuţie a presei ce aparţin societăţii Conpress Group şi în care ziarele sunt difuzate de SC Tutun şi Ziare SRL. De asemenea, responsabilii de chioşcuri ne-au comunicat că nici nu vor mai primi acest ziar, lucru ştiut de la şefii lor. SC Tutun şi Ziare SRL are ca unic asociat firma Conpress Group SRL, în acţionariatul căreia îl regăsim pe primarul Constanţei, dl. Radu Mazăre. Societatea deţine 85% din distribuţia de presă din Constanţa. Cu alte cuvinte, monopolul. Vânzarea ziarelor distribuite de SC Tutun şi Ziare SRL se face în chioşcurile ce aparţin Conpress Group, pe terenuri cesionate de la primăria condusă de Radu Mazăre. Cum linia ziarului nostru a fost întotdeauna echidistantă şi a prezentat atât părţile pozitive, cât şi pe cele negative ale administraţiei publice locale, dar şi ale activităţii primarului Radu Mazăre nu ne rămâne decât să afirmăm că edilul este deranjat de prezenţa noastră pe piaţa media constănţeană şi că scoaterea ziarului ZIUA de Constanţa de la difuzare din chioşcurile Conpress Group nu poate fi considerată decât o formă de interzicere a cotidianului nostru.

  Este adevărat că încă de la sfârşitul lunii noiembrie 2008, SC Tutun şi Ziare SRL a informat că „datorită costurilor logistice ridicate“, se află în imposibilitatea de a mai distribui ZIUA de Constanţa. Adresa din 28.11.2008 a fost urmată de alte documente care menţionau acelaşi aspect, fără a avea însă urmări. În fapt, documentele transmise de SC Tutun şi Ziare SRL pot fi considerate avertismente ale societăţii de distribuţie faţă de materiale de presă apărute în cotidianul nostru. După cum precizam, prima adresă purtând semnătura directorului Tutun şi Ziare SRL a fost primită pe 28.11.2008, la doar două zile după ce ZIUA de Constanţa îşi arăta solidaritatea faţă de jurnalista Feri Predescu şi se alătura demersului de susţinere a acesteia pentru strângerea banilor cu care trebuie să-l despăgubească pe primarul Radu Mazăre (http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/social/…). Următorul document, semnat de acelaşi director a fost datat 11.03.2009. În ediţia din 25 martie a.c. prezentam informaţii referitoare la terenul pe care Beatrice Mariş, judecătoarea care a condamnat-o pe Feri Predescu în procesul cu Mazăre primise de la edil, prin dispoziţie de primar, teren pe legea 10 din 2001 (http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/…). Punctul culminant l-a reprezentat materialul „Mazare: «M-au votat 70% din constănţeni» Greşit: NU l-au votat 70% din constănţeni“ (http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/deschidere-editie/…), apărut în ZIUA de Constanţa pe 31 martie 2009. considerăm că acesta a fost motivul care a dus la interzicerea cotidianului nostru în chioşcurile Conpress Group.

  Am ales să nu facem cunoscut faptul că am fost interzişi în chioşcurile Conpress Group imediat după ce s-a demonstrat acest aspect din cauza faptului că nu am dorit să întinăm Săptămâna Mare cu probleme de acest gen. Cu toate acestea, SC Tutun şi Ziare SRL a recurs la demersul comunist şi a interzis distribuirea cotidianului ZIUA de Constanţa cu exact o săptămâna înainte de sărbătoarea Învierii Mântuitorului. În acest sens, am considerat necesar să aducem la cunoştinţa opiniei publice abuzul la care au recurs mai-marii urbei, interzicând un ziar considerat de conducerea Primăriei şi a Consiliului Judeţean, ca fiind unul de opoziţie. ZIUA de Constanţa îşi informează cititorii că va aplica metoda de difuzare proprie, într-un număr şi mai mare de exemplare, care se va completa cu ediţia on-line http://www.ziuadeconstanta.ro. Ataşat comunicatului de presă puteţi găsi toată documentaţia care ne susţine afirmaţiile, însoţită de un link către filmări în chioşcurile Conpress Group, mail-uri şi sesizări telefonice de la cititori care atestă faptul că ziarul ZIUA de Constanţa nu mai este distribuit în acele puncte de difuzare a presei.

  http://www.ziuaconstanta.ro/comunicate-de-presa/ziua-de-constanta-comunicate/ziua-de-constanta-ziar-interzis-de-mazare.html

 10. Poate il stiai, dar ma rog, e bine de rememorat, unul din cele mai faine bancuri cu romanu si chinezu:

  Zice-se ca intr-o zi, doi oseni, Ioa’ si Gheo’, se duc la bufet si dupa niste pahare bune de horinca,
  pentru ca nu mai aveau ce sa faca cu timpul liber, s-au gandit ei ca cel mai intelept ar fi sa declare
  razboi la China. Trimit osenii nostri declaratia de razboi la chinezi cu stegarul, acompaniat de
  ceteras si zongoras, ca sa fie siguri ca e trimisa oficial si ajunge la cine trebuie.
  Statul Major al Chinei ia cunostinta despre declaratia de razboi si incep cautarile: cine e Tara
  Oasului? Cati locuitori are? Ce capitala are? Are bomba atomica sau nu? Ce fel de armament are?
  Nici unul dintre spionii lor nu puteau raspunde. Cauta pe Google, nimic. Cauta pe Yahoo, nimic.
  Toti erau disperati ca nu stiau ce forta supranaturala le-a declarat razboi.
  De partea cealalta, in Oas, aceeasi oseni, Ioa’ si Gheo’, dupa vreo 3 zile de la declaratia de razboi,
  se intalnesc la acelasi bufet si isi spun:
  – Ma Ioa’, tu stii ca noi am declarat razboi la China?
  – Asa, si?
  – Pai tu stii cati is aia?
  – Cati ma?
  – Paste un miliard si jumatate.
  – Tulai ma, daca-i omoram pe toti, unde-i ingropam ma?

 11. Salutare . Demult intru pe pagina ta de web si imi place ceea ce vad . Si eu am de cam 1 an blog / pagina personala cu productiile mele personale si nu numai . Poate ai dori sa facem un banner exchange sau link exchange . Pagina mea este http://www.djdark.ro ma poti contacta pe idul de messenger : djdarkblog . Cu Respect Dj Dark

 12. mnoa,deci poate e un pik offtopic..da cum plm bag shi io zelistu pe uordpresu meu?k io nm-am tot uitat k vitzik la poarta 9 shi nu m-am prins…zau asha! :((

 13. Salut Cristian,
  Te urmaresc pe twitter si am observat ca ceri o lamurire cu privire la favit.ro :)
  Pe scurt, favit vrea sa devina un filtru prin care sa primesti doar informatiile de care ai nevoie; o platforma ce faciliteaza accesul, distribuirea si managementul informatiilor preferate.
  Platforma favit te ajuta sa salvezi timp si efort, creste calitatea continutului distribuit si iti ofera acces rapid catre informatiile care te intereseaza. Ca blogger, favit iti da posibilitatea de a distribui articolele scrise de tine intr-un mod eficient si precis.
  Mai multe informatii poti gasi pe blogul nostru – blog.favit.ro, sau ma poti contacta personal – mi-ar face placere sa iti trimit o invitatie pentru favit private beta.
  O zi buna.

 14. Buna! eu sunt Inka si voiam sa te intreb in ce masura am putea sa facem un schimb de link? daca doresti, imi poti trimite datele tale, inclusiv linkul si numele cu care vrei sa te trec. O zi buna iti doresc! pupici.

 15. Pingback: Cum l-am facut pe Ponta presedinte. La TV « Chinezu

 16. Pingback: #hmeet, versiunea alfa | xPRiment.com

 17. Pingback: Intro de blog « Locataru' de la 8

 18. Imediat sunt 3 luni de cand te urmaresc [nu te speria, n-am numarat zilele, doar m-am uitat in inboxu` de pe twitter :D]. Ma bucur c-am dat de tine fiindca adesea contribui serios la minimizarea timpului meu mort :-]

 19. Bre nea domn` Chinezu` ma uit acuma la matale ca esti la Antena 3 la News Magazine de weekend, si matale esti bun domle, esti maret, place tare, te identifici in totalitate cu persoana chinezu si bloggeru` chinezu, cel mai tare blog il ai, respectii mei si sa-ti deie Doamne Doamne sanatate, minte limpede, stralucita, inteligenta si cerneala multa la tastatura si pasta infinita-n pix.
  La mai mare! Success!

 20. Ia acu’ aflu si eu ca esti din Maramures si asta ma incanta mult. Si eu mi-s tot din acest loc minunat, mai exact Rohia, daca sti…ce vorbesc si eu, tu sigurat ai auzit de Rohia…:D

  Un blog foarte interesant pe care o sa-l urmaresc in continuare. Tine-o tot asa!

 21. Pingback: Schizofrenia comunicațională a lui Cristian Preda » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

 22. Pingback: Concurs: Ghici Romania mea | Marius Sigheti

 23. Ba oameni buni de ce nu vreti sa intelegeti urmatorul lucru: Chinezu` nu face schimb de link!!! Stiu ca voi ati vrea sa puneti mana pe un sch de link ca „Chinezu.eu’ da hai sa fim seriosi !Eu zic ca mai bine va apucati si scrieti, faceti articole de calitate, nu d-alea copiate de pe alte bloguri, si poate ajungeti si voi pe langa Chinezu`
  Asta e parerea mea, nu stiu daca Cristian China-Birta (i-am zis numele intreg de data asta) este de acord cu mine dar…asta e

 24. Pingback: DrCriss's World » Blog Archive » Un articol întârziat

 25. Pingback: Stimate domnule Murgeanu - Concediaza-ti seful!

 26. Pingback: Social media 2011: 25 de bloggeri români pe care trebuie să-i urmăreşti în acest an

 27. Pingback: Alegeri imposibile si ca atare, greu de “argumentat” « blog simplu

 28. Pingback: Romanii au talent… Povestea | Valentin Bosioc

 29. Pingback: Despre musafirii din online | Pioneza dintre fese

 30. Pingback: Dragostea trece prin stomac - Concediaza-ti seful!

 31. Pingback: Bloggeri:Taxi - Doua Cuvinte

 32. Pingback: Întâlnirea Îndrăgostiților Bloggeri | De la A. (la) Z.

 33. Pingback: Cele doua cuvinte: Meşter Teroristu’ « Un blog intr-un pahar cu apa

 34. Pingback: Intalnirea indragostitilor bloggeri | SyBeR Blog | Un Loc De Dat Cu Capul, blog syber universal, filme online, seriale online traduse, filme 2010, muzica noua 2011, filme subtritrate online 2011

 35. Pingback: Băieţi, e cam greu, aşa-i? :) « Pandora's | Blog la feminin

 36. Pingback: Cele două cuvinte de Dragobete | Adrian Ciubotaru

 37. Pingback: Dragobete cu Bloggeri : Pagina personala Marius Matache

 38. Pingback: Taxi - Cele două cuvinte - Versiunea Bloggerilor - Making Of - part I

 39. Pingback: My blogroll | Pavel Ionuţ

 40. Sall lome pai uite ca io ma joc metin2……… si ma cam pasioneaza bloggarul la vazut la [TV] dar nush… sa explic … sti …

  -CHINZEULE LASATE DE OLARIT:))(BLOGARIT)/////

  -Chinezule esti bun la blogar da nu la olarit

 41. super…te citesc de ceva vreme..chiar daca sunt minor ..:))…si m-a impresionat faptul ca ai aparut si la antena3..vreau sa te intreb…ce parere ai despre bloggeri tineri care vor aparea…despre noua generatie?

 42. Pingback: INTERVIU CU CHINEZU| Pavel Ionuţ

 43. Pingback: O bere, o pizza, un meci si niste baEti | Valentin Bosioc

 44. Pingback: La bere cu băieţii | Pioneza dintre fese

 45. Salutare Cristian, cred ca cine ti-a facut facut banner-ul de sus, te-a facut cam batranel :)). Te-am vazut ieri si arati MUUULT mai tanar, deci trage-l de urechi pe cel care te-a desenat :)). Iti doresc tot binele din lume Cristian. Cu stima alt Cristian

 46. Din cate am citit pe blogul tau, si Slava Domnului am citit mai toate postarile, trebuie sa spun ca te apreciez pentru onestitate si pentru modul simplu in care spui lucrurilor pe lume. Felicitari!

 47. Pingback: Ce înseamnă a fi un blogger influent? | MadMike

 48. Pingback: Gnoseologia frappucinista a agnosticismului chinezesc | Laurentiu Horubet

 49. Pingback: Creditul de refinantare BCR | Laurentiu Horubet

 50. Pingback: Social media 2011: 25 de bloggeri români pe care trebuie să-i urmăreşti în acest an | Kloos Eduard

 51. Pingback: despre bloggerii mari « Camil Stoenescu's blog

 52. Pingback: Am un nume celebru.. - Cristi Mîrț

 53. Pingback: Un joc finut: Blogal Challenge | Valentin Bosioc

 54. Pingback: Sunt doar eu si gandurile mele – Chinezul roman

 55. salutari maestre…din intamplare team vazut la stiri:)
  eu si cu inca un prieten ne apucam de affiliate marketing si am avea nevoie de cateva sfaturi daca esti amabil.
  Desi nu frecventez blogul tauprima data cand intru:) m-ar ajuta mult cateva sfaturi.daca ai cumva putin timp liber sa facem o discuti pe mess sau sa imi triiti un mail as fi foarte incantat.
  Multumesc anticipat,
  Cu stima,
  David

 56. Pingback: Unboxing HTC Wildfire S cu Motanu

 57. Pingback: Learning House – un loc FABULOS! | Corina Anghel

 58. Pingback: Chinezu'-Ce ar trebui sa stie un antreprenor online

 59. Salut chinezule am fost si eu azi la blog awards la medias a fost super, mi-a placut enorm ce ai zis despre bloguri si m-ai determinat sa imi fac si eu un blog:)

 60. Pingback: Chinezu ne zice despre antreprenoriat | RiviOnze.com | Blog de Alex Pircalaboiu

 61. I-mi place blogul tau,mai putin” Chinezariile politice” . Ai fost sincer cind ai afirmat ca nu esti inpartial in opiniile tale.Corect. Dar sa stii ca atunci cind am vazut mi-a fost rusine pentru tine ca te afisezi atit de vizibil cu un personaj ca Voiculescu (Felix). Probabil banii nu au miros . In rest te consider printre ce mai buni blogheri din Rominica.

 62. Am dat de curind (sunt novice pe internet) de blogul tau si-mi place foarte mult .Ai declarat ca nu esti inpartial si i-ti respect convingerile politce .Totu -si nu cred ca te onoreaza fotografia (cred ca prea ostentativa) alaturi de Voiculescu (Felix ). In rest toate cele bune si sa stii ca o sa urmaresc mereu blogul tau! Cu toata stima!

 63. Pingback: Un mic bilant - 2011 | Doipedoi

 64. Pingback: Blogger de Sibiu |

 65. Domnule „Chinezu”, trebuie sa recunosc ca aveti un stil de scris si un mod de exprimare foarte placut si extraordinar de pertinent!
  V-am decoperit datorita concursului de pe blogul VreauMobila.ro si ma bucura acest fapt!
  Va doresc mult succes si la cat mai multe impresii, articole si idei bune! Eu va voi citi cu drag.

 66. Pingback: Doar dac-aș fi desperecheată… | Tomata cu scufita

 67. Pingback: Social Media Summit revine la Iași! | Belva.ro - Răsfăţată 365 de zile pe an

 68. Pingback: Tot despre Cantonament 3.0 | Radu si Ralu

 69. Am intrat astazi pe blogul dvs. vazand legatura postata pe blogul lui Cristian Gog! Sincer, cred ca din acest moment ati mai castigat un fan! Felicitari pentru toate postarile de pe acest blog si … tineti-o tot asa! Cu respect, Alina Ramona Urzica

 70. Pingback: Împreună în blogosferă : The Anne-Marie

 71. Pingback: 24 e o vârstă bună : The Anne-Marie

 72. Pingback: Cu mare drag, despre Webstock 2012 | Mihaela Ivan

 73. Pingback: Fa ceva bun cu gunoiul tau | Mihaela Ivan

 74. Pingback: Agentia de Print incepe oficial controalele: Ep. Aratarea la fata! | Calin Pascu - Daca tu crezi ca poti, sau nu, sigur ai dreptate!

 75. Pingback: Agenda M.I.a | Mihaela Ivan

 76. Pingback: DAR de ziua mea | Mihaela Ivan

 77. Pingback: Câştigătorii sibieni la Mediaş Blog Awards | CeMerita.ro

 78. Pingback: Premiu la Medias Blog Awards | Agriculturalacostum.ro

 79. Pingback: Surpriză: Blogal Initiative de Sibiu | CeMerita.ro

 80. Pingback: DAR de ziua mea | Mihaela Ivan

 81. Pingback: Fa ceva bun cu gunoiul tau | Mihaela Ivan

 82. Pingback: Cu mare drag, despre Webstock 2012 | Mihaela Ivan

 83. Pingback: DezInternetizarea chinezeasca vine de la Titus - Valentin Bosioc

 84. Pingback: Deznodământul cu polițistul și 3 ani de blog | The Anne-Marie

 85. Pingback: Claaar! Am ajuns vedetă!

 86. Pingback: Tips&Tricks: Succesul unui ONG pe Facebook | Al Treilea Sector

 87. Am avut un prieten,mare rugbist. „Un sport de derbedei, pe care îl joacă domnii”, spunea el. Jucam cu el si cu un adolescent din bloc scrable la lumanare, pe vremea odiosului. Acum joaca rugbi si scrable in ceruri. Mă trag din Maramu’conform unei legende ce le place bucovinenilor. Mă impresionează activitatea domniei tale pe Net. Se pare că am de la cine învăța ceva. Îmi place tare și familia domniei tale. Frumoși copii, să crească mari și să nu uite că au fost copii! Frumoasă familie, să aibă viață lungă!Întotdeauna mi-a plăcut să mă joc cu copiii și lor cu mine. Multă sănătate, veselie și inspirație iti doresc!

 88. Scuze ca te intreb, esti platit ca sa nu comentezi nimic cu referire la Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist? Tara arde, baba se piaptana, chinezu ar fi zis ceva alta data. De data asta nimic. Sincer, imi pare rau ca oameni pe care ii credeam capabili ma dezamagesc. Urmasii nostrii o sa sufere peste ani.

 89. Esti singura persoana despre care am auzit ca mai joaca Civilization, in afara de mine :) . De fapt am jucat, ca de cand cu blogul nu mai am timp. Eu m-am oprit la IV, o mai fi aparut vreo noua versiune?
  Ai o familie superba. Felicitari pentru tot ce ai realizat si realizezi.

 90. Pingback: Ziua bloggerilor la Masca, premiera Vicleniile lui Scapino

 91. Pingback: Ce este conceptul de ”Evangelism Marketing” - Partea I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.