Nou: Tot ce trebuie să știi despre influencer marketing în 10 scurte filmulețe.

Despre dilema câinelui sau cum să nu îi lăsăm pe imbecili să ne sugă. De energie

Oricât am încerca să o dăm după corcoduș, mânați de cele mai zenistice sentimente aspiraționale de dezvoltare personală sau ceva, dacă suntem sinceri cu noi înșine (exercițiu care nu prea iese multora…), există un adevăr irefutabil: în viață ne intersectăm și cu imbecili.

Sigur, cărțile alea pe care nu le citesc eu despre ”cum să devii integrat în univers în doar 7 pași” spun că ar trebui să găsim niște sinonime pentru imbecili. Ceea ce vă recomand să faceți, nu să vorbiți așa de urât ca mine, ființă aspirituală ce sunt tocmai prin faptul că io încerc să mă tot regăsesc, dar de fiecare dată nu mă găsesc pe acasă, nu știu pe unde dracu umblu.

statueta la mistoLa punctul în care existența noastră se intersectează cu cea a unui imbecil, se creează o micuțiță, dar pervers de dinamică, gaură neagră. Care, oricât ai încerca să te opui, tot îți suge oareșce energie. Depinde câtă, desigur, dar de supt îți suge. Căci imbecilitatea înseamă exact asta: imbecilul trebuie să sugă energie de la ceilalți, doar nu o să și-o sugă singur, ce dreaqu!

Ceea ce ne duce la parabola aia cu câinele. Care se învârte în jurul extensiei sinelui, ca să zic așa. Și se întreabă dacă își dă sau își ia. Singur. Nu o zic direct aici, căci e porcoasă, dați și voi un google.

Legătura câinelui dubitativ cu ce am zis mai sus de câine este asta: când îi lăsăm pe imbecili să ne sugă de energie, atunci facem parte din actul suptului. Și, dintr-o anumită perspectivă einsteiniană, de un relativism absolut, s-ar putea să nu știm cu adevărat de care capăt suntem…

Deci, căci conclusivitatea trebuie să fie o caracteristică implicită unor cuvinte care nu spun nimic, nu mai lăsați imbecilii să vă sugă de energie. Mai bine vă dați un cap în gură singuri. Așa toată energia rămâne la voi.

Vă pupează tata chinezu :D

3 comentarii la “Despre dilema câinelui sau cum să nu îi lăsăm pe imbecili să ne sugă. De energie

 1. Cristina Reply

  Buna ziua!

  Ma uitam pe agenda unui om ca dumneavoastra: imi place, 23 -18 aprilie deplasare
  Praga.

  Dupa deplasarea, va rog frumos sa-mi spuneti cum ati reusit intoacerea in timp…

  Numai bine!

  • Cristian China-Birta Reply

   Am reușit pentru că sunt foarte bun! Numai bine! :))

   • Cristina Reply

    FELICITARI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.