Cam așa arată “Falling Down” – Otherside, primul videoclip live 360° românesc

Trupa românească Otherside – dacă ar fi să intrăm pe categorisiri de astea de nu îmi plac mie, dar care au și ele cât de cât rostul lor în viață – cântă un electro-soul. Un gen care are anumite ”cârlige”, dacă vreți să le zicem așa. Adică, mai pe românește, s-ar putea să îți placă. Adică, vorba aia, dacă și io, rocker bătrân, nu am nici o problemă să ascult stilul… :))

Dincolo de partea cu muzica – foarte importantă, desigur, căci altfel dăm în experimente de genul ăsta – îmi place că cei de la Otherside au o abordare mișto și în modul în care își fac apariția în fața noastră, a internauților. Exemplul la îndemână este clipul piesei ”Falling Down”, filmat la 360°. Asta înseamnă că, dacă îl vedeți de pe laptop sau desktop, trebuie să folosiți mouseul sau tastele ”clasice” WASD ca să navigați prin clip, iar, dacă vă uitați la el de pe tabletă sau de pe smartphone, știți ce aveți de făcut :))

Vă las să  vedeți clipul, cu mețiunea că băieții de la Otherside (dacă vă place de ei, puteți să le dați lejer și un Like) o să lanseze albumul lor de debut „Neverending” marți, 9 februarie, după ora 21:00 în Club Control (str. Constantin Mille nr. 4, București). Să fie într-un ceas bun, zic!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cam așa arată “Falling Down” – Otherside, primul videoclip live 360° românesc”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)