Cam așa arată “Falling Down” – Otherside, primul videoclip live 360° românesc

Trupa românească Otherside – dacă ar fi să intrăm pe categorisiri de astea de nu îmi plac mie, dar care au și ele cât de cât rostul lor în viață – cântă un electro-soul. Un gen care are anumite ”cârlige”, dacă vreți să le zicem așa. Adică, mai pe românește, s-ar putea să îți placă. Adică, vorba aia, dacă și io, rocker bătrân, nu am nici o problemă să ascult stilul… :))

Dincolo de partea cu muzica – foarte importantă, desigur, căci altfel dăm în experimente de genul ăsta – îmi place că cei de la Otherside au o abordare mișto și în modul în care își fac apariția în fața noastră, a internauților. Exemplul la îndemână este clipul piesei ”Falling Down”, filmat la 360°. Asta înseamnă că, dacă îl vedeți de pe laptop sau desktop, trebuie să folosiți mouseul sau tastele ”clasice” WASD ca să navigați prin clip, iar, dacă vă uitați la el de pe tabletă sau de pe smartphone, știți ce aveți de făcut :))

Vă las să  vedeți clipul, cu mețiunea că băieții de la Otherside (dacă vă place de ei, puteți să le dați lejer și un Like) o să lanseze albumul lor de debut „Neverending” marți, 9 februarie, după ora 21:00 în Club Control (str. Constantin Mille nr. 4, București). Să fie într-un ceas bun, zic!

5 comentarii la “Cam așa arată “Falling Down” – Otherside, primul videoclip live 360° românesc

  1. Ciprian Filip Reply

    Nu-i chiar primul… Da’ ii cinas :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.