Farmec a redeschis magazinul din Cluj-Napoca

Eu unul nu sunt un veteran (ca să nu zic altfel :D) al chestiunilor astea de înfrumusețare (cu mine n-ai cu cine, bre!). Dar brandul Farmec mi-a rămas la coracon din foarte multe motive (dacă dați o căutare le mine pe blog, vă prindeți repede :D). În plus, după îndelungi căutări, am bătut palma, cum ar veni, în ceea ce privește claia de păr pe care eu o numesc freză cu șamponul de urzici de la Farmec. Pentru că el mi se potrivește la marele fix. Și, cum sunt îndeobște un conservator când mă lipesc de un brand, îl folosesc la greu.

În aceeași ordine de idei, ca să zic așa, vă dau știrea de mai jos. Luată de pe retail-fmcg.ro, că tot e în familia Kooperativa 2.0 :D

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, redeschide astăzi porțile magazinului de brand situat pe strada Napoca nr. 25, din localitatea Cluj-Napoca și își așteaptă clienții într-un cadru nou, complet reamenajat și modernizat.

Deschiderea face parte dintr-o strategie amplă a companiei de a investi în magazinele de brand din principalele orașe din țară. Compania clujeană Farmec își propune să reamenajeze până la finalul anului 2016 toate magazinele de brand din țară, urmând să aloce aproximativ 200.000 de euro.

Magazinul de pe strada Napoca, în care s-a investit 50.000 de euro, a beneficiat de lucrări de reamenajare și modernizare, atât în ceea ce privește proiectarea, lucrări de construcţii, instalații, securizare, cât și design de interior. Conceptul a fost creat de aceeași echipă de designeri responsabilă cu realizarea tuturor magazinelor Farmec, inclusiv a Centrului de Frumusețe.

Ne bucurăm că la mai puțin de două luni de la începerea lucrărilor de modernizare, redeschidem porțile magazinului Farmec de pe strada Napoca, unul dintre magazinele de brand din oraș cu cea mai îndelungată tradiţie. Este un spațiu dedicat consumatorilor noştri, datorită cărora Farmec se menține în topul celor mai apreciate și iubite branduri românești. Efortul investiţional vine să confirme respectul pe care îl purtăm faţă de consumatorii noştri, cărora vrem să le oferim o experienţă cu totul specială”, spune Mircea Turdean, Directorul General al companiei Farmec.

Magazinul de pe strada Napoca este al treilea magazin de brand redeschis după modernizare. Magazinul de pe strada Ferdinand 22-26 din Cluj-Napoca a fost redeschis în septembrie anul acesta, iar Centrul de Frumusețe, de pe strada București nr. 5, a fost inaugurat în 2013, fiind format dintr-o zonă destinată prezentării și comercializării de produse, un spațiu special amenajat pentru întâlnirile dintre specialiștii Farmec și consumatoare,  alături de Atelierul de frumusețe.

Doar în Cluj, compania Farmec a alocat un buget total de 430.000 de euro pentru reamanajarea magazinelor de brand din oraș.

Odată cu redeschiderea, consumatorii care vizitează noul magazin de brand se pot bucura de promoții speciale, alături de o atmosferă caldă și prietenoasă, produse de calitate și sfaturi de specialitate oferite de echipa Farmec. În perioada 17 – 22 noiembrie 2015, Farmec le oferă acestora reduceri de 15% la orice produs achiziționat din această unitate.

Magazin farmec cluj

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Farmec a redeschis magazinul din Cluj-Napoca”

  1. Pingback: Dacă ajungeți în în regiunea turistică Acqui Terme, să știți că vă așteaptă un magazin Farmec

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)