Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

S-a lansat concursul „Reporter și blogger european”

Reprezentanța Comisiei Europene în România anunță lansarea concursului „Reporter și blogger european”, la care sunt invitați să participe jurnaliștii și bloggerii care au scris/ scriu materiale de analiză și articole pe teme europene. Înscrierile sunt deschise până pe data de 30 octombrie 2015, iar participanții trebuie să înscrie în competiție cel puțin 3 articole și materiale proprii, pe teme europene, publicate în perioada 1 ianuarie – 30 octombrie a.c.

De asemenea, până pe 30 septembrie se pot înscrie la o categorie specială a concursului, „Social media admin”, pentru a administra, timp de o zi, conturile de facebook și twitter ale Reprezentanței Comisiei Europene. Fiecare categorie va avea un singur câștigător, iar premiile constau în tablete iPad.

Informatiile care vin de la Bruxelles pot parea uneori complicate; nu este intotdeauna clara relevanta acestor informatii pentru viata de zi cu zi a oamenilor. Aici intervin presa și bloggerii, cei care au rolul de a filtra informația și de a o analiza din punctul de vedere al cititorilor lor. Prin acest concurs, vrem să-i încurajăm pe cei care redactează știrile să se aplece mai mult către partea de analiză și comentariu, a declarat Angela Filote, șeful Reprezentanței Comisiei Europene.

P. S. Detalii aici.

2 comentarii la “S-a lansat concursul „Reporter și blogger european”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.