S-a lansat concursul „Reporter și blogger european”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Reprezentanța Comisiei Europene în România anunță lansarea concursului „Reporter și blogger european”, la care sunt invitați să participe jurnaliștii și bloggerii care au scris/ scriu materiale de analiză și articole pe teme europene. Înscrierile sunt deschise până pe data de 30 octombrie 2015, iar participanții trebuie să înscrie în competiție cel puțin 3 articole și materiale proprii, pe teme europene, publicate în perioada 1 ianuarie – 30 octombrie a.c.

De asemenea, până pe 30 septembrie se pot înscrie la o categorie specială a concursului, „Social media admin”, pentru a administra, timp de o zi, conturile de facebook și twitter ale Reprezentanței Comisiei Europene. Fiecare categorie va avea un singur câștigător, iar premiile constau în tablete iPad.

Informatiile care vin de la Bruxelles pot parea uneori complicate; nu este intotdeauna clara relevanta acestor informatii pentru viata de zi cu zi a oamenilor. Aici intervin presa și bloggerii, cei care au rolul de a filtra informația și de a o analiza din punctul de vedere al cititorilor lor. Prin acest concurs, vrem să-i încurajăm pe cei care redactează știrile să se aplece mai mult către partea de analiză și comentariu, a declarat Angela Filote, șeful Reprezentanței Comisiei Europene.

P. S. Detalii aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “S-a lansat concursul „Reporter și blogger european””

  1. Pingback: Puteți fi Social Media Admin la Reprezentanța Comisiei Europene. Doar că o să vă fie Angela Filote șefă...

  2. Pingback: Reporter si Blogger European. Participa si tu la concurs! - Emma Zeicescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)