23.07.2017

S-a lansat concursul „Reporter și blogger european”

Reprezentanța Comisiei Europene în România anunță lansarea concursului „Reporter și blogger european”, la care sunt invitați să participe jurnaliștii și bloggerii care au scris/ scriu materiale de analiză și articole pe teme europene. Înscrierile sunt deschise până pe data de 30 octombrie 2015, iar participanții trebuie să înscrie în competiție cel puțin 3 articole și materiale proprii, pe teme europene, publicate în perioada 1 ianuarie – 30 octombrie a.c.

De asemenea, până pe 30 septembrie se pot înscrie la o categorie specială a concursului, „Social media admin”, pentru a administra, timp de o zi, conturile de facebook și twitter ale Reprezentanței Comisiei Europene. Fiecare categorie va avea un singur câștigător, iar premiile constau în tablete iPad.

Informatiile care vin de la Bruxelles pot parea uneori complicate; nu este intotdeauna clara relevanta acestor informatii pentru viata de zi cu zi a oamenilor. Aici intervin presa și bloggerii, cei care au rolul de a filtra informația și de a o analiza din punctul de vedere al cititorilor lor. Prin acest concurs, vrem să-i încurajăm pe cei care redactează știrile să se aplece mai mult către partea de analiză și comentariu, a declarat Angela Filote, șeful Reprezentanței Comisiei Europene.

P. S. Detalii aici.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Am fost nominalizat la Intel Personality of the Year. Dar eu votez cu altcineva :)

#CeVrăjiMaiFacBloggerii Radu Tudoroiu o arde cu ”Degustare de idei”

2 comentarii

  1. marți, 15 septembrie 2015, 14:39

    […] ajunge social media manager al Reprezentanței pentru o zi. Asta fiind parte a concursului ”Reporter și blogger european”, pe care chiar vi-l recomand, este un exercițiu […]

    Răspunde
  2. miercuri, 16 septembrie 2015, 17:26

    […] dat peste initiativa celor de la Reprezentanța Comisiei Europene in Romania pe site-ul lui Chinezu si mi-a placut mult. Asadar, daca sunteti interesati, dragi jurnalisti si bloggeri aveti ocazia sa […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *