Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Vă recomand concertul lui Beth Hart de la București îngrozitor de tare!

Se întâmpla în urmă cu 3 ani. Ne întorceam, cu mașina, de la Cugir spre București. Eu conduceam. În dreapta, doamna mea dormea. În spate, copiii dormeau. Eu tocmai primisem ultimul album al lui Beth Hart, ”Boom Boom Bang Bang”. Și mi-am zis să îi dau drumul să sune. A început prima piesă. Am ridicat sprânceana și am simțit un junghi în coracon. Căci tare mă coafa ce auzeam.

Am simțit-o pe doamna mea cum se așează mai bine în scaun. Se trezise. După cam 1 minut, mă întreabă: ”cine este asta?”. Am zâmbit. Căci știam că a lovit-o dur și ireparabile și pe ea. De atunci amândoi suntem fani Beth Hart. Pentru că fata asta este o splendoare muzicală, nu știu cum să îi zic altfel.

Beth-Hart-poster OK (1)Când am văzut că Beth vine în București, am tresărit. Și am pus mâna pe telefon și am sunat-o pe doamna mea. ”Știi că discutam chiar ieri să ne uităm pe unde are concert Beth prin Europa și să vedem cum facem să ajungem?”, o întreb. ”Da, îmi răspunde neapărat! Hai să căutăm mai pe seară, acasă”. Și i-am spus că nu mai este cazul. Pentru că Beth vine în București. Mai are rost să vă spun cât de tare s-a bucurat? :)

Aș putea să vă zic multe despre Beth Hart. Despre copilăria ei tare ciudată, despre viața ei zbuciumată, despre niște suișuri și niște coborâșuri teribile pe care le-a bifat. Dar mai bine las muzica ei să vorbească. Vă dau doar un pic din versurile piesei mele preferate de la Beth: ”I’ve seen the place where the broken people hide/I wanna know love before I die”. Cuvintele astea mi se par o sinteză perfectă a ceea ce îmi transmite Beth de fiecare dată când o aud :)

Vă recomand din tot sufletul să ascultați piesele de mai jos. Și apoi să vă imaginați cum o să sune Beth Hart în concertul de la București. Și să vă luați bilete. Ca să plecați de acolo cu o stare de aia ciudată de bucurie, pe care nu v-o puteți explica, dar știți că nici nu are rost să încercați să o explicați :)

Ah, să nu uit: pentru bloggeri avem o campanie la care puteți câștiga invitații duble la concert.

Gata cu vorbele. Vă las să o ascultați pe Beth Hart. Dar nu înainte de a asculta mesajul ei către voi, către cei din România. Care sunteți deja fani și care, sunt sigur, o să deveniți după concert :)

https://youtu.be/QgBff_8pJoQ

4 comentarii la “Vă recomand concertul lui Beth Hart de la București îngrozitor de tare!

  1. Ion Răspunde

    O tipa extraordinar de talentata, distrusa prematur (din pacate) de droguri.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Vezi că nu e integral enunțul tău. Căci a fost lovită dur de droguri, din păcate. Dar nu distrusă. Și-a revenit. Și cântă excepțional! Plus că a învățat enorm din greșelile făcute și se implică teribil să spună altora să nu facă aceleași greșeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.