21.07.2017

Vă recomand concertul lui Beth Hart de la București îngrozitor de tare!

Se întâmpla în urmă cu 3 ani. Ne întorceam, cu mașina, de la Cugir spre București. Eu conduceam. În dreapta, doamna mea dormea. În spate, copiii dormeau. Eu tocmai primisem ultimul album al lui Beth Hart, ”Boom Boom Bang Bang”. Și mi-am zis să îi dau drumul să sune. A început prima piesă. Am ridicat sprânceana și am simțit un junghi în coracon. Căci tare mă coafa ce auzeam.

Am simțit-o pe doamna mea cum se așează mai bine în scaun. Se trezise. După cam 1 minut, mă întreabă: ”cine este asta?”. Am zâmbit. Căci știam că a lovit-o dur și ireparabile și pe ea. De atunci amândoi suntem fani Beth Hart. Pentru că fata asta este o splendoare muzicală, nu știu cum să îi zic altfel.

Beth-Hart-poster OK (1)Când am văzut că Beth vine în București, am tresărit. Și am pus mâna pe telefon și am sunat-o pe doamna mea. ”Știi că discutam chiar ieri să ne uităm pe unde are concert Beth prin Europa și să vedem cum facem să ajungem?”, o întreb. ”Da, îmi răspunde neapărat! Hai să căutăm mai pe seară, acasă”. Și i-am spus că nu mai este cazul. Pentru că Beth vine în București. Mai are rost să vă spun cât de tare s-a bucurat? :)

Aș putea să vă zic multe despre Beth Hart. Despre copilăria ei tare ciudată, despre viața ei zbuciumată, despre niște suișuri și niște coborâșuri teribile pe care le-a bifat. Dar mai bine las muzica ei să vorbească. Vă dau doar un pic din versurile piesei mele preferate de la Beth: ”I’ve seen the place where the broken people hide/I wanna know love before I die”. Cuvintele astea mi se par o sinteză perfectă a ceea ce îmi transmite Beth de fiecare dată când o aud :)

Vă recomand din tot sufletul să ascultați piesele de mai jos. Și apoi să vă imaginați cum o să sune Beth Hart în concertul de la București. Și să vă luați bilete. Ca să plecați de acolo cu o stare de aia ciudată de bucurie, pe care nu v-o puteți explica, dar știți că nici nu are rost să încercați să o explicați :)

Ah, să nu uit: pentru bloggeri avem o campanie la care puteți câștiga invitații duble la concert.

Gata cu vorbele. Vă las să o ascultați pe Beth Hart. Dar nu înainte de a asculta mesajul ei către voi, către cei din România. Care sunteți deja fani și care, sunt sigur, o să deveniți după concert :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ați auzit de Muzeul Cineastului Amator din Reșița? E fain tare!

Mihai Baractaru este primul român din istorie calificat la Campionatul Mondial de Ironman

4 comentarii

 1. Ion
  marți, 30 iunie 2015, 11:52

  O tipa extraordinar de talentata, distrusa prematur (din pacate) de droguri.

  Răspunde
  • marți, 30 iunie 2015, 11:57

   Vezi că nu e integral enunțul tău. Căci a fost lovită dur de droguri, din păcate. Dar nu distrusă. Și-a revenit. Și cântă excepțional! Plus că a învățat enorm din greșelile făcute și se implică teribil să spună altora să nu facă aceleași greșeli.

   Răspunde
 2. miercuri, 22 iulie 2015, 15:21

  […] auzisem de Beth Hart până acum vreo lună când Cristian ne-a rugat să scriem despre concertul pe care Beth Hart urma să-l susțină. După ceva studiu am […]

  Răspunde
 3. vineri, 24 iulie 2015, 11:28

  […] am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică. De care îmi plăcea teribil de mult înainte de a o vedea live la București. Dar acum, după ce am fost lovit dur și ireparabil timp […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *