Vă recomand concertul lui Beth Hart de la București îngrozitor de tare!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Se întâmpla în urmă cu 3 ani. Ne întorceam, cu mașina, de la Cugir spre București. Eu conduceam. În dreapta, doamna mea dormea. În spate, copiii dormeau. Eu tocmai primisem ultimul album al lui Beth Hart, ”Boom Boom Bang Bang”. Și mi-am zis să îi dau drumul să sune. A început prima piesă. Am ridicat sprânceana și am simțit un junghi în coracon. Căci tare mă coafa ce auzeam.

Am simțit-o pe doamna mea cum se așează mai bine în scaun. Se trezise. După cam 1 minut, mă întreabă: ”cine este asta?”. Am zâmbit. Căci știam că a lovit-o dur și ireparabile și pe ea. De atunci amândoi suntem fani Beth Hart. Pentru că fata asta este o splendoare muzicală, nu știu cum să îi zic altfel.

Beth-Hart-poster OK (1)Când am văzut că Beth vine în București, am tresărit. Și am pus mâna pe telefon și am sunat-o pe doamna mea. ”Știi că discutam chiar ieri să ne uităm pe unde are concert Beth prin Europa și să vedem cum facem să ajungem?”, o întreb. ”Da, îmi răspunde neapărat! Hai să căutăm mai pe seară, acasă”. Și i-am spus că nu mai este cazul. Pentru că Beth vine în București. Mai are rost să vă spun cât de tare s-a bucurat? :)

Aș putea să vă zic multe despre Beth Hart. Despre copilăria ei tare ciudată, despre viața ei zbuciumată, despre niște suișuri și niște coborâșuri teribile pe care le-a bifat. Dar mai bine las muzica ei să vorbească. Vă dau doar un pic din versurile piesei mele preferate de la Beth: ”I’ve seen the place where the broken people hide/I wanna know love before I die”. Cuvintele astea mi se par o sinteză perfectă a ceea ce îmi transmite Beth de fiecare dată când o aud :)

Vă recomand din tot sufletul să ascultați piesele de mai jos. Și apoi să vă imaginați cum o să sune Beth Hart în concertul de la București. Și să vă luați bilete. Ca să plecați de acolo cu o stare de aia ciudată de bucurie, pe care nu v-o puteți explica, dar știți că nici nu are rost să încercați să o explicați :)

Ah, să nu uit: pentru bloggeri avem o campanie la care puteți câștiga invitații duble la concert.

Gata cu vorbele. Vă las să o ascultați pe Beth Hart. Dar nu înainte de a asculta mesajul ei către voi, către cei din România. Care sunteți deja fani și care, sunt sigur, o să deveniți după concert :)

https://youtu.be/QgBff_8pJoQ

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Vă recomand concertul lui Beth Hart de la București îngrozitor de tare!”

    1. Vezi că nu e integral enunțul tău. Căci a fost lovită dur de droguri, din păcate. Dar nu distrusă. Și-a revenit. Și cântă excepțional! Plus că a învățat enorm din greșelile făcute și se implică teribil să spună altora să nu facă aceleași greșeli.

  1. Pingback: Terapie prin muzică. Beth Hart a concertat fantastic aseară la Sala Palatului

  2. Pingback: Așa am cunoscut-o pe Beth Hart. O artistă magnifică...

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)