Interviu Dorina Dănilă: ”Am vrut să văd și eu cum e să ai un blog”

Astăzi vă ofer ultimul interviu din seria celor trei bloggerițe (după cel cu Catinca și cel cu Diana) care mi-au făcut onoarea să îmi răspundă la întrebări. Mă rog, și eu le-am făcut onoarea să le întreb, dar asta este altă discuție, desigur :)

Mulțumesc, Dorina, pentru răspunsuri! Și mult succes în ce faci, fix așa cum îmi doresc și mie :D

——————–

Cristian China-Birta: Spune-mi cate ceva despre tine, in asa fel incat cei care imi fac onoarea sa ma citeasca sa spuna ”aha, deci asta este Dorina” :)

11014948_1065678980128151_8060888430241881185_nDorina Dănilă: Îmi place mult să călătoresc, să văd locuri noi, să cunosc oameni. Iubesc cărțile, citesc mult, beletristică, biografii, cărți de călătorie, cărți de specialitate. Am norocul să petrec o mare parte din timp în mijlocul tinerilor, sunt profesor de marketing la un liceu din Arad. Este atât de frumos, dar atât de solicitant, de multe ori. Dacă n-aș fi profesor, aș vrea să fiu fotograf de flori. habar n-am dacă există așa ceva, dar eu fotografiez flori de câte ori am ocazia să o fac.

De cata vreme ai blog? Si de ce ai decis sa iti faci blog, cu ce te ajuta el?

De puțin timp, sunt începătoare. Mi-a venit ideea după ce am văzut blogurile unor „profi” de pe alte meleaguri. Am luat-o ca pe o provocare, am vrut să văd și eu cum e să ai un blog. Cu ce mă ajută? Să cunosc oameni noi, am deja câțiva prieteni virtuali. Am descoperit câteva bloguri foarte interesante, pe care le urmăresc cu plăcere. Așa că nu mai citesc doar cărți, ci și bloguri. Nu știi de unde pot face rost de ceva timp liber?

Multa lume asociaza bloggerii cu varsta tineretii. Noi doi suntem mai experimentati intr-ale vietii, ca sa zic asa :)) Cum influenteaza ”buletinul” modul in care abordezi subiectele pe blog?

Of, era neapărat nevoie să întrebi asta? Îmi place cum sună asta “mai experimentați”, dar ce șanse mai am acum la Urzeala bloggerilor? Cu toți bloggerii tineri și foarte tineri din campanie :D. “Buletinul” nu are nicio influență, majoritatea prietenilor virtuali sunt de vârsta fiicelor mele. Și-mi place mult asta, mă menține și pe mine în formă.

Ce beneficii ai obtinut din blog? De fapt, ce urmaresti sa obtii din blog?

11252449_1065678766794839_84366125983762129_nBeneficii? Călătoria foarte interesantă în blogosferă. Nu știu dacă urmăresc ceva, poate să mă bucur cât mai mult de această experiență. Dacă e vorba de beneficiile materiale, am câștigat vreo două concursuri, nimic spectaculos. Dar perseverez.

Cam cat timp de acum inainte de vezi scriind pe blog? Exista un motiv pentru care ai renunta?

Viitorul sună bine. Nu știu, n-am făcut un plan în acest sens. Atât timp cât o să-mi placă să fac asta. Cred că aș renunța dacă m-aș plictisi de blog.

Te rog sa imi spui ce ti-ar placea sa imbunatatesc la blogul meu.

Deocamdată îmi place așa cum e. Poate să scrii mai mult despre locuri interesante de vizitat.

Un mesaj IN EXCLUSIVITATE pentru cititorii blogului meu.

Să se oprească din când în când din goana zilnică, să tragă adânc aer în piept și să se uite în jur la cât de frumoasă e lumea.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Interviu Dorina Dănilă: ”Am vrut să văd și eu cum e să ai un blog””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)