Cum am fost gazda unei conferiţe de presă. Invitat: Alexandru Nicolau

Eu când vă tot spun că faină meserie mi-am ales… Şi când vă tot spun că tare faine lucruri mi se întâmplă… Şi când vă tot spun că trebuie că am făcut eu ceva bine în viaţa asta de am şansa să cunosc oameni de la care mă încarc teribil cu energie…

Despre Alexandru Nicolau auzisem vag (dap, şi eu văd că fac greşeala de a mă lăsa furat de „peisaj” şi de a nu fi atent la oamenii extraordinari din jurul nostru…). Ştiam că este mare dibaci pe ce înseamnă paraşutism. Dar a trebuit să mă întâlnesc cu el la conferinţa de presă, unde el a fost invitat special (cu adevărat special!), ca să aflu că este – în momentul în care vă scriu aceste rânduri – pe locul I în Cupa Mondială de săritură la punct fix, cu o etapă înainte de finalul competiţiei. Iar asta, stimabililor, este mare, mare lucru.

Conferinţa de presă a fost una cu un tipic aparte. Căci a debutat pe acoperişul Stejarii Country Club, unde Alexandru a aterizat, la punct fix, fireşte (chiar foarte fix aş putea spune), după o săritură din avionul care l-a purtat la 3.500 metri înălţime. Puteţi vedea mai jos în galeria foto cam cum a fost, eu doar vă spun că mi se pare uluitor să te arunci de la 3 kilometri jumătate şi să aterizezi într-un cerc cu diametrul de 1 m!

Trebuie spus că evenimentul a fost un fel de teasing pentru Enlightening 3.0, ediţia Business Odyssey, unde românii au şansa extraordinară să îl vadă live and acoustic pe Felix Baumgartner, frumosul nebun, care a reuşit celebrul salt din stratosferă, de la 39 km înălţime, în urmă fix cu 1 an şi 1 zi, în cadrul  Red Bull Stratos Project. Apropo, mai aveţi câteva zile în care puteţi câştiga o invitaţie la acest eveniment, aşa că nu mă faceţi să vă dau invitaţii speciale :D

Am fost oarecum surprins când simpaticele de la Conference Arena m-au invitat să fiu gazda conferinţei de presă. Dar am acceptat cu un elan deosebit, căci tare îmi plac astfel de provocări :) Şi nu am regretat nici o secundă, pentru că întâlnirea cu Alexandru a fost una care mi-a dat o masivă doză de energie.

Saltul la care am fost martorii a fost saltul cu numărul – ca să îl citez pe Alexandru – „aproximativ 3670” din viaţa sa. Ia staţi un pic: omul ăsta a sărit cu paraşuta de 3670 ori! Aşa, ca o paranteză, în una din aceste ocazii l-am învins chiar pe Felix Baumgartner, doar că (aici Alexandru nu a negociat nimic atunci când ne-a spus asta!) asta nu este disciplina de bază a lui Felix. Nu-i bai, noi tot ne-am simţit mândri :)

Vă las cu o galerie foto de la eveniment. Cu menţiunea că pozele alea proaste şi în care nu apar eu sunt făcute de mine :)) Restul sunt făcute de fotograful oficial, desigur. Şi o filmare cu săritura lui Alexandru, realizată de je.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum am fost gazda unei conferiţe de presă. Invitat: Alexandru Nicolau”

  1. Pingback: Video cu Alexandru Nicolau sărind de la 3.500 m la punct fix - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.