Cum îţi repari telefonul dacă l-ai scăpat în apă. Sau în bere :D

După cum trag nădejde că ştiţi până acum, am un iPhone 6 pentru voi, pe care vi-l dau ca premiu din partea QuickMobile. Şi, pentru că vreau să vă ofer servicii complete, cum ar veni, vă dau mai jos şi ce trebuie să faceţi dacă, după ce o să îl câştigaţi, vă loveşte damblaua să îl băgaţi în bere :))

M-a amuzat foarte tare clipul de mai jos. Care este o campanie foarte deşteaptă pentru Reviveaphone, o soluţie deşteaptă (spun inventatorii), care îţi repară telefonul dacă, din diverse motive, a ajuns în apă sau, desigur, în bere. Sigur, am putea să fim Tome necredincioase şi să zicem că, de fapt, stimabilul din clipul de mai jos a avut două telefoane identice şi de aia a ieşit chestiunea cu reparatul. Dar tot a reuşit să facă 1. să ne atragă atenţia asupra produsului 2. să ne strecoare îndoiala aia cu „dar dacă…”, iar când păţeşti o udătură de asta cu o sculă pe care ai dat o căruţă de bani să vrei măcar să încerci soluţia să îţi salvezi telefonul…

Ideea de bază a soluţiei Reviveaphone este că distruge mineralele conţinute de lichidul în care ţi-ai scăpat telefonul, căci mineralele sunt cele care îi dau la temelie, nu lichidul în sine, zic ei.

Urmăriţi, deci, clipul de mai jos. Pe care mi l-a arătat Loredana.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Cum îţi repari telefonul dacă l-ai scăpat în apă. Sau în bere :D”

 1. foarte tare! De acum. daca iesi la o bere e bine sa nu uiti sa ai in buzunar si kit-ul reviveaphone!
  poate se da o lege (sau ceva): toate barurile sa fie dotate, linga extinctor si trusa de prim-ajutor, cu kit-ul respectiv :))

 2. Kitul ăla face toți banii, la 15 lire.
  am aproximt ca firma a consumat 20.000 de lire pentru telefon, diurna, hotelul tipului, cameraman, masa etc și șpaga ălora de la coadă.
  Și-am zis că s-au vândut 10.000 de bucăți. Nu cred c-am exagerat cu cifrele. Deci să ai un plus de 130.000 de lire, nu-i de colea.
  Cred că lichidul ăla din kit e ceva amidon de orez… Dacă își revine telefonul stând în orez, poate și ăla are ceva legătură cu orezul.
  Eu altceva nu înțeleg. cum de nu face scurt circuit pe placă, de la lichid? Cum de nu i se arde ceva? că totuși e contact electric, și la 3,7 volți cât are bateria aia. Înseamnă că-s construite rezistent.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)