Auzi, tu de cand nu i-ai mai facut o surpriza doamnei?

Când citiţi aceste rânduri, eu tocmai sunt aşezat confortabil în avionul KLM, alături de doamna sufletului meu, care ne duce într-o mică vacanţă, aşa ca pentru doi bătrânei care imediat fac 20 de ani de când sunt împreună :), în Amsterdam, Bruges şi Bruxelles. I-am spus doamnei sufletului meu în urmă cu vreo două luni că o să mergem undeva, dar nu i-am spus unde. Şi, dacă nu ar fi avut un program extrem de încărcat (a se citi nu puteam să îi spun de pe azi pe mâine că plecăm), nici nu i-aş fi spus despre deplasare.

În timp ce pregăteam traseul şi tot ceea ce ţine de – hai să îi spunem aşa – surpriza pe care i-am pregătit-o doamnei mele, mi-am dat seama, cu tristeţe, de un lucru. Care m-a ruşinat. Şi m-a pus pe gânduri. Cum dreaqu de nu fac mai des astfel de surprize doamnei mele? Pe care o declar, irevocabil, norocul vieţii mele. Şi nu mă refer aici la chestii făcute săptămânal, ci măcar o dată pe an. M-am pus pe gânduri, vă zic. Şi simt intens că voi lua măsuri…

Aşa că, mânat de aceste sentimente, vă întreb pe voi, băieţi: voi de când nu i-aţi mai făcut o surpriză doamnei voastre? Una de aia care să vină din coracon, pe care să nu o anunţe nimic şi în care să vă implicaţi cu tot coraconul?

Vă las să vă gândiţi la asta. Ne mai auzim. Pe măsură ce vă raportez din locurile în care o să ajungem :)

adina

12 comentarii la “Auzi, tu de cand nu i-ai mai facut o surpriza doamnei?

 1. Adi Răspunde

  Eu încă o mai caut :)).

 2. Natural Răspunde

  Sa va simteti bine!

 3. Hapi Răspunde

  Drum lin, distractie placuta!

 4. Ioana Răspunde

  Cum adica ”macar o data pe an” ? Dar tu i-ai facut o surpriza acum o luna si ceva cand a fost ziua ei si ai scris cuvintele acelea frumoase pe blog. Cuvinte care ar fi inmuiat si pietrele de pe strada, darmite inima ei. O declaratie de iubire mai frumoasa de atat nici nu se putea. La numarul de vizitatori pe care îi ai e ca si cum ai fi stat la Universitate strigandu-ti sentimentele intr-un megafon. Eu spun ca a fost o surpriza foarte frumoasa :)
  Sa aveti o vacanta minunata ! (si sa ne tii la curent cu ce vedeti pe-acolo)

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Ehe, aşa-i uşor! Cu vorbele, adică. Pentru că sunt un maestru la capitolu ăsta :)) Sunt importante vorbele, teribil de importante uneori, dar mai trebe trecut şi la fapte :D

 5. Calin Răspunde

  Bine zici tu… :) Ieri am cumparat un parfum frumos, insa ma simt cu musca pe caciula, ca si tine, mi-ar placea sa-i fac mai des cadouri alesei inimii.

 6. Razvan Ianculescu Răspunde

  Felicitari!
  Cristi, dar noi stim ca tu esti un om cu suflet mare de tot, chiar sunt uimit ca nu ii faci mai des astfel de suprize.

  Eu nu prea fac suprize pentru ca mie nu-mi plac si intr-un fel normal sau nu, am impresia ca nici celor din jurul meu nu le plac. Uneori mai si gresesc, e drept.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Măh, nici mie nu prea îmi plac surprizele. Pentru că, în ciuda a ceea ce se vorbeşte despre mine, sunt un om foarte calculat. Dar şi când mă apuc de calculat o surpriză… :))

 7. zoltybogata Răspunde

  Sunteți faini amândoi, vă stă bine înpreună și mă bucur că am avut plăcerea de a vă cunoaște față-n față pe amândoi. Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: