Dragelor şi dragilor,
Vine o vreme în viaţa unui blogger când trebuie să ridice fruntea semeţ şi să recunoască: am greşit. Oricât i-ar fi de greu şi oricât de mult ar râde cei din jur de greşeala sa. Căci numai recunoscându-ţi greşeala poţi să o faci a doua oară cu şi mai mare impact, căci o cunoşti. Adică, stai, parcă nu era aşa… În fine.
Recunosc, aşadar, că am eşuat ca bucătar în aventura #CumAmSupravietuit, powered by Selgros. După cum puteţi vedea în filmul de mai jos. Sigur, sper să primesc puncte la impresia artistică. Pentru că în rest…
Deşi, tot am rămas cu ceva după prestaţia mea: mi s-a întărit convingerea că, aşa cum spune proverbul, foamea este cel mai bun bucătar. Nu de alta, dar mi-au criticat cei doi conbăltoşi (cel dintâi dărâmătoriu de tot şi cel degrabă aruncătoriu de ocheade împăsărate) mâncarea, dar nu prea au lăsat nimic în farfurie…
Din filmul artistic (şi nu prea…) #CumAmSupravietuit, mai puteţi vedea: chapter 1 şi chapter 2.
http://youtu.be/fizwJ-Hmrmw
11 thoughts on “#CumAmSupravietuit? Categoric nu cu micii mei făcuţi la ceaun…”
Majoritatea nu recunosc când greșesc, vorba aia ios de vină, io să tac :D .Multă sănătate
revendic gratarul:)
hihi, chitara e bun propriu ori e de daruit?
Sshhhht, să nu te audă Doru, că e chitara lui. Ne-a înşirat o legendă cum că şi Enescu a cântat câteva acorduri la ea, dar nu l-am crezut. Doar am râs discret, pentru că el era cu distracţia, mă înţelegi… =))
oooo, cred :))
Vreau ceaunul, să facem gulaș la ceaun :D
As dori sa revendic trusa pentru gratar (perie, etc.) :)
Pingback: #cumamsupravietuit revendicările și ultimul video. De râs.
Pingback: Interviul saptamanii - Andrei Vlad Trifan: "Citeste cu incredre. Omul isi da interesul." | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE
Pingback: #CumAmSupravietuit - toate cele 3 episoade + bonus : Blogul lui Vlad Dulea
Vreau ceanul! Fac un gulas foarte bun :D