29.04.2017

Ajutaţi-mă, vă rog, să înţeleg gluma asta a lui Lucian Mîndruţă

Eu nu doar că nu înţeleg miştouri de astea legate de moarte, dar chiar mă întristează profund. Şi îmi spun multe despre cei care le aruncă în lume. Pe ele, pe miştourile.

Pe de altă parte, recunosc, s-ar putea ca io să fiu din alt film, dracu ştie. Şi faptul că bagi glumiţe de astea la înaintare îţi arată bărbăţia sau modul virgonţ cu care iei pieptiş lumea, adică nu eşti un pămpălău ca mine care se încruntă când vede de astea #sauceva.

Lucian Mandruta tweetÎn fine, cel mai probabil e de la mine. Pentru că îmbătrânesc. Dar mi-e bine aşa. Mi-e chiar foarte bine. Ceea ce vă doresc şi vouă.

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Vunk la înălţime

Stimate domnule Claudiu Săftoiu, măi Pufulică

17 comentarii

 1. Lucian Mindruta
  luni, 9 decembrie 2013, 16:38

  Hai ca-ti eau eu meditatii la „ce vois sa spuna autorul”.

  E simplu: va fi cea mai mare inmormantare din pdv al sefilor de stat, lideri absoluti ai ipocriziei la nivel planetar. Cu totii il vor plange, desi unii nu-l cunosteau, altora nu le pasa iar celor mai multi le pasa doar ce ce vad cei de acasa. Si asta inseamna lacrimi de crocodil. O sa scriu ceva pe larg pe http://www.mindruta.ro, urmareste sa ma promovezi!

  Răspunde
  • luni, 9 decembrie 2013, 16:40

   Adanc, sefu, adanc… Mult prea adanc pentru mine, ma stii doar, sunt mai de la tara, asa, cu anumite lucruri sfinte puse la locul lor, cu care nu ma joc, ma intelegi.

   Răspunde
  • adrian
   luni, 9 decembrie 2013, 21:59

   ce tare e mandruta asta!cum se **** el in tabu-uri fara nici o greata.sefii de stat,campionii umanitatii,hainele cele noi ale imparatului,toate sunt la degetul mic al sictirului sau imperial.sa ne traiesti,luciene!

   Răspunde
 2. luni, 9 decembrie 2013, 16:47

  Am inteles din prima ce a spus domnul profesor dar tot nu imi plac glumele care au legatura cu moartea unui om …

  Răspunde
  • luni, 9 decembrie 2013, 16:49

   Eu am zis ca sunt batran si de aia ma intristez asa, dar pe tine nu te pot acuza de varsta inaintata, asa ca trebe sa fe altceva la mijloc… #dacaintelegicevreausazic

   Răspunde
 3. luni, 9 decembrie 2013, 17:21

  uite asa am intrat pt a 2-a oara pe blogul lui mandruta si nu am gasit ceea ce spunea- completarea !

  Răspunde
  • luni, 9 decembrie 2013, 17:29

   Ai putintica rabdare, stimabile, ca nu putea sa o scrie asa repede. Poate mai incolo. Daca o sa scrie. Oricum, din punctul meu de vedere, nu mai are rost nici o explicatie. Parol.

   Răspunde
 4. luni, 9 decembrie 2013, 20:50

  Tot timpul când văd glume despre morți și, evident, nu (vreau să) le înțeleg, aș vrea să-i sugerez fiecărui autor în parte: „Imaginează-te mort și fă gluma despre tine! Cum e? Nasol, da. Și mai nasol e că nu vrei decât niște amărâte de aprecieri virtuale, căci altfel le-ai fi păstrat pentru tine, nu le-ai fi
  etalat în mod public.”

  … nu că n-am fi toți egali (vorba vine), dar când mai sunt și despre Mandela, deja se depășește cu mult registrul.

  E trist cum, în online, dorința de afirmare răsare din orice lucru ce reprezintă o pierdere. Și asta doar pentru niște iluzii virtuale, că niciodată n-o să vină vreun om cu scaunul la cap, să te bată pe umăr și să-ți spună: „Bă, bună gluma aia de ieri, de pe Facebook, cu moartea lu’ Mandela!”

  Răspunde
  • marți, 10 decembrie 2013, 08:55

   Mda, ai dreptate… Nu stiu ce este mai trist, gluma in sine (vorba vine gluma) sau rasul celor care reactioneaza la ea.

   Răspunde
 5. luni, 9 decembrie 2013, 20:54

  pe de-o parte are, sa recunoastem, dreptate nenea Lucian, nu e de ras, pana si realitatea din gluma lui e trista

  Răspunde
  • marți, 10 decembrie 2013, 08:58

   Adica sa inteleg ca mai bine nu merge nimeni la inmormantarea lui Mandela? Pentru ca o sa fie interpretata asta ca ipocrizie? Sau cum? Ma depaseste masiv logica asta. Dar probabil e de la mine, dupa cum spuneam.

   Răspunde
 6. Alex
  luni, 9 decembrie 2013, 22:21

  A impuns in ipocritii care vor merge sa se prefaca tristi la inmormantarea omului. Foarte probabil putea s-o faca si mai elegant. Da’ ce vrei, om obisnuit sa faca audienta.

  Răspunde
  • marți, 10 decembrie 2013, 08:56

   In continuare mi-e greu sa gasesc motive pentru care sa faci mistouri in contextul unei morti. Indiferent de motivatia pe care o ai si de obiectivele marete pe care crezi ca le servesti #sauceva.

   Răspunde
 7. Laura
  marți, 10 decembrie 2013, 09:48

  Daca nici in moarte nu mai gasim putin respect…Atunci la ce sa ne asteptam de la pseudo-vedete in timpul vietii?

  Răspunde
 8. marți, 10 decembrie 2013, 12:28

  Umorul, asa mai negru, nu e inventia lui L.M. indiferent daca ne plac sau nu astfel de glume. Poate daca „gluma” ar fi fost plasata dupa inmormantare nu mai parea asa deplasata.

  Răspunde
 9. catalin
  marți, 10 decembrie 2013, 22:39

  Cine e Lucian Mandruta???

  Răspunde
 10. luni, 2 februarie 2015, 11:19

  […] că nu vorbim dacă ne place sau nu ce face Lucian. Eu însumi am momente în care sunt de un paralelism decisiv cu intenţiile sale. Dar, pe de altă parte, nu asta este ideea. Şi în nici un caz nu asta vrea […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *