Ajutaţi-mă, vă rog, să înţeleg gluma asta a lui Lucian Mîndruţă

Eu nu doar că nu înţeleg miştouri de astea legate de moarte, dar chiar mă întristează profund. Şi îmi spun multe despre cei care le aruncă în lume. Pe ele, pe miştourile.

Pe de altă parte, recunosc, s-ar putea ca io să fiu din alt film, dracu ştie. Şi faptul că bagi glumiţe de astea la înaintare îţi arată bărbăţia sau modul virgonţ cu care iei pieptiş lumea, adică nu eşti un pămpălău ca mine care se încruntă când vede de astea #sauceva.

Lucian Mandruta tweetÎn fine, cel mai probabil e de la mine. Pentru că îmbătrânesc. Dar mi-e bine aşa. Mi-e chiar foarte bine. Ceea ce vă doresc şi vouă.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Ajutaţi-mă, vă rog, să înţeleg gluma asta a lui Lucian Mîndruţă”

 1. Hai ca-ti eau eu meditatii la „ce vois sa spuna autorul”.

  E simplu: va fi cea mai mare inmormantare din pdv al sefilor de stat, lideri absoluti ai ipocriziei la nivel planetar. Cu totii il vor plange, desi unii nu-l cunosteau, altora nu le pasa iar celor mai multi le pasa doar ce ce vad cei de acasa. Si asta inseamna lacrimi de crocodil. O sa scriu ceva pe larg pe http://www.mindruta.ro, urmareste sa ma promovezi!

  1. ce tare e mandruta asta!cum se **** el in tabu-uri fara nici o greata.sefii de stat,campionii umanitatii,hainele cele noi ale imparatului,toate sunt la degetul mic al sictirului sau imperial.sa ne traiesti,luciene!

 2. Tot timpul când văd glume despre morți și, evident, nu (vreau să) le înțeleg, aș vrea să-i sugerez fiecărui autor în parte: „Imaginează-te mort și fă gluma despre tine! Cum e? Nasol, da. Și mai nasol e că nu vrei decât niște amărâte de aprecieri virtuale, căci altfel le-ai fi păstrat pentru tine, nu le-ai fi
  etalat în mod public.”

  … nu că n-am fi toți egali (vorba vine), dar când mai sunt și despre Mandela, deja se depășește cu mult registrul.

  E trist cum, în online, dorința de afirmare răsare din orice lucru ce reprezintă o pierdere. Și asta doar pentru niște iluzii virtuale, că niciodată n-o să vină vreun om cu scaunul la cap, să te bată pe umăr și să-ți spună: „Bă, bună gluma aia de ieri, de pe Facebook, cu moartea lu’ Mandela!”

 3. A impuns in ipocritii care vor merge sa se prefaca tristi la inmormantarea omului. Foarte probabil putea s-o faca si mai elegant. Da’ ce vrei, om obisnuit sa faca audienta.

 4. Umorul, asa mai negru, nu e inventia lui L.M. indiferent daca ne plac sau nu astfel de glume. Poate daca „gluma” ar fi fost plasata dupa inmormantare nu mai parea asa deplasata.

 5. Pingback: Nu m-am prins de ce râdeţi de Mîndruţă că este consultant social media - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)