Cine se oferă să alerge 2,9 km în locul meu? Dau bere de ziua mea :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai să începem cu bere, căci (dreaqu de simpatici care sunteţi :D) ştiu că asta v-a atras, nu partea de muncă, aia cu alergatul :)) E pe bune, dau o bere de ziua mea celor care se oferă să alerge în locul meu cu ocazia excelentei iniţiative a tovarăşei Ana-Maria Brânză, pe care o salut nu doar cu mare drag, ci cu mult, mult RESPECT!

Chestiunea cu berea, pe faza cu metodologia #cumarveni, înseamnă că voi vă anunţaţi acilea în comentarii că o să alergaţi cei 2,9 km în locul meu, faceţi fapta, iar eu, după ce am confirmarea că aţi transpirat un pic în numele meu, o să mă ocup de partea de hidratare, adică să vă dau o bere de ziua mea (e undeva pe la începutul lui decembrie, stabilim noi ce şi cum după ce transpiraţi!).

Teoretic pun 10 beri la bătaie (mă rog, aşa oficial, mă înţelegeţi :D), adică o să aleg dintre voi 10 alergători pe care să îi hidratez corespunzător. Practic mai negociem, mai discutăm, mai vedem :D

Sigur, vine de un firesc absolut întrebarea: dar tu de ce nu alergi? Răspunsul este şi mai firesc: pentru că la ora evenimentului voi fi undeva pe lângă Sibiu, în drumul meu spre Cluj-Napoca. Aşa că, mă înţelegeţi, aş vrea să fiu prezent la această splendidă ispravă măcar prin reprezentanţi de mare angajament, dacă eu tot nu pot presta :)

No bun, acum detalii despre iniţiativa „Aleargă de ziua ta„, pe care (da, ştiu, mă repet, dar îmi place foarte tare!) o salut corespunzător. Să nu uit: nu vă reţineţi să daţi şi un Like paginii, parol :D

Când şi unde
Duminica, 24 noiembrie 2013, incepand cu ora 10.00, in Parcul Tineretului, la terasa pavilion de langa Cafeneaua Actorilor, pe malul lacului, unde va fi cartierul general al evenimentului.

Cum
Alergarea se va desfasura pe un traseu in jurul lacului din parc, avand o lungime totala de 2900 metri, cate 100 de metri pentru fiecare an din varsta tovarăşei Ana-Maria Brânză.

De ce
Ana Maria isi va dedica aniversarea unui proiect foarte drag ei, respectiv ”Casuta piticilor cu autism” al Asociatiei pentru Interventie Terapeutica in Autism, AITA. Pentru a-i ajuta pe pitici sa-si mobileze casuta, Ana Maria renunta la cadouri in favoarea acestora. Astfel, toti cei care vor veni la ziua Anei, sa alerge impreuna cu ea, sunt rugati sa nu cheltuiasca banii pe cadouri sau atentii pentru sarbatorita, ci sa-i doneze in urna amplasata la locul evenimentului.

„Taxa” de înscriere
Startul alergarii se va da in jurul orei 10.30, dupa ce participantii vor face donatiile simbolice (fara o limita impusa, fiecare va dona cat poate si cat doreste), vor primi bratarile de participare cu tichete si vor face o mica incalzire. De asemenea, participantii vor primi, pentru alergare, apa plata si bauturi izotonice, asigurate de partenerii evenimentului.

Premii
Efortul alergatorilor va fi rasplatit, la final, de catre Ana-Maria Branza, care ii va ”medalia”: toti participantii vor primi un magnet de frigider personalizat, sub forma de medalie, cu autograful campioanei. De asemenea, pentru ca este totusi ziua ei, Ana ii va trata pe invitati cu ceai fierbinte sau vin fiert (in functie de varsta), dulciuri si produse de patiserie.

Cine mai aleargă
Au confirmat deja cativa invitati: Monica Iagar, Mihai Covaliu, Alina Dumitru, Ionut Iftimoaie, Virgil Stanescu.

Aleargadeziuata

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Cine se oferă să alerge 2,9 km în locul meu? Dau bere de ziua mea :)”

  1. Mai domnu’ Chinezu, eu as alerga in Craiova, ca nu sunt in data respectiva prin Bucuresti. Dar trimit un reprezentant sa alerge si sa bea berea pentru mine. E OK asa?

  2. Si eu o sa fiu acolo, poate primesc un link si o bere de la chinezu… o sa alerg cu cel mai mare spor intalnit la o fiinta umana. Apropo nu uitati florile pentru Ana, sunt absolut sigur ca o sa se bucure daca ii aducem :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)