Cine se oferă să alerge 2,9 km în locul meu? Dau bere de ziua mea :)

Hai să începem cu bere, căci (dreaqu de simpatici care sunteţi :D) ştiu că asta v-a atras, nu partea de muncă, aia cu alergatul :)) E pe bune, dau o bere de ziua mea celor care se oferă să alerge în locul meu cu ocazia excelentei iniţiative a tovarăşei Ana-Maria Brânză, pe care o salut nu doar cu mare drag, ci cu mult, mult RESPECT!

Chestiunea cu berea, pe faza cu metodologia #cumarveni, înseamnă că voi vă anunţaţi acilea în comentarii că o să alergaţi cei 2,9 km în locul meu, faceţi fapta, iar eu, după ce am confirmarea că aţi transpirat un pic în numele meu, o să mă ocup de partea de hidratare, adică să vă dau o bere de ziua mea (e undeva pe la începutul lui decembrie, stabilim noi ce şi cum după ce transpiraţi!).

Teoretic pun 10 beri la bătaie (mă rog, aşa oficial, mă înţelegeţi :D), adică o să aleg dintre voi 10 alergători pe care să îi hidratez corespunzător. Practic mai negociem, mai discutăm, mai vedem :D

Sigur, vine de un firesc absolut întrebarea: dar tu de ce nu alergi? Răspunsul este şi mai firesc: pentru că la ora evenimentului voi fi undeva pe lângă Sibiu, în drumul meu spre Cluj-Napoca. Aşa că, mă înţelegeţi, aş vrea să fiu prezent la această splendidă ispravă măcar prin reprezentanţi de mare angajament, dacă eu tot nu pot presta :)

No bun, acum detalii despre iniţiativa „Aleargă de ziua ta„, pe care (da, ştiu, mă repet, dar îmi place foarte tare!) o salut corespunzător. Să nu uit: nu vă reţineţi să daţi şi un Like paginii, parol :D

Când şi unde
Duminica, 24 noiembrie 2013, incepand cu ora 10.00, in Parcul Tineretului, la terasa pavilion de langa Cafeneaua Actorilor, pe malul lacului, unde va fi cartierul general al evenimentului.

Cum
Alergarea se va desfasura pe un traseu in jurul lacului din parc, avand o lungime totala de 2900 metri, cate 100 de metri pentru fiecare an din varsta tovarăşei Ana-Maria Brânză.

De ce
Ana Maria isi va dedica aniversarea unui proiect foarte drag ei, respectiv ”Casuta piticilor cu autism” al Asociatiei pentru Interventie Terapeutica in Autism, AITA. Pentru a-i ajuta pe pitici sa-si mobileze casuta, Ana Maria renunta la cadouri in favoarea acestora. Astfel, toti cei care vor veni la ziua Anei, sa alerge impreuna cu ea, sunt rugati sa nu cheltuiasca banii pe cadouri sau atentii pentru sarbatorita, ci sa-i doneze in urna amplasata la locul evenimentului.

„Taxa” de înscriere
Startul alergarii se va da in jurul orei 10.30, dupa ce participantii vor face donatiile simbolice (fara o limita impusa, fiecare va dona cat poate si cat doreste), vor primi bratarile de participare cu tichete si vor face o mica incalzire. De asemenea, participantii vor primi, pentru alergare, apa plata si bauturi izotonice, asigurate de partenerii evenimentului.

Premii
Efortul alergatorilor va fi rasplatit, la final, de catre Ana-Maria Branza, care ii va ”medalia”: toti participantii vor primi un magnet de frigider personalizat, sub forma de medalie, cu autograful campioanei. De asemenea, pentru ca este totusi ziua ei, Ana ii va trata pe invitati cu ceai fierbinte sau vin fiert (in functie de varsta), dulciuri si produse de patiserie.

Cine mai aleargă
Au confirmat deja cativa invitati: Monica Iagar, Mihai Covaliu, Alina Dumitru, Ionut Iftimoaie, Virgil Stanescu.

Aleargadeziuata

20 comentarii la “Cine se oferă să alerge 2,9 km în locul meu? Dau bere de ziua mea :)

 1. axelandra Răspunde

  all in! :)

 2. Delia Răspunde

  Si eeeeuuu!

  • Cristian China Birta Răspunde

   Colega, mi-ar face mare placere sa ne vedem la bere, asa ca iti multumesc pentru ca vrei sa alergi in locul lui je :D

 3. bandi Răspunde

  shefu’ eu ma bag. si marele avantaj este ca nu ma ating nici de bere, deci dublu avantaj :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Bine, mah, daca vrei tu… O sa bei ceai, ce sa zic si noi o sa ne uitam cu severitate la tine, din spatele halbelor… :))

 4. Fecioru Florina Răspunde

  Eu alerg ca am experienta. 2,9 km ii fac in somn. :))
  Tu dai berea, eu vin cu cadoul.

 5. Natural Răspunde

  Mai domnu’ Chinezu, eu as alerga in Craiova, ca nu sunt in data respectiva prin Bucuresti. Dar trimit un reprezentant sa alerge si sa bea berea pentru mine. E OK asa?

  • Cristian China Birta Răspunde

   Stimabile, pentru o asemenea oferta venita din inima merita sa vin special la Craiova pentru un blogmeet :) Accept oferta ta cu mult drag!

 6. adrian Răspunde

  Ma bag, iar matale virezi banii pentru berea aferenta in contul copilasilor

 7. Bulineta Răspunde

  Si eu o sa fiu acolo, poate primesc un link si o bere de la chinezu… o sa alerg cu cel mai mare spor intalnit la o fiinta umana. Apropo nu uitati florile pentru Ana, sunt absolut sigur ca o sa se bucure daca ii aducem :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Uite, pentru ca ai zis de florile pentru Ana-Maria, maine intri la Linkurile zilei, sa traiesti si sa-nfloresti :D

 8. zoltybogata Răspunde

  No și io vreau să alerg, dar cu căruciorul la viteză maximă 6 km/h, la vale prind 6,5 km/h ,accepți? Multă sănătate

  • Cristian China Birta Răspunde

   Zolty draga, de la tine accept orice, mah, ai contul deschis la mine si credit nelimitat :)

 9. Gabriel Solomon Răspunde

  Daca raman in Bucuresti o sa dau si eu o tura pentru tine :D

  • Cristian China Birta Răspunde

   Oooooo, ce onoare, maestre! Bine, tu poti alerga de vreo 67867476 distata aia, dar tot o bere se pune :))

 10. Dana Lădaru Răspunde

  Hey!! Suna bine! Noi, „Logodnicii de la Rasnov”, vom alerga cu mare drag cu gandul la tine! Drum bun sa ai Duminica! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: