Prima vizită oficială de lucru a tovarăşului chinezu la Chişinău

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Da, ştiu, puteţi să îmi bateţi obrazul cât vreţi, aveţi dreptate. Cum adică să nu fi ajuns la Chişinău până acum? Adică e aici aşa, la o aruncătură de băţ şi eu încă nu am ajuns la fraţii noştri. Dar lasă că acum îmi scot pârleala. Căci weekendul acesta Chişinău scrie pe mine. Mă rog, mai mult nişte subterane de mare angajament, dacă înţelegeţi ce vreau să zic… :)) Dar, fireşte, voi face şi o tură a oraşului, aşa mai pe repede înainte.

Ştiu deja ce îmi propun să aduc. Primul lucru pe listă: vreo 24 tone de bomboane Bucuria :)) Apoi nişte corespunzătoare butelcuţe de vin. Şi nişte bere locală, fireşte.

Ia hai săriţi cu sugestii despre ce să văd, ce să fac şi ce să aduc. Fără magneţi de frigider, vă rog. Că ăia nu se pot degusta :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Prima vizită oficială de lucru a tovarăşului chinezu la Chişinău”

  1. Viata mea in altarul bisericilor din Bucovina m-a obisnuit cu vinul rosu, dulce (poate prea dulce pentru majoritatea), numit Cagor. Acum, la Bacau, nu prea mai am cum sa fac rost de el. Poate bem o sticla impreuna, daca iti incape in bagaj. Sau eu cu vinul, tu cu berea! :)

  2. Tigarile si bautara sunt foarte ieftine, comparativ cu Romania. Poti vizita aleea clasicilor din Parcul Central, tot acolo sa gasesti si frumoasa catedrala, eventual Gradina Botanica.

  3. ba cristi poti sa vizitezi Parcu Dendrarium, e cel mai fain parc din chisinau (se afla in sectorul buiucani linga UNIVERSITATEA PEDAGOGICA DE STAT)

  4. cumpara vin bun, vodca, ciocolate bineinteles, niste „russian dolls”(matrioshki)… poti sa vizitezi statuia lui Stefan cel Mare, parcul central, parcul Dendrariu, gradina Botanica, p

  5. 1. Muzeul National de Istorie
    2. Galeriile subterane (beciurile) de la Cricova si Milestii Mici.
    3. Complexul Orheiul Vechi (vreo 50 km N-E de Chisinau )

  6. Am mancat inghetata prajita in Republica Moldova la un local simpatic langa cetatea Soroca. O recomand ca si gustoasa nu doar ca pe o curiozitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)