Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

BaiaMareNotSatuMare.ro

Foarte tare mi se pare ideea bucharestnotbudapest.com! Am văzut la Manafu ştirea, dar tocmai când plecam spre Predeal, aşa că nu am apucat să scriu. Îmi place din foarte multe raţiuni această campanie, dar, cum mă pregătesc să vin înapoi spre Bucureşti, nu am vreme să le scriu, aşa că vă las să speculaţi în voie :))

Eu aş face exact ce spun în titlu. Adică un site gen BaiaMareNotSatuMare.ro. Serios. Pentru că îngrozitor de mulţi oameni, care se pare că au făcut geografia cu profa de muzică, prestează o confuzie masivă între reşedinţa judeţului Maramureş şi reşedinţa judeţului Satu Mare.

Veţi spune că nu se pot compara cele două chestiuni. Adică una este mândria naţională când vorbim de confuzia Bucureşti/Budapesta şi alta este mândria locală pe confuzia Baia Mare/Satu Mare. Nope, este acelaşi lucru. Căci vorbim aici despre principiu. Plus că – ia încercaţi, vedeţi ce iese – spuneţi-i unui băimărean că e din Satu Mare şi invers. Dap, not funny :))

bucharest-not-budapest-aeroport

7 comentarii la “BaiaMareNotSatuMare.ro

 1. cotos Reply

  Not funny deloc :)

 2. Natural Reply

  Nu stiam despre confuzia Baia Mare – Satu Mare (cum sa incurci Satu’ cu Baia? Oricat ar fi ambele de mari :))

  In schimb am auzit multi care nu stiu care este judetul si care este orasul. Ma refer la Zalau si Salaj :)

  Buna campania, cu impact dublu. Si la informare si la mandrie. Exact ca un rom-dublu :) Spor!

 3. Miere Sabadus Reply

  Ai mare dreptate la confuzia BM cu SM. La intalnirea de 20 de ani, au fost colegi stiau ca locuiesc in BM, langa unguri :)

 4. - Reply

  Când o să revopsească tablele alea, ar face bine să traseze linia roşie peste întregul cuvânt nu numai peste prima parte, ca şi cum doar jumătatea aia de oraş ar face obiectul confuziei iar cealaltă jumătate ar fi taman ok! De asemenea, ar mai merita promovată pronunţarea ‘Bucureşti’, pentru că pronunţarea conf. L. Engleze duce la confuzie – a se vedea şi versiunea scrisă a celor două, cu finalul ~identic (‘AREST/APEST’).

 5. frmshk Reply

  No bun, și cum îi pedepsim pe cei ce ne-ncurcă, pe noi, moroșenii, cu sătmărenii?

 6. D-Petre Reply

  E multa confuzie geografica in capul unora … de multe ori am auzit despre Resita ca ar fi in judetul Mehedinti … confuzie creata de numele judetului Caras-Severin si municipiul Drobeta Turnu Severin capitala judetului Mehedinti.

 7. Adrienn Tilla Reply

  Imi plece comparatia facuta de tine. Noi satmarenii si baimarenii stim. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.