BaiaMareNotSatuMare.ro

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte tare mi se pare ideea bucharestnotbudapest.com! Am văzut la Manafu ştirea, dar tocmai când plecam spre Predeal, aşa că nu am apucat să scriu. Îmi place din foarte multe raţiuni această campanie, dar, cum mă pregătesc să vin înapoi spre Bucureşti, nu am vreme să le scriu, aşa că vă las să speculaţi în voie :))

Eu aş face exact ce spun în titlu. Adică un site gen BaiaMareNotSatuMare.ro. Serios. Pentru că îngrozitor de mulţi oameni, care se pare că au făcut geografia cu profa de muzică, prestează o confuzie masivă între reşedinţa judeţului Maramureş şi reşedinţa judeţului Satu Mare.

Veţi spune că nu se pot compara cele două chestiuni. Adică una este mândria naţională când vorbim de confuzia Bucureşti/Budapesta şi alta este mândria locală pe confuzia Baia Mare/Satu Mare. Nope, este acelaşi lucru. Căci vorbim aici despre principiu. Plus că – ia încercaţi, vedeţi ce iese – spuneţi-i unui băimărean că e din Satu Mare şi invers. Dap, not funny :))

bucharest-not-budapest-aeroport

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “BaiaMareNotSatuMare.ro”

  1. Nu stiam despre confuzia Baia Mare – Satu Mare (cum sa incurci Satu’ cu Baia? Oricat ar fi ambele de mari :))

    In schimb am auzit multi care nu stiu care este judetul si care este orasul. Ma refer la Zalau si Salaj :)

    Buna campania, cu impact dublu. Si la informare si la mandrie. Exact ca un rom-dublu :) Spor!

  2. Când o să revopsească tablele alea, ar face bine să traseze linia roşie peste întregul cuvânt nu numai peste prima parte, ca şi cum doar jumătatea aia de oraş ar face obiectul confuziei iar cealaltă jumătate ar fi taman ok! De asemenea, ar mai merita promovată pronunţarea ‘Bucureşti’, pentru că pronunţarea conf. L. Engleze duce la confuzie – a se vedea şi versiunea scrisă a celor două, cu finalul ~identic (‘AREST/APEST’).

  3. E multa confuzie geografica in capul unora … de multe ori am auzit despre Resita ca ar fi in judetul Mehedinti … confuzie creata de numele judetului Caras-Severin si municipiul Drobeta Turnu Severin capitala judetului Mehedinti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)