Pierdut chinezu. Caut pagina 404. Ofer premii (ca să nu zic recompensă…)

Later edit: And the winner is

——————————-

Din ciclul „sunt prea ocupat că să am timp să nu mai am timp„, aşa şi eu cu ce vă spun mai jos. Căci abia zilele trecute mi-am dat seama că nu am o pagină faină de 404. Adică, pentru cei care nu s-au prins, pagina aia care apare când ce cauţi tu pe un site nu este acolo. Ceva de genul.

No bun. Şi dacă tot m-am trezit aşa de târziu, ia să facem să fie bine şi să nu fie rău. Aşa că delanşez cu tot armamentul din dotare (sanchi) concursul de mai jos.

Denumire concurs: crearea paginii 404 pentru chinezu.eu (text si design)

Brief: să fie nici prea prea, nici foarte foarte. Adică să fie pe stilul meu, de degrabă hlizeală, dar să nu sară în zona de miştocăreală de cartier. Ceva decentuţ, dar care să facă lumea să zâmbească. Ceva cu care să nu îmi fie ruşine să ies în lumea 2.0 când lumea 2.0 nu găseşte ce caută :D Precizez că textul care o să apară acolo o să fie mai important pentru feng shuiul meu decât o realizare tehnico-desinistică :D Trimiteţi propunerile voastre la cristi.china pe gmail.com sau cu link în comentarii, ştiţi voi mai bine decât mine cum :))

Premii (pentru cei care o să strâmbe din nas că sunt premiile prea mici*, e păcat să faceţi cute la nas, zău):

Locul I – un interviu pe chinezu.eu, un banner de 300×300 pe chinezu.eu pentru o lună şi un premiu surpriză (în funcţie de cine câştigă, desigur, customizăm, cum ar veni)

Locul II – un banner de 300×300 pe chinezu.eu pentru o lună

Locul III – un banner de 125×125 pe chinezu.eu pentru o lună

Perioada: 11.02 – 28.02. 2013

Juriul: je, Vlad Dulea, Dragoş Asaftei, Cristi Florea, Marin Apostol, Loredana Pricopie, Alexandra Blaş, Sorin Neagu, adică, pe scurt, oamenii faini alături de care am plăcerea să lucrez, chiar dacă în intensităţi diferite, ca să zic aşa. Apropo, la ora la care scriu aceste rânduri, ei habar nu au că sunt în juriu. Dar mă bazez pe faptul că nu o să îndrăznească nici unul să mă refuze =))

Criterii de jurizare: Subiective cât China, fireşte.

Câştigătorul o să fie anunţat până pe 7 martie. Nu ştiu exact când, pentru că întâi trebuie să vedem câte propuneri o să avem.

Hai succes, să fiţi insipiraţi şi, mai ales, iubiţi!

*Sper că înţelegeţi că pagina asta 404 nu este obiectivul meu suprem în blogging, deci ofer aceste premii în ideea să ne mai distrăm şi noi şi, la o adică, dacă pot să arăt şi eu cu degetul înspre talentul unora dintre voi, de ce nu?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

31 thoughts on “Pierdut chinezu. Caut pagina 404. Ofer premii (ca să nu zic recompensă…)”

 1. Pingback: Recomandari – Articole „din casa„ (2) |

   1. Pai sunt sfaturi acolo cam cum trebuie sa arate tehnic pagina aia, de ce trebuie personalizata si de ce nu trebuie sa lasi vizitatorul sa plece de pe blogul tau daca a ajuns la o astfel de pagina.

    Banuiesc ca tu vroiai dastea mai de coracon legate de ce frumoasa sa fie si cum sa scrie mare „404 – la chinezu nu se gaseste ceea ce cauti matale” dar eu am venit cu chestiuni mai practice, ca asa-s eu mai tehnic.

  1. @Haotik: Fiiix la articolul ăsta mi-a sărit și mie gândul, you have my word! :D

   Eu voiam să îl ofer ca hint celor care vor să se bage în concurs, ca să se prindă ce criterii ar trebui să împlinească pagina 404, în cazul în care se gândeau doar la un text ca cele care apăreau la Altex de Black Friday, de genul: ”Suntem în depozit. Mai aducem marfă.” :D

 2. N-am veleitati de croitor online … aaa … voiam sa zic web-designer:)dar am ideii (da, stiu si cum se numesc cei cu prea multe idei)

  O pagina in care sa fie harta Chinei si inscriptie ” Nici in toata China nu gasesti ce cauti tu asa ca sapa in alta parte.”

 3. Ia ma chinezule, asa la viteza si fara prea multa stiinta grafica. Ca deh, nici io nu stau bine cu timpul, dar pentru ca am mai castigat o data un concurs cu tentativele mele de pozografii, hai sa imi incerc norocul. Plus ca in juriu is oameni faini, de ce sa nu incerc?

  Uite aici ideea mea de 404

  http://imgur.com/vKiNIno

  P.S. Scrie in chinezeasca ERROR :))

 4. Eu cred ca partea cu „concursul” am sarit-o din text, deci probabil se subintelege ca nu particip la ce se intampla pe aici, doar am venit cu un articol cu partea tehnica a unei pagini 404, restul „mult roz” :D si texte faine le faceti voi astia de vreti sa castigati, dar nu uitati si de sfaturile mele din articol.

 5. Pingback: Ce să aleg pentru pagina 404 pe chinezu.eu? • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)