Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Suntem mândri de voi!

Poate că sunt eu o fire mai sensibilă. Sau poate că mă emoţionez atunci când văd oameni care ridică fruntea şi merg înainte în ciuda piedicilor. Sau poate că mă simt inspirat de astfel de oameni. Nu ştiu cum să explic de ce simt că îmi creşte sufletul când îi văd pe Naomi Ciorap şi pe Samuel Ciorap şi pe toţi ceilaţi membri ai delegaţiei României la Jocurile Paralimpice. Pentru că mă uit la ei şi ştiu că lecţia de viaţă pe care ne-o dau ei este magistrală. Asta, desigur, dacă suntem în stare să ascultăm, dincolo de cuvinte, ce ne spun ei. V-am spus aici că, din păcate, Samuel s-a accidentat şi nu a mai făcut deplasarea. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îl respectăm teribil pentru cât a muncit până în acest moment.

Tare mult aş vrea să văd mai multă susţinere pentru echipa noastră la Jocurile Paralimpice. V-aş ruga să vă imaginaţi cât de mult înseamnă pentru fiecare sportiv un gând bun, câteva cuvinte din suflet, să  simtă că suntem alături de ei. Puteţi face asta pe blogurile voastre, pe twitter, pe facebook, în aplicaţii cum este aceasta, la evenimente precum sunt acestea.

Aş propune şi un mesaj sub care să postăm toate aceste mesaje. Iar acesta să fie, rostit şi scris din suflet, “Suntem mândri de voi!”.

Un comentariu la “Suntem mândri de voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.