Suntem mândri de voi!

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Poate că sunt eu o fire mai sensibilă. Sau poate că mă emoţionez atunci când văd oameni care ridică fruntea şi merg înainte în ciuda piedicilor. Sau poate că mă simt inspirat de astfel de oameni. Nu ştiu cum să explic de ce simt că îmi creşte sufletul când îi văd pe Naomi Ciorap şi pe Samuel Ciorap şi pe toţi ceilaţi membri ai delegaţiei României la Jocurile Paralimpice. Pentru că mă uit la ei şi ştiu că lecţia de viaţă pe care ne-o dau ei este magistrală. Asta, desigur, dacă suntem în stare să ascultăm, dincolo de cuvinte, ce ne spun ei. V-am spus aici că, din păcate, Samuel s-a accidentat şi nu a mai făcut deplasarea. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îl respectăm teribil pentru cât a muncit până în acest moment.

Tare mult aş vrea să văd mai multă susţinere pentru echipa noastră la Jocurile Paralimpice. V-aş ruga să vă imaginaţi cât de mult înseamnă pentru fiecare sportiv un gând bun, câteva cuvinte din suflet, să  simtă că suntem alături de ei. Puteţi face asta pe blogurile voastre, pe twitter, pe facebook, în aplicaţii cum este aceasta, la evenimente precum sunt acestea.

Aş propune şi un mesaj sub care să postăm toate aceste mesaje. Iar acesta să fie, rostit şi scris din suflet, „Suntem mândri de voi!”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Suntem mândri de voi!”

  1. Pingback: Hai să strigăm "Hai România" şi de data aceasta! • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)