Sportiv român la JO, caut susţinere în ţară. O declar minunată…

Îmi place teribil campania Farmec Hai să aducem România acasă. Pentru că însumează cam ce îmi place mie la un brand care pune coracon în ceea ce face în materie de marketing :) Bine, cunoscându-le pe stimabilele care se ocupă de partea de promovare în companie, partea cu coraconul să ştiţi că e corespunzătoare :)

De aceea îmi permit să vă reţin atenţia cu o provocare. Care sper să vă placă şi să vă activaţi şi voi coraconul 2.0 şi nu numai :) Doar să vă spun înainte de că puteţi câştiga foarte multe premii de la Farmec, dacă aveţi blog şi vreţi să vă implicaţi în această provocare. Şi cu menţiunea că puteţi să nu participaţi la campania cu pricina, dar, totuşi, să scrieţi pentru că aşa simţiţi voi şi vreţi să aduceţi România acasă :)

Provocarea mea către voi sună aşa: Alegeţi unul din sportivii români din echipa ce participa la Jocurile Olimpice şi transmiteţi-i un mesaj pe blogul vostru. Dacă sportivul respectiv nu a concurat încă, transmiteţi-i un mesaj de încurajare. Iar dacă a concurat şi competiţia s-a terminat pentru el/ea, atunci să îi transmiteţi un mesaj de mulţumire că ne-a reprezentat cu cinste la Londra. Eu, spre exemplu, am transmis un astfel de mesaj Alinei Dumitru. Iar dacă aţi menţiona undeva într-un colţişor pe blog că de la Gerovital a venit ideea ar fi mai mult decât FARMECător :))

Aş vrea să vă gândiţi ce bucurie imensă aţi face acestor sportivi, de cele mai multe ori nebăgaţi în seamă. Ce bine s-ar simţi să ştie că există în ţară cineva care se gândeşte la ei şi care le vorbeşte din suflet. Vă rog să vă gândiţi la asta înainte de a începe să scrieţi :)

Încă ceva: Să vă uitaţi pe pagina de facebook Farmec, să vedeţi cât optimism şi câtă energie este acolo. Din coracon, cum vă spuneam :)

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Sportiv român la JO, caut susţinere în ţară. O declar minunată…”

  1. Pingback: Ofer tricouri olimpice unei echipe formată din 3 bloggeri • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)