Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dragă Alina

Dragă Alina,

Am stat în picioare şi m-am uitat la finala ta. Pentru că nu aveam cum să nu mă ridic plin de respect în picioare şi să mă uit la tine cu ochii în lacrimi. Lacrimi de bucurie. Lacrimi de mândrie. Poate că nu o să mă crezi când îţi spun că nu mă interesa dacă vei câştiga sau nu. Asta pentru că eu ştiam că tu ai câştigat deja. Ai câştigat mult mai mult decât o bucată de metal strălucitor, ai câştigat respectul milioanelor de oameni, ai câştigat admiraţia noastră, ai câştigat întreaga Românie din inimile noastre. Căci această Românie, a inimilor noastre, s-a uitat la tine şi această Românie este cea care a păşit alături de tine în arena, care a suferit alături de tine când te-a durut, care se ridică acum în picioare şi te salută cu drag.

Dragă Alina, imaginează-ţi câteva milioane de români strigând la unison “Bravo, Alina!”. Îi auzi? Ne auzi? Milioane de voci care îţi strigă numele cu o putere dată de mândria pe care o simţim că eşti de-a noastră. Milioane de voci care îţi strigă numele pentru că numele tău merită strigat de milioane de voci.

Dragă Alina, în numele a milioane de români dă-mi voie să îţi ofer medalia sufletelor noastre. Este cea mai frumoasă medalie pe care ţi-o putem oferi. Singura medalie pe care ţi-o putem oferi. Şi să îţi mulţumim că ne faci să plângem şi de bucurie.

Mulţumim, Alina, mulţumim!

9 comentarii la “Dragă Alina

 1. Valy Reply

  subscriu!

 2. Adina Reply

  Foarte frumos. Asta am simtit si eu. Eu si alte milioane de romani. Aline ne-a facut fericiti si merita sa stie cat de multi oameni o respecta!

 3. Jovi Reply

  Asa este. Cu toti am sperat la aur, dar suntem cu atat mai mandri de ceea ce a reusit.
  Sper doar sa nu se retraga, este inca in prim-planul sportului mondial.

 4. H. Reply

  Respect!

 5. ihearlights Reply

  Bine scris Cristi.

  Bravo Alina!

 6. Bogdan Reply

  Subscriu!
  As mai nota ceva – lupta cu japoneza a fost realmente impresionanta! S-a vazut ca Alina nu era nici pe departe in cea mai buna situatie, deci este cu atit mai meritorie medalia obtinuta.

  Bogdan

  PS: Alina, ignora trolii care nu vad decit imbecilitatile lor politice si nu inteleg nimic din efortul de 4 ani doar pentru a merge la o olimpiada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.