Dragă Alina

Dragă Alina,

Am stat în picioare şi m-am uitat la finala ta. Pentru că nu aveam cum să nu mă ridic plin de respect în picioare şi să mă uit la tine cu ochii în lacrimi. Lacrimi de bucurie. Lacrimi de mândrie. Poate că nu o să mă crezi când îţi spun că nu mă interesa dacă vei câştiga sau nu. Asta pentru că eu ştiam că tu ai câştigat deja. Ai câştigat mult mai mult decât o bucată de metal strălucitor, ai câştigat respectul milioanelor de oameni, ai câştigat admiraţia noastră, ai câştigat întreaga Românie din inimile noastre. Căci această Românie, a inimilor noastre, s-a uitat la tine şi această Românie este cea care a păşit alături de tine în arena, care a suferit alături de tine când te-a durut, care se ridică acum în picioare şi te salută cu drag.

Dragă Alina, imaginează-ţi câteva milioane de români strigând la unison „Bravo, Alina!”. Îi auzi? Ne auzi? Milioane de voci care îţi strigă numele cu o putere dată de mândria pe care o simţim că eşti de-a noastră. Milioane de voci care îţi strigă numele pentru că numele tău merită strigat de milioane de voci.

Dragă Alina, în numele a milioane de români dă-mi voie să îţi ofer medalia sufletelor noastre. Este cea mai frumoasă medalie pe care ţi-o putem oferi. Singura medalie pe care ţi-o putem oferi. Şi să îţi mulţumim că ne faci să plângem şi de bucurie.

Mulţumim, Alina, mulţumim!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Dragă Alina”

  1. Subscriu!
    As mai nota ceva – lupta cu japoneza a fost realmente impresionanta! S-a vazut ca Alina nu era nici pe departe in cea mai buna situatie, deci este cu atit mai meritorie medalia obtinuta.

    Bogdan

    PS: Alina, ignora trolii care nu vad decit imbecilitatile lor politice si nu inteleg nimic din efortul de 4 ani doar pentru a merge la o olimpiada.

  2. Pingback: Sportiv român la JO, caut susţinere în ţară. O declar minunată... • Chinezu

  3. Pingback: Haideţi să vorbim cu Alina Dumitru, să îi arătăm cât suntem de mândri de ea! • Chinezu

  4. Pingback: Cum stă treaba cu votul | Bogdan Pater

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)