Ia să vă zic io câteva despre Ada Milea

De Ada Milea m-am lipit ca timbrul de cartea poștală pe care o trimiteam bunicilor din tabără când eram copii :D când am ascultat excepționalul album ”Apolodor” pe versurile excepționalului Gelu Naum. Care album rămâne încă de referință pentru cei doi copii mai mari ai mei, Alex și Mara, și care o să rămână de referință și pentru Patricia când o să crească îndeajuns de măricică pentru a se bucura de el :)

Săptămâna trecută am avut plăcerea să mă bucur de încă o bucată de Ada Milea, ca să zic așa. Căci am văzut ”Insula”, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 2012. Care ”Insula” este un spectacol-concert de Ada Milea, după Gelu Naum. De la primele acorduri m-am simțit ca acasă. Căci stilul milean (dacă îmi permiteți :D) ne-a izbit în plexul cultural imediat și mi-am tras rânjetul de rigoare pe aceste buze ostenite și m-am bucurat de fiecare secundă din spectacol.

Mi-ar fi greu să vă spun cât de bine mi-a picat acest show, cât de zâmbitor am ieșit de acolo (și pe aceste buze ostenite, dar și în acest suflet primăvăratec :D), cât de multă energie mi-a dat. Și acum, când scriu aceste rânduri, la câteva zile după ce am văzut spectacolul, iar zâmbesc și simt așa, nuș cum, o simțire de bine :) Așa că vă recomand să mergeți să vedeți ”Insula”. Și apoi să îmi arătați voi mie obrazul dacă nu v-a plăcut :D

Un comentariu la “Ia să vă zic io câteva despre Ada Milea

  1. Linkuri ușoare de weekend | Chinezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: