Ia să vă zic io câteva despre Ada Milea

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

De Ada Milea m-am lipit ca timbrul de cartea poștală pe care o trimiteam bunicilor din tabără când eram copii :D când am ascultat excepționalul album ”Apolodor” pe versurile excepționalului Gelu Naum. Care album rămâne încă de referință pentru cei doi copii mai mari ai mei, Alex și Mara, și care o să rămână de referință și pentru Patricia când o să crească îndeajuns de măricică pentru a se bucura de el :)

Săptămâna trecută am avut plăcerea să mă bucur de încă o bucată de Ada Milea, ca să zic așa. Căci am văzut ”Insula”, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 2012. Care ”Insula” este un spectacol-concert de Ada Milea, după Gelu Naum. De la primele acorduri m-am simțit ca acasă. Căci stilul milean (dacă îmi permiteți :D) ne-a izbit în plexul cultural imediat și mi-am tras rânjetul de rigoare pe aceste buze ostenite și m-am bucurat de fiecare secundă din spectacol.

Mi-ar fi greu să vă spun cât de bine mi-a picat acest show, cât de zâmbitor am ieșit de acolo (și pe aceste buze ostenite, dar și în acest suflet primăvăratec :D), cât de multă energie mi-a dat. Și acum, când scriu aceste rânduri, la câteva zile după ce am văzut spectacolul, iar zâmbesc și simt așa, nuș cum, o simțire de bine :) Așa că vă recomand să mergeți să vedeți ”Insula”. Și apoi să îmi arătați voi mie obrazul dacă nu v-a plăcut :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ia să vă zic io câteva despre Ada Milea”

  1. Pingback: Linkuri ușoare de weekend | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)